Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- Hobby elektronika
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
Aktív témák
-
dvdbackuper
őstag
NOKIA N70-hez keresek LCD kijelzőt!!
-
csoda120
aktív tag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy holnap nyitva lesz-e a zsibi?
-
pohár
félisten
-
ildi_
tag
Sziasztok, pár napja beszélgettünk a paprikákról és akkor Blepi ajánlotta a Chili Hungáriát.
Nekem nagyon megtetszett a kínálatuk és írtam is nekik tegnap este Fb-on, hogy Debrecenben hol tudnék hozzájutni a termékeikhez. Még választ sem kaptam, amikor ma sétáltam a nagypiacon és a felső szinten teljesen véletlenül rájuk találtam! Olyan finomságokat árulnak, hogy csuda. Szinte mindent meg lehet kóstolni, én vettem chilis csokit és chilis mézet valamin füstölt cayennet. Én csak a cayennet kóstoltam meg friss ropogós zsíros kenyéren, nagyon finom íze van, alig várom, hogy főzés közben is teszteljem. A pasim szerint pedig a csoki nagyon különleges a méz pedig olyan orrtisztító, hogy csuda.
Szóval ajánlanám őket mindenkinek aki szereti a csípős különlegességeket, azt hiszem, hogy ennyi kis reklámot megérdemel egy környékbeli magyar áru. Szombatonként megtalálhatóak a nagypiac fenti részén, a Reál bolttal szemben. -
zolikaDB
veterán
Üdv mindenkinek!
Lenne egy Compaq EVO D500-as gép, 128MB RAM-mal, XP SP3-al, de szerencsétlen tetülassú... Nincs vkinek RAM-ja ehhez a típushoz kipróbálási garival?
Alaplapi chipset: Intel Brookdale i845
Ami benne van jelenleg és megy vele: Hynix 7V631601BTFG-75 128 MB PC133 SDRAM (3.0-3-3-6 @ 133 MHz) (2.0-2-2-5 @ 100 MHz) -
dew28
aktív tag
van debreceni atvetellel valakinek bontatlan uj pendrive-ja? mondjuk 4-8GB korul
-
wwhy
veterán
még van 2 db 8GB-os Kingston microSD+SD adapter kari.
Vadiúj, tesztelve.
3e/db. vagy ha ma elviszi vki, 5500/2db.
Db-ben holnapi átadással. -
qfm
őstag
Valaki el tudja magyarázni hogy működik a digi-nél a digitális tv adás? Elővagyunk fizetve jelenleg egyik csomagra, kapjuk a koax-on az analóg jelet, a tv veszi, mindenki boldog.
Most ha át akarnék térni digiális adásra, az plusz költséggel jár? Ugyanazon a koax-on jön be? Milyen plusz eszköz kell hozzá egy új számítógépes tuneren kívül, ami képes digitális adás fogadására? Egyszerre tudunk nézni, egyik eszközön digiális, másikon analóg adást?
Elég sok a sötétfolt nálam a digitális adás kapcsán.
Köszönöm.
-
Manitou
veterán
Micro SD kártyája nincs valakinek eladó?
Minimum 1GB-os kellene , de 2Gb jobb lenne, esetleg 4-es. -
bsutyi
csendes tag
Sziasztok
a Kft ufóshow-jára nem megy valaki? 28-án este az arénába bp-re
főleg a vissza út miatt keresnék társat!
egyébként nem tud valaki ötletet hogy lehet kocsival pestről miskolcra hazajönni éjjel 11 után?
-
Érdeklődés esetén, PM.
-
törölt tag
Sziasztok,
Eladó egy KTM Ultra Motion kerékpár nagyon jó állapotban. Ára 50eFt!
Üdv, N.
-
ProdyG
őstag
persze, szerintem is így kéne lennie, de sajnos az emberek 90%-a pont úgy van vele, mint ahogy giigz írja, hogy hülye, aki névértéken megvesz egy ilyesmit, nehogy jót tegyünk már valakivel...
a sör/csoki pedig inkább egy jelképes dolog, adhatok cigit, bort, vagy bármit, ami az illetőnek kell. de ezentúl majd inkább írom azt, hogy engedek belőle 500ft-ot, mert Magyarországon ez kell úgyis
Amúgy én se utaznám végig a várost, azért hogy valakitől megvegyek egy utalványt névértéken, de én a Fórum mellett lakom/dolgozom, ha valaki ott a Hervisben vásárolt volna valamit, és akart volna segíteni, én akkor mentem volna oda a Hervisbe a pénztárhoz megejteni a dolgot, amikor az illetőnek jó lett volna. Szerintem ez teljesen egyértelmű, mivel ő segít nekem, ezért én alkalmazkodok hozzá. Tehát az illetőnek semmibe nem került volna a dolog...
-
sto1911
veterán
-
_seth_
veterán
Hajdúböszörményben elektromos cigaretta készletet lehet vásárolni valahol? (nem, nem készülök rászokni a dohányzásra, nem nekem lesz
)
-
giigz
veterán
Jah igen, aki a 10k-s Decathlon cuccot árulja!
Még tavaly volt egyszer egy ilyen kuponom nekem is, amit bármire le lehetett vásárolni, minden akciós termékre is, stb. természetesen.
Pár nap volt hátra a lejártáig, az is év vége előtt, kb. mint most.
Bementem a boltba, és akinél láttam, hogy legalább akkora értékű cuccot akar venni, odamentem hozzá, és megkérdeztem, hogy nem tudná e nekem ezt a kupont beválni, 10% kedvezményt adok neki, és a vásárlás végéig nem lépek le. Az első két vásárló nem ment bele, de a harmadik (egy család volt), elfogadták. Az egész nem telt 5 percembe, és simán túladtam rajta.
-
wwhy
veterán
Holnapi Db-i átadással 8GB-os Kingston microSD+ SD adapterek eladók.
3e Ft/db. -
izomhod
őstag
AMD Sempron 2800+ 754 és hűtő eladó
1500huf -
arpeen2
senior tag
válasz
bence78 #32556 üzenetére
Mondjuk hogy a "kutyát nem érdekli" a magyar foci azt meg tudom érteni. De a vásárlási utalványnak van reális értéke. Minden annyit ér, amennyit adnak érte, én eszerint szoktam adni/venni, nem is szokott rajtam maradni semmi. Lehet pillanatnyilag úgy tűnik veszítek a dolgon, de nem áll benne a pénzem hónapokig pár ezer forint plussz haszonért.
-
bence78
aktív tag
válasz
arpeen2 #32554 üzenetére
volt 2 loki meccs jegyem nemrég, amit nyertem nyereményjátékon
fél áron árultam (!!!), sajnos a kutyának nem kellett...
aztán kimentünk, megnéztük a meccset, megjegyzem nem szeretem a magyar focit, és nem is szoktam meccsre járni, de legalább a hangulat és egy kis esti program megvolt -
giigz
veterán
-
arpeen2
senior tag
válasz
krisi047 #32553 üzenetére
Nyilván a "drága" időt arra az esetre értettem, ha én megyek érte, nem Te hozod, illetve írtam is hogy HA az erre szánt időt NULLA forintnak számítjuk, legyen az 1 perc vagy 2 óra akár.
Megjegyzem, ha a Decathlon bejáratánál állnál és ott árulnád, ott sem venné meg senki névértéken.
-
krisi047
senior tag
Oké, de egyrészt az átvétel módjáról szó nem volt, speciel én elvinném a városon belül bárhová. Másrészt azért annyira csak nem drága az időtök, hogy az a 2-3 perc, míg átveszitek akár ezer forint mínuszt is jelentsen.
Azért írtam ki, hogy ha valaki egyébként is tervez vásárolni ott, akkor neki kvázi tökmindegy mivel fizet, és ha jófej akar lenni, akkor nekem ezzel segít puszta jóindulatból, én pedig ezt egy kis sör-csokival meghálálom. De úgy látom, erre itt semmi esély. -
arpeen2
senior tag
válasz
ProdyG #32549 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el, hogy hogy 400-430 Ft-os üzemanyagár mellett elmenni, egy 3k-s utalványért városon belül simán kerülhet egy ezresbe, akkor máris 4ezerbe van a 3k-s utalvány, és gyakorlatilag egy ezresért vett az ember fia 2 dobozos sört vagy egy tábla csokit. Ha az időt amíg talákoztok (és oda eljuttok) nulla forintnak vesszük.
-
ProdyG
őstag
válasz
krisi047 #32547 üzenetére
egy ilyennel én is próbálkoztam pár hete, én egy 3k-s Hervis utalványt próbáltam elpasszolni 3k + sör/csokiért cserébe. persze esélyem se volt, pedig sokan vásárolnak ott, de mindenki fele árat akart adni az utalványért. pedig aki úgyis vásárol ott, annak ugyanmindegy, velem pedig jót tett volna. de manapság ilyen nincs, ha nem adom féláron, akkor az illető inkább bemegy és vásárol készpénzért, nehogy nekem véletlenül jó legyen...
szóval végül pár napja bementem a Hervisbe és vettem egy pólót, amire perpillanat sok szükségem nem volt. -
inkubator
aktív tag
daa-raa: Nem csak dübögést hall az ember, szép hangja van magassban is. Kipróbáltam már sok fülest, AKG volt ezelőtt, de nekem eddig ez a megfelelő. Hozzáteszem hogy nem vagyok vájtfülű és mp3-at hallgatok. Magkérdezhetem hogy te milyen zenét hallgatsz és milyen fülhallgatóval? Sennheisert próbáltad már?
Tudok adni neked ingyen IDE kábelt itt Debrecenben. Ha érdekel lefotózom és ha tetszik értejössz....
(B)_seth_: (/B)Esetemben csak mp3-ról van szó és szintén telefon eszköz mint nálad, és a fülesem is az alsó kategória teteje ha jól tudom, de javítsatok ki ha mégse. Az otthoni zene az más kategória (bár az is mp3).
-
krisi047
senior tag
Ha valaki vásárolna a Decathlonban, van egy 10 ezres utalványom, amitől névértéken megválnék + némi sört is biztosítanék mellé, hogy azért mégis legyen valami üzlet a dologban. Érdeklődni privátban.
-
_seth_
veterán
válasz
Gercsa #32545 üzenetére
Nekem is ahány "zenész" és "zenész beállítottságú" ismerős beül mind úgy kezdi, hogy áááá ez el van állítva.... tekeri ide oda, plusz decibel, vágások stb... a végeredmény többnyire olyan ami nekem nem tetszik így jön a saját alap közeli beállításom
(fej + két erősítő így van mit tekergetni
)
-
Gercsa
senior tag
válasz
_seth_ #32538 üzenetére
Sokszor jót mosolygok, mikor az ismerőseim elmondják, hogy kell belőni tutira az EQ-t, meg ők hogy szeretik.
10 millió zenésszel és hangtechnikussal nem merek vitatkozni, így mindenkire ráhagyom.
De pont azok misztifikálják általában túl, akik egy igazán jó, paraméterezhető EQ-t még nem is láttak, ha meg véletlen van a zenelejátszójukban, akkor meg nem tudják használni.
Ami meg egy külön mókás észrevételem, hogy a nők többségének jobb a füle, kifinomultabb a hallásuk, mégis a férfiak állítgatják össze vissza.
-
sto1911
veterán
válasz
_seth_ #32538 üzenetére
ZTE Balde gyari fuleserol egy "zenesz" (szvsz max. fojtogatni lehet vele):
"a hangerőnövelésen kívül csak egy minimális basszuskiemelést állítottam be, a többi maradt minden gyárin, plusz a powerAMP EQ-jában felhúztam a mastert maximumra, a többit ott is békén hagytam - így durván jól szól még gyári fülessel is. (pedig zenész lévén elég vájt fülem van, világ életemben hárpis voltam a hangzásra, de így is azt mondom, hogy némi mókolással bőven a használható szint felett van a cucc.)"
lol, hat persze
-
_seth_
veterán
Melyik a legolcsóbb PCI-E vga kártya amin van HDMI kimenet és viszi is a full hd-t erőmű nélkül? (Celeron D 2,x ghz, 512mb...) Valamint, ez hol szerezhető be Debrecenben?
Ui.:
-Fujitsu Amilo Pi1536 burkolati elemek, akku (hulla de felújítható), alaplap (hibás), 1e forinttól.
-15-16" notikhoz való állítható műanyag állvány 0,5e
-Mobile Sempron 3500+ 1.8 GHz 64bit S1 2e.
-AMD Turion X2 TL58 1.9GHz 64bit S1 5e
-Fujitsu Siemens WLAN modul, mini pci-e 1e.
-ATX tápegység (300W), keveset ment vele gép 1e.
-Gepida Bandon 930 országúti versenykerékpár full gyári 99e.
Sok a kacat, vigyétek! Érdeklődni privátban! -
_seth_
veterán
válasz
inkubator #32534 üzenetére
Az EQ, a zene maga és a megszólaltatásához használt technika 3 különböző dolog, csak mert fogom és az EQ-t alapon hagyom nem fogom azt hallani amit a zeneszerző megálmodott vagy ahogyan az stúdióban, koncert hallható... AZ EQ-t pedig arra találták ki, hogy a zene hangzásvilágát helyesre állítsd be.
Pl adottak ezek a kis cicergő fülhallgatók: ott fogod a magasat, leveszed, a mélynek adsz egy keveset, nem kell az égbe húzni és amúgy sem fogja bírni de kb akkor lesz olyan amilyennek lennie kellene. Fülhallgatón igaz nem sokat hallgatok zenét de erre nekem egy moto defy van + flac zenefájlok + a gyári fülese ami meglepően jól szól.
Pl aki hangzásról ír és MP3-at hallgat az már sántít, egy jó audio rendszer + veszteségmentes zenefájlok teljesen más mint egy mp3 pláne egy alcsony bitrátás és valami ferde hangzásvilágú hifi... megjegyzem mp3 megy autóba nálam is de nincs is "csak" egy 200 ezres főleg JBL komponensekből álló hifi benne és még azt sem sikerült tökéltesre beállítani és nem is lehet mivel minden zenei stílushoz más-más EQ-ra lenne szükség, rocknál egy alapon hagyott EQ-nál sok magas eltűnik, disco zenénél alapon a mély tűnik el és talán a közép sem annyira erőteljes bár ez még változatosabb.
Megjegyzem itt nem azokról beszélek akik az EQ-t csak 125 Hz alatt ismerik és azt tolják fel maxra, sőt 125 fölött még le is vesznek belőle, hogy csak a dumm-dumm legyen hallható.
Autóban is megy néha flac de aux in bemenettel ez nem tökéletes megoldás ezért marad a flacból tömörített 320kb/s mp3 mindent max minőségre tolva, az már egészen jó bár az autóhifi az egészen más téma mint egy fülhallgató természetesen. Az otthoni szintén
-
kungzi
veterán
nagyon nagy
így kell spaghettit főzni
-
inkubator
aktív tag
válasz
#65675776 #32507 üzenetére
Az EQ nálam is nullázva van, viszont eszköze válogatja, hogy mennyire jól, valósághűen szólaltatja meg az adott zenét. Rátapintottál a lényegre, hogy én is úgy akarom hallani a modern tánczenéket, ahogy a zeneszerző elképzelte, az az esetemben kövér basszussal, mintha egy parti közepén lennék, hatalmas hangfalak között, viszont hogy ezt elérjék egy fülhallgatónál kicsit rá kell lapátolni.
-
törölt tag
Valaki a holnapi nap folyamán hozzám tud vágni 500HUF értékben egy ATX házat? Csak pár feltételnek kell megfelelnie:
-ATX
-nem állótápos
-megvan mind a két oldallapja
-lehetőleg még intakt a szerkezet, nincs szétrugdosva
-egy híján megvannak az előlapi takarólapok
-nincs annyira szétpusztulva, mint a korábban linkelt.Nem kellenek ventilátorok, táp, vezérlőpanelek, de még csak speaker sem. Az előlapi gombok és LED-ek azért legyenek meg, és működjenek.
-
MY2K
aktív tag
Hol lehet még jó ár/érték arányban szaloncukrot venni Db-be?
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Keresek 1X2Gb DDR2 laptop memóriát, akinek van ilyen eladó kérem dobjon meg egy privivel, mert nem mindig vagyok itt és azt hamarabb észre veszem.
Köszönöm! -
törölt tag
A porcicák meg nem voltak hatékonyak ellene. De lehet a pók abba halt bele, hogy túlette magát. Fogott egy egeret, de nem bírta mind megenni.
Blabcsi: Ami nálam van igazából nem modding. Legfeljebb spontán modding on the wild.
MOD@20:16: Kezdem átélni azt, amit majd Körk kapitány és Szpokk fog a galaxis felfedezése során (seek out new life and new civilizations).
-
Isee
senior tag
válasz
hucsikoi #32521 üzenetére
Nekem egyszer hoztak egy gépet, amiben döglött egér & szárírott pók figyelt mikor levettem a ház oldalát... a spidey még oké, nah de az egér bazzz... Azonnal felhívtam az emberkét, hogy vigye innen ezt a szutykos x@rt, vigye ahova akarja mert én hozzá nem nyúlok az tuti. És még neki állt feljebb...
-
Blabcsi
senior tag
válasz
#65675776 #32519 üzenetére
Mint asztalos, azt kell mondjam vannak kivételek.
Igen, saját. Lehet fikázni is. -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #32520 üzenetére
Akkor mi magyarázza a gép tetején levő tányérlenyomatot? És láthatóan csapódott illetve folyt a cucc.
Elég jól oda van épülve. nem tudok itthon akkora nyomást generálni a csapból, hogy lehozza. (Benzinkutaknál szokott lenni sterimo? Ha igen mennyiért mérik a használatát?)
Az a gép sem volt semmi, amit lekezeltek lenolajkencével... Élmény volt szerelni.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #32518 üzenetére
Nem hiszem. Most, hogy szétszedtem megcsapott a a szaga. Vagy tényleg belehánytak, vagy kaját borítottak bele. Viszont a vinyókeretnél salétromos.
Nem mondom, volt billentyűzetem, amit koliban tényleg telibehánytak borral és pizzával, de Ők legalább nagyjából kitakarították.
Csavarokkal nem tévedtem. Valóban 10db, de ebben benne van a nyomógombot rögzítő két facsavar is.
Vannak hátrányai ha az ember sok asztalost ismer. Tőlük egészen érdekes gépek tudnak jönni.
-
törölt tag
Elméletileg rendbe kell raknom. Bár nem csavarmentes ház, de majdnem az. Aki összegányolta ~10db csavart használt fel az egészhez. A táp majdnem kiesik a helyéről pl. De egyébként is nagy szakértő lehetett aki összerakta. A DVD olvasót pl a hosszabbik fajta lemezcsavarral fogatta be a helyére.
A procin egy H1T van. De az sem akárhogyan. Alapból felfeküdt a foglalat vállán, csoda, hogy el nem főtt alatta a proci (Athlon XP 1800+), paszta természetesen csak módjával, és az is betonszárazon. A két ventilátor közül az egyiknek nincs meg a lefogóhuzalja, még szerencse, hogy maga a borda szorosan fogja. De a legjobb, hogy ugyan ebből a ventilátorból egy lapát hiányzik, és emiatt olyan szinten rezonál az egész gép, hogy ihaj. Komolyan, a Cool 122+-nak nem volt ekkora hangja, mint ennek most így.
-
törölt tag
Nem rozsda. Inkább olyan, mintha belehányt volna valaki. Olyan 3-4mm vastagon áll benne az okosság az alján.
De voltak egyéb érdekes megoldások is. Az előlapon a Power gombot kilopta aki összerakta a gépet, és helyettesítette egy csengőgombbal, amit felcsavarozott a ventilátortartóra. Mindjárt visszaállítom ahogy kinézett, aztán csinálok arról is képet.
-
törölt tag
válasz
PindurAnna #32508 üzenetére
-
giigz
veterán
válasz
De gusztustalan az a béka...
-
pohár
félisten
válasz
tegnap kitettem FB-ra, ma az indexre tették ki... gyanús ez nekem
-
PindurAnna
Közösségépítő
Egy kis vidámság..most találtam
[link]
-
törölt tag
válasz
inkubator #32506 üzenetére
Nincs olyan zenei irányzat, amihez bármilyen tartományt ki kellene emelni. Ez maximum a zenehallgató ízlésén múlik. Nálam pl minden eszközön nullázva van az EQ. Azt akarom hallani, amit a zeneszerző elképzelt, nem azt, amit én. Akinek az utóbbi a fontos, az szerezzen zenét magának.
-
Salex1
őstag
Hibátlan, szürke LG GT540 érdekel valakit? Van rá 1/2 + 1 év Edigital garancia, gyárilag független, adok hozzá egy 4gb-os MicroSD-t és persze minden tartozékát, dobozát, papírjait. Irányár 25eFT
(ok: Iphone-ra váltok)
-
Vladi
nagyúr
Kábelre szüksége van valakinek?
vga hosszabbító, van mindkét vége dvi, meg vga-dvi végű. Mondjuk 1000 Ft/darab, megfelelő érv esetén kevesebb.
-
brekkhun
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Eladó Asus Zenbook Duo i7/10510U/16GB/1TB SSD/Érintőképernyő/Duplakijelző/Intel Iris Xe/MX250
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest