Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Nah ennek örülök, szívesen
Amúgy még mikor még évekig Arch Linuxoztam, akkor írtam a telepítésre beállításokra scriptet, mert ott a minimal telepítéshez semmi segéd nem volt még akkor (most is csak egy egyszerű). nemrég jöttem Debian-ra, mert nem nyugszom
Ide is áthoztam a scriptjeimet, persze módosítva, mert van ami kapásból működött, és van ami nem, így kicsit alakítgatni kellett rajta, pedig mindegyik bash shellre volt írva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Witcher 1 Collector's Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Amúgy még mikor még évekig Arch Linuxoztam, akkor írtam a telepítésre beállításokra scriptet, mert ott a minimal telepítéshez semmi segéd nem volt még akkor (most is csak egy egyszerű). nemrég jöttem Debian-ra, mert nem nyugszom
Ide is áthoztam a scriptjeimet, persze módosítva, mert van ami kapásból működött, és van ami nem, így kicsit alakítgatni kellett rajta, pedig mindegyik bash shellre volt írva.