- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mini-ITX
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
bambano #1344 üzenetére
Én jópár rendszeren használok 2.6-os kernelt, és eddig semmi olyan hibába nem futottam bele, amely komoly problémát okozott volna (pl. Adaptec vezérlőkkel sem). (Persze nem a 2.6.0-tól kezdtem...
)
Nem azt akarom mondani, hogy a 2.6 hibátlan, de a 2.4 sem az. Bizonyos helyzetekben nyilván indokolt a régebbi kernel használata, de kifejezetten otthonra, tanulásra egyáltalán semmi okát nem látom, hogy néhány ritkán előforduló speciális hiba miatt lebeszéljünk valakit az újabb technológia megismeréséről. Idővel úgyis azt fogja használni.
Szerk.: Az persze a fentiektől függetlenül igaz, hogy régi gépen mindenképp érdemes régebbi kernelt megpróbálni, ha bármi gond van az újjal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Google Pixel topik
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest