- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
haliho..
delutan eppen arrol diskuraltunk overclocker-el, hogy milyen jo is a memoria tuning.. en azt mondtam, hogy ugyis lenyomom ot, o meg az ellenkezojet.. nincs is ezzel semmi baj.. gondoltam egyet es ugy dontottem, hogy miert maradjon ez kettonk kozott.. adjunk teret a tobbi forumozonak is egy kis egeszseges versenyre.. nos, akkor meghirdetek egy amolyan kinek_nagyobb_a_pocse kategorais, mindent bele versenyt
mivel nem akarok(unk) tul sok kategoriat, a core 2 duo-s rendszerekre korlatozzuk a versenyt.. lesz i965+allendale es i975+conroe kategora.. a szabalyok a kovetkezoek:
a verseny vege pont egy honap mulva, vagyis pontosabban november 15-e, ejfel..
mindenki nevezhet aki teljesiti a szabalyokban foglaltakat.. a versenyben szigoruan csak stabil eredmenyek vehetnek reszt! a hivatalos meres elkeszitese a kovetkezo:
everest fele cache & memory benchmark (fiery jovohet szerdara igeri a 3.50-es vegleges verziot, remeljuk elerheto lesz), majd egy fel oras sterss test 2004 - orthos stabilitas test.. (large, in-place ffrs beallitassal, 9-es prioritassal)
a kepen a kovetkezoknek kell szerepelnie:
-2 peldany cpu-z (cpu+memory ful)
-a futtatott everest benchmark
-a futtatott stress test 2004 -orthos..
azeredmenyek erekelse a kovetkezo:
{(olvasas+iras+masolas) / 3} - eleres.. pl. {5000+4000+3000) / 3} - 50 = 3950
(sajnos a csalas lehetoseget kozel sem lehetkizarni, igy mindenkinek a becsuletessegere van bizva a dolog..) egylore nyeremenyeket megnem talaltam ki, de majd igyekszem
hajra!
mod: elfelejtettem emliteni, hogy hutesi es maximalis adott memoria feszultes limit nincs
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Battlefield 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest