Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
haliho..
delutan eppen arrol diskuraltunk overclocker-el, hogy milyen jo is a memoria tuning.. en azt mondtam, hogy ugyis lenyomom ot, o meg az ellenkezojet.. nincs is ezzel semmi baj.. gondoltam egyet es ugy dontottem, hogy miert maradjon ez kettonk kozott.. adjunk teret a tobbi forumozonak is egy kis egeszseges versenyre.. nos, akkor meghirdetek egy amolyan kinek_nagyobb_a_pocse kategorais, mindent bele versenyt
mivel nem akarok(unk) tul sok kategoriat, a core 2 duo-s rendszerekre korlatozzuk a versenyt.. lesz i965+allendale es i975+conroe kategora.. a szabalyok a kovetkezoek:
a verseny vege pont egy honap mulva, vagyis pontosabban november 15-e, ejfel..
mindenki nevezhet aki teljesiti a szabalyokban foglaltakat.. a versenyben szigoruan csak stabil eredmenyek vehetnek reszt! a hivatalos meres elkeszitese a kovetkezo:
everest fele cache & memory benchmark (fiery jovohet szerdara igeri a 3.50-es vegleges verziot, remeljuk elerheto lesz), majd egy fel oras sterss test 2004 - orthos stabilitas test.. (large, in-place ffrs beallitassal, 9-es prioritassal)
a kepen a kovetkezoknek kell szerepelnie:
-2 peldany cpu-z (cpu+memory ful)
-a futtatott everest benchmark
-a futtatott stress test 2004 -orthos..
azeredmenyek erekelse a kovetkezo:
{(olvasas+iras+masolas) / 3} - eleres.. pl. {5000+4000+3000) / 3} - 50 = 3950
(sajnos a csalas lehetoseget kozel sem lehetkizarni, igy mindenkinek a becsuletessegere van bizva a dolog..) egylore nyeremenyeket megnem talaltam ki, de majd igyekszem
hajra!
mod: elfelejtettem emliteni, hogy hutesi es maximalis adott memoria feszultes limit nincs
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen TV-t vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OpenMediaVault
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD AM5 Ryzen 7700 - Vadonatúj
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest