Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
"Ha nem felejtetted volna el kezdő múltadat..."
Nem felejtettem el. Most sem vagyok több, mint kezdő, hiába van a gépemen több mint két éve Linux. Lehet, hogy jóval többet tudok, mint egy most ideesett valaki, de szerintem messze vagyok attól, hogy ne kezdőnek tituláljam magam. Jó pár évet el kellene töltenem napi szinten a rendszer bogarászásával ahhoz, hogy elmondhassam magamról, hogy most már valamennyire értek hozzá. De én nem bogarászom, hanem csak használom. Persze belemerülhetnék én is jobban, de se időm, se kedvem nincs hozzá jelenleg.
"Te különben melyik disztrót ajánlanád egy abszolút kezdőnek?"
Semelyiket. Nem szoktam ajánlani. Nem ismerem az összes disztrót (vagy akár csak a 10-20 legnagyobbat, legnépszerűbbet) annyira, hogy ki tudjam választani bárki számára is a számára megfelelőt. A számomra megfelelőt ki tudtam, de a saját igényeimet és elvárásaimat tökéletesen ismerem. Másokét nem.
Ha valaki tényleg komolyan gondolja a váltást, és hajlandó némi időt és energiát belerakni a dologba, és nem várja el, hogy minden ugyan úgy működjön és ugyan ott legyen mint Win alatt, akkor az meg tudja találni magának a megfelelő disztrót. (Ha nem hajlandó ezekre, akkor meg úgyis visszamegy Winre.) Ha megtalálta és kérdése van, akkor én is szívesen segítek, ha tudok vagy ha van időm, de ajánlani nem igazán ajánlok senkinek semmit, mert egy-két mondatból nekem nem jön le az, hogy mik az illető pontos igényei, elvárásai stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Call of Duty: Warzone
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4464, 100% Akkumulátor
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest