Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
bambano
üzenetére
..Az első kérdés csak csali volt..
. Konkrétan a megvalósítás érdekelne. Több gépem van, amit fürtbe szeretnék szervezni, Linux OS segítségével. Ilyet még sajnos nem csináltam, főleg a hardveres megvalósítás érdekel, mondjuk Debiannal megvalósítva. Heterogén gépek lennének. Gigabit lan/switch adott eddig, plusz a komplett gépek /
3+/. egész konkrétan a "mit, hogyan" kategória, amolyan szájbarágósan. Jöhet privátba is, bár szerintem itt a PH-n én nem látva hasonlót hasznos infó lenne publikusba is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Konkrétan a megvalósítás érdekelne. Több gépem van, amit fürtbe szeretnék szervezni, Linux OS segítségével. Ilyet még sajnos nem csináltam, főleg a hardveres megvalósítás érdekel, mondjuk Debiannal megvalósítva. Heterogén gépek lennének. Gigabit lan/switch adott eddig, plusz a komplett gépek /