Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Win-es és Lin-es hálót szeretnék össze lőni, úgy hogy lássák egymás fájljait
A win-est másik win-es oda-visza kezeli. A win-es egy 7-es, a Lin-es egy Mint 9-es. (Tudom nem Debián, de valahol mélyen ez is az, és a többi topicban nem igazán tudtak segíteni.)Tehát, ezek a hálózati csomagok vannak fent: [link]
Nem tudom kell-e még valami, vagy csak ezek vannak rosszul beállítva?!
Eléggé zöld fülű vagyok, ezért kérném a segítségeteket.Ha csak ezek kellenek akkor a konfigban tudna valaki segíteni?
Szerk.:
A hiba jelenség:
Win felől nem tudom megnyitni a Lin-eset, mert csak diagnosztikázni akar, pedig a Lin-esen úgy látszik a Nyilvános mappámat szépen megosztottam.Lin felől sem nyitható meg a win-es gép, de többi hiba is van, főleg mióta birizgálom. Eddig a gépet láttam a hálózatoknál, csak jelszót és felhasználó nevet kért, de azt nem fogadta el. Most már nem látja és a Windows Hálózatok ikon sem nyitható meg, de ha a win-es IP címe alapján megkeresem, akkor megint a jelszavas gondba ütközöm.
Thx. Sziasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eléggé zöld fülű vagyok, ezért kérném a segítségeteket.