Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi.
Eddig Arch-al elvoltam, gondolom, annál nem lesz problémásabb, vagy de?Viszont egy kérdés felmerült bennem: Ilyenkor a disztro kezelői változtatnak egy adott hibás csomag kódján is, vagy csak jelentik a csomag kezelőinek?
Ha bele írnak a kódba, akkor ilyenkor szokás a fixet a csomag kezelőjének visszaküldeni, vagy több párhuzamos kóddal fut egy adott csomag egy időben nagyobb disztrónként?Sorry, ha nagy hülyeséget kérdeztem, sejtem, hogy ez a linux világban alapvető dolog, de nálam elég kevés gond volt az eddig használt disztrókkal, így kevés dolognak kellett utánanéznem, így nem is lettem eddig túl nagy linux szakértő.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- DJI mini 3 drón display unit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest