Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Terrorista
    senior tag

Hello!
    Sry ha volt már máshol ez a kérdés, de amit találtam ehhez kapcsolódót a hozzászolásokban az rajtam nem segített.
    Szóval a problémám debian (kernel: 2.6.8-2-386) alá nforce4-hez tartozó driver telepítésével kapcsolatos. A drivert letöltöttem az nvidia honlapjáról, elindítottam az ''sh NFORCE......'' paranccsal, és végül is kaptam egy ERROR üzenetet az audio és a net telepítésénél is:
    If you are using a Linux 2.4 kernel .... (ugyebár ez engem nem érint)
    If you are using a Linux 2.6 kernel, please make sure that you have configured kernel sources matching your kernel installed on your system. If you speciefied a separate output directory using either the ''KBUILD_OUTPUT'' or the ''O'' KBUILD parameter, make sure to specify this directory with the SYSOUT environment variable or with the appropriate nvidia-installer command line option.
    Eztán még leírja hogy nem sikerült az audio/net driver installálása és hogy a log fileba tudok bövebben utánna nézni, amiben igazából error ként csak ugyanez szerepel.
    Előre is thx a helpet.

Szia!

Én is hasonló problémával küszködök. Nekem is NF4-es lapom van és sem az alaplapi hálókarit, sem a hangot nem ismerte fel a debian (2.6-os kernel). Mondom így nerces lesz a netinstall. Leszedtem az első telepítő cd-t feltettem újra a rendszert, és az nvidia honlapjáról leszedett driverekkel próbálkoztam mindhiába! :(
    Sem az alaplapi drivert nem tudtam feltenni sem az nvidia vga drivert. Ha valakinek sikerült már feltenni hasonló konfigra debiant az írja már le hogyan csinálta.

Előre is kösz!

Új hozzászólás Aktív témák