- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Akciókamerák
- Notebook hibák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Autós kamerák
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi.
Eddig Arch-al elvoltam, gondolom, annál nem lesz problémásabb, vagy de?Viszont egy kérdés felmerült bennem: Ilyenkor a disztro kezelői változtatnak egy adott hibás csomag kódján is, vagy csak jelentik a csomag kezelőinek?
Ha bele írnak a kódba, akkor ilyenkor szokás a fixet a csomag kezelőjének visszaküldeni, vagy több párhuzamos kóddal fut egy adott csomag egy időben nagyobb disztrónként?Sorry, ha nagy hülyeséget kérdeztem, sejtem, hogy ez a linux világban alapvető dolog, de nálam elég kevés gond volt az eddig használt disztrókkal, így kevés dolognak kellett utánanéznem, így nem is lettem eddig túl nagy linux szakértő.

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Windows 10
- Arc Raiders
- Akciókamerák
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Beperelte a BYD Amerikát
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest