Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Hát figy, nem tudom... ugyanolyan kártyánk van, sőt, nekem a kevesebb memóriás.. és itt most semmi bajom, minden úgy megy ahogy kell...
Lehet hogy nem így van, de esetleg az is lehet a "probléma" hogy Sony géped van, ami egzotikusabb hardver.
Talán abban a Sonyban van valamilyen egyéb komponens, ami nem szereti a linuxot.De korábban meg ugye nem volt baj vele.. szóval passz. Én azt javaslom mindenképp próbáld ki amit javasoltam.
Esetleg még kipróbálhatnád ezt a MATE-et is... Ez is gnóm, csak kevésbé csicsa. Ugyanúgy két panel van, nincs start menü stb.
(#5922) _BOZONT_: én is írtam, hogy ezt rakja fel...

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest