-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Chakrán tedd fel a pulseaudio és pulseaudio-alsa csomagokat a pacmannal. Egy restart után valszeg minden helyre fog jönni, mert átveszi a pulseaudio a beállítások szerepét, de sokkal komolyabb, mint az alsa.
Nálam 3 hangkari van, alsában még a default hangeszköz is minden bootnál megváltozott, meg jöttek az eszköz eltávolítva szövegek, mint nálad. - bár ez Debian + kde esetén is így volt, csak ott még nem tudtam, mit kezdjek vele. -
malwy
senior tag
Nos Chakrán vagyok. Ellenőriztem alsamixert, itt sem tudom a hangerőt szabályozni. Keserűen érint, de legalább alkalmazásokból, hardveresen potival tudom végülis szabályozni.
alsa 1.0.24-es, ugyanúgy ICE1724nek ismerte fel, ugyanazok a kapcsolók vannak csak, annyi eltéréssel, hogy van hang, míg debianon nincs...
Szerk: És minden egyes indításnál kiírja a Chakra, hogy ICE1724 eszközt eltávolították a rendszerből. Törölje illesztőprogramokat stb.? (emlékezetből idéztem-->memoriter, vmi ilyesmi)
Ha töröltetem eltűnik, egyébként meg csak bővül a lista. De mindig csinál egyet, amit alapértelmezettként használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest