- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
bambano #1344 üzenetére
Én jópár rendszeren használok 2.6-os kernelt, és eddig semmi olyan hibába nem futottam bele, amely komoly problémát okozott volna (pl. Adaptec vezérlőkkel sem). (Persze nem a 2.6.0-tól kezdtem...
)
Nem azt akarom mondani, hogy a 2.6 hibátlan, de a 2.4 sem az. Bizonyos helyzetekben nyilván indokolt a régebbi kernel használata, de kifejezetten otthonra, tanulásra egyáltalán semmi okát nem látom, hogy néhány ritkán előforduló speciális hiba miatt lebeszéljünk valakit az újabb technológia megismeréséről. Idővel úgyis azt fogja használni.
Szerk.: Az persze a fentiektől függetlenül igaz, hogy régi gépen mindenképp érdemes régebbi kernelt megpróbálni, ha bármi gond van az újjal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest