Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Feltettem a Debian 8 at KDE ablakkörnyezettel haver laposára. És elég furcsán települt, angol lett magyar helyett, de terminálban magyarul ír, akkor nem települt az Apper se más grafikus csomag kezelő se az Iceaweasel böngésző.
Feltettem az Appert az elébb de nem működik, telepitettem a Chromet terminálból és ez se akar működni, megnyitom, tölt 5-6 mp ig majd kilép. A Chrome is úgy települt h nem akarta dpkg telepiten egyből mert függőségek hiányoztak, települt de úgy h üres kép az ikonja a Chrome helyett. Rufussal csinálam a telepitő USB t, Unetbootinal szoktam, de avval el se akart indulni telepités, mert nem látott oprenszerdert rajta. A Rufusnál meg Syslinuxal volt vmi gondja, frissiteni kellett v mi, le is töltötte ő magának. Lehet ez okozta gondot?
Hogy lehet teljesen Magyaritani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Feltettem az Appert az elébb de nem működik, telepitettem a Chromet terminálból és ez se akar működni, megnyitom, tölt 5-6 mp ig majd kilép. A Chrome is úgy települt h nem akarta dpkg telepiten egyből mert függőségek hiányoztak, települt de úgy h üres kép az ikonja a Chrome helyett. Rufussal csinálam a telepitő USB t, Unetbootinal szoktam, de avval el se akart indulni telepités, mert nem látott oprenszerdert rajta. A Rufusnál meg Syslinuxal volt vmi gondja, frissiteni kellett v mi, le is töltötte ő magának. Lehet ez okozta gondot?