Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
Nos Chakrán vagyok. Ellenőriztem alsamixert, itt sem tudom a hangerőt szabályozni. Keserűen érint, de legalább alkalmazásokból, hardveresen potival tudom végülis szabályozni.
alsa 1.0.24-es, ugyanúgy ICE1724nek ismerte fel, ugyanazok a kapcsolók vannak csak, annyi eltéréssel, hogy van hang, míg debianon nincs...
Szerk: És minden egyes indításnál kiírja a Chakra, hogy ICE1724 eszközt eltávolították a rendszerből. Törölje illesztőprogramokat stb.? (emlékezetből idéztem-->memoriter, vmi ilyesmi)
Ha töröltetem eltűnik, egyébként meg csak bővül a lista. De mindig csinál egyet, amit alapértelmezettként használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest