Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi.
Eddig Arch-al elvoltam, gondolom, annál nem lesz problémásabb, vagy de?Viszont egy kérdés felmerült bennem: Ilyenkor a disztro kezelői változtatnak egy adott hibás csomag kódján is, vagy csak jelentik a csomag kezelőinek?
Ha bele írnak a kódba, akkor ilyenkor szokás a fixet a csomag kezelőjének visszaküldeni, vagy több párhuzamos kóddal fut egy adott csomag egy időben nagyobb disztrónként?Sorry, ha nagy hülyeséget kérdeztem, sejtem, hogy ez a linux világban alapvető dolog, de nálam elég kevés gond volt az eddig használt disztrókkal, így kevés dolognak kellett utánanéznem, így nem is lettem eddig túl nagy linux szakértő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest