- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaszy
őstag
Hehe, én most épp a kisöccsét néztem ki Ősembernél.
Nekem az alaplap a korlátozó tényező, mert max. 1200-ig kezeli a ramokat, ezért feleslegesnek tartom a gyári 1200-ast, mert szerintem a 2x2 GB 1066-os is simán viszi az 1150-1200-at némi plusz fesz.-el. -
Passape
tag
Amennyiben a rövidített káromkodásoknál mélyebb mondanivalóval rendelkező gondolatok ("Bazz") nem szakítják meg, a másik fél (nyilvánvalóan nem létező) kirívóan agresszív viselkedésmódjára "ha megdobnak kővel dobd vissza mennykővel" típusú kikényszerülő válaszolási ingeredet. Abban az esetben nem tartom túlzott mértékben valószínünek, hogy bármely józan megítélésü PH! felhasználó tüntető támogatással jutalmazná az általad tényeknek tekintett mondanivalód ilyentén formába való öntését, ezen publikus csatornákat használva. Remélem véleményem nem volt sértő, igyekeztem kerülni azon kifejezéseket, melyek sértőek lehetnek rád nézve.
Mindenkinek jó PH!-zást és indulatoktól mentes fórumozást kívánok. -
winfier
senior tag
Erre írtam az okoskodást: "nekem a kétoldalas crucialom 2.35Val ment 1250et cl5ben akkor miről beszélünk?...."
ÉS MILYEN TÉNYEKET ÍRTÁL LE
én nem látok olyat, hogy te tényeket írtál volna le "az lenne, hogy ez a minimum tőlük". Még ki sincsenek rendesen tesztelve. Tényleg nem valami szép a modorod
részemről vége az OFF-nak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged