- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóhifi
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
senior tag
válasz
stopperos
üzenetére
Akkor miért nem javult meg?!
Ha kaptam hibát, alján lévő parancs csak csinált egy knownhost.old filet, de ugyan úgy nem volt jó.
#10663 0519
Kitöröltem mindent. Nem kérdezte meg. Illetve csak az egyik lapostól, YES, majd jelszó és be voltam jelentkezve. PW off, denied pubkey...
Mindegy már egy napja ezzel szopok, pedig eddig is használtam igaz, csak 2 gépen. Legyalulok mindent, elkezdem előlről megint, nem is tudom hanyadjára. Utolsó esély.
Így viszont tárgytalan a nyamvadt mentés kipróbálása is. Még ha jól sejtem a folyamatot, akkor is jobb, mint a mint a semmi. Múlthéten 3x volt újra telepítve. 2x feleslegesen. Mint beépített pen csinálója nem képes wint írni. Kiírtam, nem volt jó, írtam volna megint kerestem frissítést, majd talált hozzá, most már kiírja: Ez bizony windows, ez nem lesz jó.
Solus OS pedig nem hajlandó felmenni 2gb ramra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Sony Ps5 konzol slim
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HikSEMI 16GB DDR4 2666MHz Hiker Black + Számla + Garancia
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest