Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaszy
őstag
Hehe, én most épp a kisöccsét néztem ki Ősembernél.
Nekem az alaplap a korlátozó tényező, mert max. 1200-ig kezeli a ramokat, ezért feleslegesnek tartom a gyári 1200-ast, mert szerintem a 2x2 GB 1066-os is simán viszi az 1150-1200-at némi plusz fesz.-el. -
Passape
tag
Amennyiben a rövidített káromkodásoknál mélyebb mondanivalóval rendelkező gondolatok ("Bazz") nem szakítják meg, a másik fél (nyilvánvalóan nem létező) kirívóan agresszív viselkedésmódjára "ha megdobnak kővel dobd vissza mennykővel" típusú kikényszerülő válaszolási ingeredet. Abban az esetben nem tartom túlzott mértékben valószínünek, hogy bármely józan megítélésü PH! felhasználó tüntető támogatással jutalmazná az általad tényeknek tekintett mondanivalód ilyentén formába való öntését, ezen publikus csatornákat használva. Remélem véleményem nem volt sértő, igyekeztem kerülni azon kifejezéseket, melyek sértőek lehetnek rád nézve.
Mindenkinek jó PH!-zást és indulatoktól mentes fórumozást kívánok. -
winfier
senior tag
Erre írtam az okoskodást: "nekem a kétoldalas crucialom 2.35Val ment 1250et cl5ben akkor miről beszélünk?...."
ÉS MILYEN TÉNYEKET ÍRTÁL LE
én nem látok olyat, hogy te tényeket írtál volna le "az lenne, hogy ez a minimum tőlük". Még ki sincsenek rendesen tesztelve. Tényleg nem valami szép a modorod
részemről vége az OFF-nak
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DJI topic
- TP-LINK routerek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest