- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokoato
aktív tag
Hali mindenkinek!
Mennyire húzható a Geil Ultra? Konkrétan ez a tipus: [link]
-
kokoato
aktív tag
Hali Mindenkinek!
Mióta meglett az uj konfig, szívok a ramokkal! 4x1 GB Geil Black Dragon van a gépben, és tuningolhatatlan, 1080-1090 MHz-től egyáltalán nem stabil, nem segít rajta a fesz emelés sem! Van valakinek tapasztalata ezekkel a ramokkal? HELP!
-
kokoato
aktív tag
Üdv!
Közben megoldódott a probléma, a geil black dragon nem valami tuning barát ram amit kilehetett hozni belőle az 1088MHz itt még stabil! Azok a beállítások amit te írtál 452x9 nekem nem jó el sem indul a gép, max amit kilehetett hozni 435x9 így tud menni 1088MHz-en oszt itt a vége!Köszi a segítséget!
-
kokoato
aktív tag
B.U.É.K! mindenkinek!
Valaki estleg tudna segíteni abban, hogy miért nem hajlandók a Geil Black Dragon ramjain a névleges frekitől 1 Hz-el sem feljebb menni tuning esetén?
Szóval a ramok: Geil Black Dragon 1066 MHz, 5-5-5-15, 4x1 GB, quad kit. A deszka: Asus Maximus II formula. A proci: E8500 , 3,16 GHz.
Nos a procit húztam bios-ból, a szorzót levettem 9,5-ről 9-re, az fsb meg fel 425-re, feszt nem adtam neki, igy ballag 3,825 GHz-en.A ramokra azt irja ezen beállítások mellett, hogy 1066 MHz- még mindig bios képernyőt tessék elképzelni-,de ha az fsb-t felviszem pl 450-re, a szorzót meg 8,5-re, akkor a ramokra azt mondja hogy 1177 MHz, na ekkor már nem indul a gép! Akárhogyan állitgatom az fsb-t, a ramora kiirt MHz vagy le vagy felfele számol, annak függvényében merre állitom, de csak akkor hajlandó elindulni a gép, ha a szorzó és az fsb függvényében- legyen az akár 9,5x333 MHz fsb- 1066 MHz-ez mutat a biosban!Mert azt érteném, ha nem megy többet, de hogy kevesebbet se? Valamit elrontottam? Valaki megírna nekem hogy tudnám felvinni a ramokat 1100 MHz fölé müködőképesen? Próbáltam már +0,2 v-ot adni neki a fent leirt beállitások mellett, ugy hogy az időzités a biosban fix 5-5-5-15-ön volt, nem müxik, automatában is próbáltam, ugysem! Most akkor mi van?Hogy tudom feljebb huzni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- Háztartási gépek
- Gyúrósok ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest