Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Én jópár rendszeren használok 2.6-os kernelt, és eddig semmi olyan hibába nem futottam bele, amely komoly problémát okozott volna (pl. Adaptec vezérlőkkel sem). (Persze nem a 2.6.0-tól kezdtem...
)
Nem azt akarom mondani, hogy a 2.6 hibátlan, de a 2.4 sem az. Bizonyos helyzetekben nyilván indokolt a régebbi kernel használata, de kifejezetten otthonra, tanulásra egyáltalán semmi okát nem látom, hogy néhány ritkán előforduló speciális hiba miatt lebeszéljünk valakit az újabb technológia megismeréséről. Idővel úgyis azt fogja használni.
Szerk.: Az persze a fentiektől függetlenül igaz, hogy régi gépen mindenképp érdemes régebbi kernelt megpróbálni, ha bármi gond van az újjal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)