-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
#40553216 #5264 üzenetére
De én arról beszélek, hogy mivel Debianon van az ext4, így a Debian kezeli az ext4-et akkor is, ha hálózaton Windows alól módosítom a fájlokat, akkor sem a Windows fogja kezelni az ext4-et, hanem a Debian. Ha a Debian nem tudná kezelni az akármilyen partíciót, akkor megosztani sem tudná, és akkor Windows alól nem lehetne látni. Vagyis, ha a Debian kezeli az ext4-et, és megosztja a mappát, akkor Windows felől lényegtelen, hogy milyen partíció, tudnia kell a fájlműveleteket. Szerintem. Amúgy mint írtam, nem tudtam oda-vissza megcsinálni, csak a Win8 alól tudtam kezelni a Debianos gépet, de a Debian nem látta a Windows8 megosztott mappáit. Most pedig újra telepítettem a Debiant, és egyenlőre még egyik se látja a másikat. Pedig elmentettem az smb.conf-ot, de úgy emlékjeztem át lehet konvertálni a partíciót, de csak formázni tudtam, így egyenlőre ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- DUNE médialejátszók topicja
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest