Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
torik
senior tag
válasz
hombre[EU] #2175 üzenetére
Ha ezt látná egy nyelvtanár, felkötné magát
Amúgy a lövöldözős részek szerintem is a gyengeségek közé tartoznak, de nem is azért amit te mondtál, hanem mert egyszerűen nem voltak odavalóak szvsz. Nem is értem igazán, volt három rész ahol durrogtatni kellett, egyik sem volt valami hosszú, ellenben nem nyújtott semmi kimagaslót/egyedit ilyen téren. Aki élvezte a játékot annak nem hiányzott, aki meg ezt szereti az nem DS-ezni fog, ennyi. Sztorit vitte előre úgy ahogy, de nem hiszem hogy pont Kojima nem tudta volna ezt máshogy megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- FIFA 23 - PS4/PS5 - több db
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest