Hirdetés
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Aktív témák
-
JohnyBlue
addikt
A szomszédom laptopja Eladó
ASUS K50AB
250GB/2GB/AMD X2 QL-64/ATI HD4570 512MB
A dvd író nem olvassa a korongokatEgyébként igen szép állapotban (a tetején még a fólia is rajta van)
Garancia 3 napAz ár mondjuk legyen 65K
-
JohnyBlue
addikt
Eladóó!
2db Kingmax DDR-400 1GB (MPXD42F-D8HT4B HNAS)
A memóriák csak párban vihetőek el.
A 2db ára-> 7000 ft. Vagy cserélem 2db 1GB DDR2 vagy 1db 2GB DDR2 re. -
JohnyBlue
addikt
Eladó cuccok!
Zalman CNPS7000C-AlCu Hűtő de csak a 939-es processzor hűtéséhez szükséges pillempántyok vannak csak meg.
1db működőképes Abit AX-8
2db Kingmax DDR-400 1GB (MPXD42F-D8HT4B HNAS)
Alaplap+proci+hűtő mondjuk úgy-> 7500 ft.
A memóriák csak párban vihetőek el. A 2db ára-> 7500 ft. Vagy cserélem 2db 1GB/800MHZ DDR2 vagy 1db 2GB/800MHZ DDR2 re.
Van egy Gigabyte 8600GT Passziv videókarim ami elég rendesen csíkoz... ezt nem tudja valaki megjavítani?
-
JohnyBlue
addikt
Most egy Asus G1 noti van bent VGA cserén (8600GT) és erre valami 40 et vagy 50 et? mondtak
Pontosan nem emlékszek mert nem én fizetem. Beadtam pár nap múlva hívtak, hogy cserés a vga. Kb ennyi meg ennyi lenne. Rámondtam hogy OK mehet a csere. Annyit mondtak, hogy 3-4 hét mire kész lesz.
Jahh és itt is van ez a számomra bosszantó bevizsgálási ár
-
JohnyBlue
addikt
Gyors kérdés mivel itt sok kerékpáros emberke van.
Rövidre fogva. Adott egy melóhely ahol van vagy 10db kerekesszék aminek a kerekeit néha fel kell pumpálni. Előtúrtam egy kafa Jun-Air kompresszort, de sajna nem olajmentes.
Kérdésem az, hogy ha havonta egyszer felfújtatom a kerekeket az olajos levegővel az mennyire fogja hazavágni a belsőket? Éves előrejelzések érdekelnek
Abri: A hétvezér és a Vágóhíd utca kereszteződésében van egy Trafik. Ott mindig van valami extra jó kis valentin napi cuccMondjuk én nem párnát vennék hanem képkeretet és abba meg egy smacizós fotót... (ha lehet akkor azzal a lánnyal akinek adod
)
-
JohnyBlue
addikt
Üres CD lemezt szeretnék vásárolni. 50db (TDK)
Üres DVD lemezt szeretnék vásárolni. 10db (TDK)Ajánlatokat PÜ-be kérem.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
zolikaDB #31214 üzenetére
Szerintem a tennofotoba azonnal megcsinálják.
-
JohnyBlue
addikt
! Eladó !
1db APPLE Airport Express Támogatja az AIRPLAY technológiát. (erősítő bementét beledugod az eszközbe és wifin keresztül tolod rá a zenét...)
A kütyü kifogástalan állapotban, doboza meg minden amit adtak vele megvan.
Az ára mondjuk 15K (bolti ára 28K) -
JohnyBlue
addikt
ELADÓ
1db Nokia C3-00 ami voda függő. Használati nyomok vannak rajta. De amúgy minden rendben van a telcsivel. Doboza, töltője meg amit adtak hozzá azok megvannak.
Ára mondjuk legyen 6K1db APPLE Airport Express Az ára mondjuk 15K
-
JohnyBlue
addikt
Eladó
1db Nokia C3-00 ami voda függő. Használati nyomok vannak rajta. De amúgy minden rendben van a telcsivel. Doboza, töltője meg amit adtak hozzá azok megvannak.
Ára mondjuk legyen 10KWilh Mayer forte-piano, Bécsi fatőkés, és igazából már csak dísznek való, mivel felhangolni már tökéletesre nem lehet, és a billentése sem olyan jó már.
-
JohnyBlue
addikt
Eladó sorba kerültek
2db 1GB DDR2 800MHZ Kingmax memoár (vadi újak)
A 2db memória ára mondjuk legyen 5K.Továbbá Eladó
Ára mondjuk legyen 10KWilh Mayer forte-piano, Bécsi fatőkés, és igazából már csak dísznek való, mivel felhangolni már tökéletesre nem lehet, és a billentése sem olyan jó már.
-
JohnyBlue
addikt
Keresnék HTC Desire HD telefonhoz valami hasonló szilikon "tokot"
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Calogero #28645 üzenetére
Én ezzel a bandával (Újhelyi) anno 6 éve kicsit megjártam.
Egy vasárnapi nap a családdal bementünk és kinéztünk egy, a szalonban levő kis kék autót. Mondtuk az eladónak, hogy kell az autó, KP-ra vesszük így csak hétfő reggel tudunk menni. A muki aszondta rendben persze természetes, és nagy vigyorgások közt elváltunk. Hétfő reggel irány a bank kivesz 2,7 millát. Vigyorogva megyünk a kis kocsiért. Az eladó mosolyogva fogad minket, hogy képzeljük el miután mi elmentünk eladta az autónkat!!! De van másik színben más felszereltséggel majd 700 al drágábban és vegyük meg azt... Mi kötöttük az ebet a karóhoz, hogy nekem az a szín és az a felszereltség kell. Erre beült a PC-je elé 10 perc klikkelés után benyögte, hogy az ORSZÁGBAN nincsen olyan autó amit én szeretnék. Japánban hajón van mert most rakták fel őket és indulnak ide.... Mondtam az úrnak, hogy köszike de inkább storno. Ezek után google, toyota kereskedések felhívása következett. A karcagi 1 nappal azelőtt adta el. Nyíregyházán és Nyírpazonyban megkérdezték, hogy hány darabot kérek abban a színben és felszereltségben ... A kis autómat vegülis pazonyban vettük meg amit azóta is hajtok.
Jahh a poén lemaradtA Yarisokat anno Francia országban rakták össze...
Innentől fogva ezt a kereskedést én nagyívbe elkerülöm. A szervízükbe meg nem mertem ezek után bevinni.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
ServerWorks #28269 üzenetére
-
JohnyBlue
addikt
Eladó sorba kerültek
Ára mondjuk legyen 10K -
JohnyBlue
addikt
Eladó sorba kerültek
Ára mondjuk legyen 10K -
JohnyBlue
addikt
Keresek extra olcsó wifi-s routert.
vagy
Keresek extra olcsó minimum 3 portos wifi nélküli routert.
Ajánlatokat pm formájában kérem, köszönöm
-
JohnyBlue
addikt
válasz
JohnyBlue #27325 üzenetére
Eladó sorba kerültek
1db MSI G31TM-P21 alaplap
1db Dobozos Intel E5700 prociÚjak és jószagúak.
Az alaplap, proci ára, csak: !!! 15.000 ft !!!Továbbá Eladó
Ára mondjuk legyen !! 10.000 ft !! -
JohnyBlue
addikt
Eladó sorba kerültek
1db Dobozos Intel E5700 proci
2db 1GB DDR2 800MHZ Kingmax memoárÚjak és jószagúak.
Az alaplap, proci és memória ára, csak: !!! 20.000 ft !!!Továbbá Eladó
1db Nokia C3-00 ami voda függő. Használati nyomok vannak rajta. De amúgy minden rendben van a telcsivel. Doboza, töltője meg amit adtak hozzá azok megvannak. Ára mondjuk legyen !! 10.000 ft !!
-
JohnyBlue
addikt
Eladó sorba kerültek
Ár: 25.000 ft
Továbbá Eladó
1db Nokia C3-00 ami voda függő. Használati nyomok vannak rajta. De amúgy minden rendben van a telcsivel. Doboza, töltője meg amit adtak hozzá azok megvannak. Ára mondjuk legyen 15.000 ft
Az árak alkuképesek.
-
JohnyBlue
addikt
Eladó sorba kerültek
Továbbá Eladó
1db Nokia C3-00 ami voda függő. Használati nyomok vannak rajta. De amúgy minden rendben van a telcsivel. Doboza, töltője meg amit adtak hozzá azok megvannak. Ára mondjuk legyen 15.000 ft
-
JohnyBlue
addikt
Eladó sorba kerültek
-
JohnyBlue
addikt
Eladó sorba kerültek
Ár: 25.000 ft -
JohnyBlue
addikt
Eladó sorba kerültek
2db 1GB DDR2 800MHZ Kingmax memoárÚjak és jószagúak. 25 ért egyben vihetőek.
-
JohnyBlue
addikt
Mai vagy szombati átvétellel keresek!
1db 1TB kapacitású, kifogástalan állapotú, garanciás HDD-t.
PÜ-be kérem az ajánlatokat.
-
JohnyBlue
addikt
Holnapi vagy szombati átvétellel keresek!
1db 1TB kapacitású, kifogástalan állapotú, garanciás HDD-t.
PÜ-be kérem az ajánlatokat.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
fenergie84 #25132 üzenetére
Biztos a mekibe van valami akció
-
JohnyBlue
addikt
1. Dugó: Ilyenkor örülök, hogy 06:00 ra járok dolgozni
akkor még alig van gépjármú az utakon.
2. Üzemanyag: én azt veszem észre, hogy az emberek kedvét nem veszi el az autókázástól... még több és nagyobb autó van az utakon.
3. Villamos: Még több kellene a villamosból. És igenis áldozni kell rá.
4. Akit meg zavar a dugó az járjon kerékpárral. -
JohnyBlue
addikt
válasz
mexicanraven #23318 üzenetére
Csak szólnék, hogy addig-addig "kakaózzátok" magatokat, hogy pár év múlva a munkahelyem ambulanciáján fogunk találkozni. Sajnos egyre több az egyre fiatalabb beteg. [link]
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Big_Leslie #21049 üzenetére
12,1" is simán belefér....
-
JohnyBlue
addikt
Na igen, nagyot változott a világ. Annó 20 éve én is elmentem diákmunkára de nem a pénzért hanem a poén kedvéért. Valami virágkarneválos jegyet vagy sorsjegyet árultunk 1nap alatt 1db fogyott el
de a strandra ingyen mehettünk be legalább
Gyereknek nyáron a grundon a helye, rúgja a bőrt hajtsa a csajokat, nyalja a fagyit meg fürödjön a strandon és olvassa könyvből a kötelező olvasmányokat.
Bár igaz akkor nem volt szükség ennyi pénzre és így nem volt ennyi luxus kiadásunk. 3D-s mozi 1600 ért a hülyének is megéri ( pont este próbáltam ki ) meg az óriás mega bevásárló komplexumok, extramegacsikkburgerek 750 ért.
Régen elég volt egy kis kézi kosár egy bevásárláshoz most meg egy utánfutó is kevés néha...
Most meg szerencsétlen gyerek el kell, hogy menjen dolgozni, ha el akar menni nyaralni. Arról meg nem is beszélve ha azért dolgozik, hogy a családját segítse, ami persze tisztelendő és becsülendő
de milyen gyerek kora lesz. Mondjuk a múltkor az éjszakában egy szórakozóhelyen jutott eszembe, hogy vannak még gyerekek (tinik) ? Mert úgy isznak és élnek stb stb 15 évesen, hogy ihaj.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
mexicanraven #19366 üzenetére
Akkor annó' jól döntöttem amikor a Szeretlek Anyám és az Üss feliratot magamra vésettem.
Még mindig felkapott és divatos darabok
-
JohnyBlue
addikt
Lorcsi telszámát valaki eltudja küldeni privátba?
-
JohnyBlue
addikt
Eladó egy alig használt Apple Airport Express, wifi jószág. Extra szolgáltatások: USB-s nyomtatót rátudod kötni és nyomtatni, hifi-t rátudod kötni és wifin keresztül tudod rá tolni a zenét. A termék dobozos. Több mint fél év garanciás. Ára: 20.000 ft. csere meg miegymás nem érdekel csak KP.
-
JohnyBlue
addikt
Családi okok miatt eladóvá vált egy Bulgárai szállás 2 főre.
Amit tudni kell:
Június 25 - Július 02 (azaz szombaton megérkeztek és szombaton jöttök)
Ellátás: all inclusive (ami belétek fér mind kaja, koktél, sör, fagyi stb stb)
Erről a hotelről lenne szó: [link]
Anyagiak: 66.000 ft cakkumpúder kettő, azaz 2 fő részére fejenként 33.000 ft
Utazás: egyénilegÉrdeklődni CSAK privátban.
-
JohnyBlue
addikt
Sürgősen keresek !
Apple töltőhöz európai csatlakozót.
Mai Debreceni átvétellel.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
izomhod #14727 üzenetére
Nekem a nettel volt probléma. (a tv-m jupicis) Szerencsétlen router nem tudott csatlakozni. Ügyfélszolgálatot felhívtam ott igazoltak, hogy jéé a hiba az ő eszközükben van. Elkérték a számomat, és aszondták majd jönnek a szakemberek és a hibát elhárítják. Mondopm rendben van. Remélem este már lesz net
-
JohnyBlue
addikt
Üdv Urak
Vadonat új 1,5 terrás 3,5" HDD-t keresnék ha lehet akkor 5400 as fordulattal. Minél olcsóbban. Ajánlatokat privátba kérem. Köszike
-
JohnyBlue
addikt
Üdv mindenkinek,
Van egy ilyen jószágom ami eladó. Chieftec CFT-560-A12S.
A jobbnál jobb ajánlatokat privátba várom
Csere nem érdekel csak KP.
-
JohnyBlue
addikt
Eladó sorba került 4db 24 voltos bivaly erős motor! Amelyhez jár jófajta pumpafej! Egyedi mágneses hajtóművel van összeköttetésben a motorral! A jószágok 12 voltal is elmennek. A pumpafejek 3.5 bar-t tudnak. Vízszallitasrol adattal nem tudok szolgálni de szerintem jó sok
A mocik s pumpafejek szerintem vízhűtéshez is kivaloak. Ha valakit erdekel odaadom szivesen probara aztan ha jol muxik a vasban akkor az arat meg majd megbeszeljuk.
Rendeltem már a Pizza Holidaytól. Sok sör után kiváló minőségű étek.
-
JohnyBlue
addikt
-
JohnyBlue
addikt
-
JohnyBlue
addikt
Eladó
ATX es ház kicsit megsárgult de amúgy kis szódával elmegy. + NT Workstation 4.0 Matrica
20 gigás Maxtor winyó, (D740X-6L)
ABIT VL6 alaplap
Intel Celeron 633Mhz + Gyári Intel Hűtő
AGP-s TNT2 64MB videókártya
1,44 Floppy
10 megabites hálókari
100 megabites hálókari
Belevaló memcsik: 1db 64MB 1db 128MB 1db 256MB
Van amikor beröffen van amikor sípol
3 000 Ft ot szeretnék érte kapniAlku nincsen. Az ár Fix
Továbbá:
2db KINGSTON DDR2 533MHZ 512MB
A 2db memóért 3 000 Ft ot szeretnék kapniAlku nincsen. Az ár Fix
-
JohnyBlue
addikt
Eladóak
1db Intel Celeron 1100Mhz
1db Abit ST6
1db 256MB PC133
1db 128MB PC133
1db ASUS Riva 128 3D AGP
1db Ultra Power ATX 300 WattEgyben Mindössze 2500 Ft!!!!
-
JohnyBlue
addikt
Eladó
1db Abit ST6
1db 256MB PC133
1db 128MB PC133
1db ASUS Riva 128 3D AGP
1db Maxtor DiamondMax Plus 8 - 40GB
1db Ultra Power ATX 300 WattAz egész konfig eddig tökéletesen működött. Csak egyben eladó. Csere és beszámítás stb stb nem érdekelnek.
Ár: 5.000 Ft
Hasonló PC lakást keresnék... Lakás
Valakinek ötlete, hol lehet ilyet találni? -
JohnyBlue
addikt
Eladó
1db Abit ST6
1db 256MB PC133
1db 128MB PC133
1db ASUS Riva 128 3D AGP
1db Ultra Power ATX 300 WattAz egész konfig eddig tökéletesen működött. Csak egyben eladó. Csere és beszámítás stb stb nem érdekelnek.
Bocsika az ismétlésért de a procit lehagytam eme kihagyhatatlan ajánlatból
-
JohnyBlue
addikt
Eladó
1db Abit ST6
1db 256MB PC133
1db 128MB PC133
1db ASUS Riva 128 3D AGP
-
JohnyBlue
addikt
válasz
szandisas #3828 üzenetére
A családdal mi is anno spórolni akartunk....
1db full extra gagyi vékony tévét akartunk venni.
Debrecentől kb 100 km-re lévő outletben volt ócsón, elautózik, megnéz, megvesz, hazavisz örül. Másnap reggel nem kapcsol be... Autóba beül, visszavisz, pénzt visszakövetel az eladón, pénzt megkap, örül, hazamegy, tv sehol....
Bemegy Saturn! Van ócsó akciós...Megvesz, hazavisz, beüzemel, nézi csodálja stb stb... aztán rájön, hogy pixelhibás. Visszavisz, kicseréltet, másikat hazavisz, kibontja, tisztamerő karc az egész TV..., visszavisz kicseréltet másikra, hazavisz, kicsomagol, beüzemel, tv adás nézhetetlen rajta...Tuner behalt. Visszavisz, pénzt visszakér. Másnap elmegy MM, bemegy, kinéz, megvesz, ez már olyan, hogy tudja fogadni a földi sugárzású újfajta tv-t, meg usb genyót lehet beledugni és mindent lejátszik. -
JohnyBlue
addikt
Eladó,
2db Kingston KVR533D2N4/512 - DDR2 / 533MHZ / 512MB -> 4K
1db Seagate ST3320620AS 320GB / SATAII HDD sentinel szerint 385 napot ment
Teljesítménye 100% Kondíciója 98% és 1db hibás szektor van tán rajta. -> 6K2db Coolink 3,5" USB-s külsű rack. (Sata) 1db fekete 1db alu szinű. Adapterrel, usb madzaggal darabja mondjuk 2.5K
Érdeklődni Privátban vagy mobilon.
-
JohnyBlue
addikt
Eladó,
2db Kingston KVR533D2N4/512 - DDR2 / 533MHZ / 512MB -> 4K
1db NOKIA E51 Független, töltővel, kábellel, headsettel, dobozzal, CD ivel. A billentyűzetét szerintem majd cserélni köll. Amúgy hibátlan a jószág. -> 12K
1db Seagate ST3320620AS 320GB / SATAII HDD sentinel szerint 385 napot ment
Teljesítménye 100% Kondíciója 98% és 1db hibás szektor van tán rajta. -> 6K1db WD TV HD (rev1) minden felszerelésével, meg dobozával. -> 12K
Érdeklődni Privátban vagy mobilon.
-
JohnyBlue
addikt
Eladó
2db Kingston KVR533D2N4/512
A gyengébbek kedvéért: DDR2/512MB/533Mhz
Ár: 5K
-
JohnyBlue
addikt
Aktív témák