Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdori007
csendes újonc
Hölgyek/urak!
Van otthon egy kis média szerverem, Debian 13 fut rajta, elég jól belaktam már egy 500 gigás ssd-n, viszont közben rájöttem, hogy 500 giga nagyon pazarló arra, amire használom (docker és pár konténer), és máshol célszerűbben fel tudnám használni ezt a meghajtót, így szeretnék átköltözni egy kisebb, 250 gigás ssd-re.
A mostani meghajtón négy partíció van, /efi, /root, /swap és /temp, 500MB, 25GB, 4GB méretűek, a többi a /temp, erre csak a letöltés idején van adat, egyébként nincs.
A kérdés adott, hogyan tudom könnyen megoldani a költözést? Clonezillát próbáltam, de úgy láttam nem tud kisebb meghajtóra klónozni, hibával leállt. Semmi pótolhatatlan nincs a meghajtón, ha bonyolult, újra is tudom telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest