Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
bambano
üzenetére
eppen ezaz, hogy mint fentebb is irtam, ures brige-et szeretnek csinalni, majd a xen belepakolja, amit szeretne
ezt kezzel meg is tudom tenni a brctl addbr br1, illetve egy ifconfig br1 192.168.0.1 netmask 255.255.255.0 paranccsal, de ez nem tortenik meg boot idoben automatikusan, igy nem minden domU tud elindulni (ket kulon halozaton vannak a virtualis gepek, a masodikhoz kellene egy bridge, amibe majd csak kesobb letrejovo virtualis interface-ek kerulnek)a helyszinen feltornazas nem igazan fog menni, a gep az orszag masik vegen van (szerencsere, ha leesne a netrol, ilo virtualis konzolon keresztul vissza tudom rugdosni), de a fenti brctl-es megoldas mukodik, csak automatizalni szeretnem (es eros a gyanum, hogy nem a legszebb megoldas beirni pl bootmisc.sh-ba)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest