- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Nagy méretű táblagép érkezett a Vivotól
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet19
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Friczy: Köszi a tippet, belenéztem de marha hosszú fájl
nem tudtam végig olvasni, meg nem is igazodok ki rajta 100% -osan. Egyébként mindent megcsináltam már amit csak lehetett, de sehogysem akar életre kelni a tapipad.De szerintem az egész rendszerrel nem stimmel valami mert egyszer már újra is kellett telepítenem mert bekapcsoláskor nem ismerte fel a fájlrendszert. Kilistáztam a meghajtókat, de egyiknél sem ismerte fel a fájlrendszert így újratelepítettem.
Most már mindent megpróbáltam amit csak lehetett de semmi. Ráadásul mikor rebootolom nagyon lassan tölt be. Most pedig meg már abszolút nem is áll fel a rendszer. A grub lefut de totál semmi. Azt hiszem fel kell adnom hogy debián legyen a laptopon.
Tudtok valami esélyeseb disztrót? Már napok óta ezzel harcolok, egy kicsit már kezdek beleunni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Fűnyíró topik
- Fotók, videók mobillal
- BMW topik
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem tudtam végig olvasni, meg nem is igazodok ki rajta 100% -osan. Egyébként mindent megcsináltam már amit csak lehetett, de sehogysem akar életre kelni a tapipad.De szerintem az egész rendszerrel nem stimmel valami mert egyszer már újra is kellett telepítenem mert bekapcsoláskor nem ismerte fel a fájlrendszert. Kilistáztam a meghajtókat, de egyiknél sem ismerte fel a fájlrendszert így újratelepítettem.