Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni! Van egy kis okosrouterem, asus tomato firmware van rajta ami ugye linux alapú. Van rajta egy 1TB-os merevlemez a router samba,ftp - web server ,torrent,vpn,ssh kepes ezek mind hasznalva is vannak rajta. Mivel routerrol beszélünk az erőforrás véges sőt sajnos elég szerény is. Tehát jött az ötlet turbozzuk meg picit összedobtam egy itx gépet aminek az erőforrása sokszoros a routerhez képest.
És elérkeztem a segítségkérés részhez. A VPN-t a router tovabbra is vinné a többi viszont az itx feladata lenne. Két lehetőségem van az első rövid és egyszerű lenne FreeNAS a második bonyolult viszont valószínűleg fejleszthetőbb és hogy stabilabb is e hát arra remélem itt választ kapok. Érdemes lenne egy Debian server futtatása ? Vagy teljesen felesleges és csak megbonyolítom az életem? Ebben szeretném segítségetek kérni nyilván egy elég nagy fába vágom a fejszém ha a debian mellett döntök de érdemes e vagy teljesen felesleges mert bőven ki fog szolgálni a FreeNAS is.
Bármi féle véleményt várokKöszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest