Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gazala
aktív tag
udv,
debiant lokalis halon akarom telepiteni par gepre. a network boot jol is megy, de amikor meg kell adni a mirrort (telepitesnel), akkor azt irja, hogy nem ervenyes a mirror vagy nincs Release fajl. olvasgattam, hogy megis mi lehet a problema, de mindenhol inkonzisztens infokba botlottam. elvileg ugy probaltam, hogy egy alternate CD tartalmat bemasoltam az Apache segitsegevel halon elerheto mappaba, de hiaba adom meg az elerhetosege utat, amikor tukor szervert ker, nem talal semmit.
mi lehet a problema megoldasanak nyitja? (DHCP szerverkent a router uzemel, TFTP szervert a tobbi gep eleri, bootol is rola.)
elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Animal Crossing: New Horizons
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest