- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Debian GNU/Linux
- (kiemelt téma)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
senior tag
Akkor miért nem javult meg?!
Ha kaptam hibát, alján lévő parancs csak csinált egy knownhost.old filet, de ugyan úgy nem volt jó.
#10663 0519
Kitöröltem mindent. Nem kérdezte meg. Illetve csak az egyik lapostól, YES, majd jelszó és be voltam jelentkezve. PW off, denied pubkey...
Mindegy már egy napja ezzel szopok, pedig eddig is használtam igaz, csak 2 gépen. Legyalulok mindent, elkezdem előlről megint, nem is tudom hanyadjára. Utolsó esély.
Így viszont tárgytalan a nyamvadt mentés kipróbálása is. Még ha jól sejtem a folyamatot, akkor is jobb, mint a mint a semmi. Múlthéten 3x volt újra telepítve. 2x feleslegesen. Mint beépített pen csinálója nem képes wint írni. Kiírtam, nem volt jó, írtam volna megint kerestem frissítést, majd talált hozzá, most már kiírja: Ez bizony windows, ez nem lesz jó.
Solus OS pedig nem hajlandó felmenni 2gb ramra. -
vass1024
tag
-
Horvi
őstag
-
Friczy
senior tag
Néhány dolgot rosszul tudsz, bár a végeredményben igazad van

A backports nem a következő kiadás, teljesen független tőle. Backportsba azok a csomagok kerülnek, amelyeknek újabb verziójára komoly igénye van valakinek (és akad valaki, aki felvállalja).
A SID (fejlesztői) kiadás általában folyamatosan 'mozog' a testingbe, azaz ha a sidben rendben van egy csomag és senki nem akasztja meg, akkor kb. két héten belül bekerül az aktuális testing repoba. Ez alól csak a freeze periódusok (ami most is van) kivételek, ilyenkor az automatikus 'csorgást' megállítják, és javítják a kiadásbeli hibákat. A SID közben is folyamatosan frissül, bár ilyenkor kicsit kisebb lépésekkel, mert a fejlesztői erőforrások a testing rendbetételére mennek. Aztán a Jessie megjelenése után ismét megnyitják az automatikus kapcsolatot, és akkor ismét elkezd frissülni a testing - amiből majd idővel a következő kiadás lesz.
-
Bici
félisten
-
ubyegon2
félisten
-
Speeedfire
félisten
-
jimmy399
senior tag
Nos, leszedtem a qbittorrent-nox-ot, meg kiszedtem a transmission-daemont az autostartból. Eltávolítani még nem távolítottam el viszont.
Feltettem a Deluge-daemon-t. kicsit macerás beállítani, de végre sikerült

szimpatikus a webes felülete, de a démonhoz csatlakozni horror volt mire rájöttem xD
Amúgy feltettem a Windows-os Deluge-t is. Nos valahol olvastam, hogy az is képes csatlakozni a Deluge-daemon-hoz, szerencsére olvastam sokat a témában és rájöttem, hogy ki kell szedni egy pipát és csatlakozik a távoli deluge-hoz
Sikerült így megoldani az autoadd-directory-t is, mert azt meg ugye nem lehet beállítani webUI-n keresztül.A segítségek amik jól jöttek: [link]
link1Köszi a kliensért stopperos.
Ahogy elnézem ez a kliens se támogatja a statisztikákat... De sebaj, majd megnézem, hogy jobban müködik-e mint a transmission, ami feszt hibával száll el.
-
Fritz Teufel
addikt
Köszönöm a válaszod, de ez egyben elszomorító is. Igazából meg is erősítettél, mert ma visszatettem a Manjarót és zárt driverrel nem lehetett. Valóban írta, hogy nincs hozzá driver.
Ezek szerint, már ne keressek friss Linux disztrót...
Érdekes azonban, hogy a Manjaro 0.8.10pre1 stabil volt. Aztán a nagy frissítés (pre3) összedöntötte, mint a kártyavárat. Most az rc3 van fent és reménykedem. Röhelyes, hogy a videókártya még mindíg használható alap lenne és a Linux közösség már nem támogatja.
6 hónapon belül jön az új Debian és akkor már azon is össze fog omlani a xorg, így azzal nincs értelme vesződni, még ha működne is.
Az Ubuntu LTS verziójához van lehetőség Gnome (nem classic) telepítésére? Nálam a Gnome fixa idea, nem tudok tőle elszakadni. Start menü van Winfoson is... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
sirdond
őstag
-
soldi3r
veterán
-
Rimuru
veterán
-
gilfoyle
őstag
-
törölt tag
-
PumpkinSeed
addikt
-
PumpkinSeed
addikt
-
bambano
titán
-
PumpkinSeed
addikt
-
elodman
aktív tag
-
Destloler
tag
-
sonar
addikt
-
duo
addikt
-
sh4d0w
félisten
-
gyulank
addikt
-
V.Stryker
nagyúr
Nem nem, itten van az arm-es verzió már és ezt is töltöttem le.
-
tlac
nagyúr
régen használtam, de aztán elszoktam tőle, lehet teszek még egyszer vele próbát ha a cinnamon-ból nem tudok kihozni valami jót
(#5000) CPT.Pirk:
nekem mindig jobban testre volt szabva a gnome
alapból a gnome3 klasszikus felület jó volt, de miután próbáltam olyanra alakítani, mint ahogy a gnome2-t használtam, ekkor már kijöttek az apró, de bosszantó hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Debian GNU/Linux
- (kiemelt téma)
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Sony FDR-AX53 videókamera
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sikerült így megoldani az autoadd-directory-t is, mert azt meg ugye nem lehet beállítani webUI-n keresztül.