Hirdetés
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Fire TV stick/box
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz
SwissAirplan
üzenetére
Na valami lessz belőlem.. ha másnem akkor a Napnál fűtő...
Letöltöttem egy grafikus felűletes debiant, UUI vel sikerült BootStick-et csinálni!
2 gigás flash memora szépen elkezdett felcsuszni... igaz RAID tömbösítés után 970 mega maradt.
Root jelszó beállitva, felhasználo és jelszava beállitva, telepítés teljes!Ujraindul, és csak parancssorral hajlandó elindulni mintha nem is lenne "asztala" ( kezdem azt hinni hogy nem jót töltöttem le)
Viszont akár a root-al akár a felhasználoval lépek be semmilyen parancsot nem fogad el... csak a helpet listázza ki....Mondjok ott a telepítésnél nyomkodtam ám mindent ( még amit nem is értettem pedig az grafikus felületü volt)
Most merre probálkozzak? Miért nem fogad parancsot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest