- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
általában a lehető legbiztosabb a 4x1 es kit. nem mondom fixen h összeakadnak, sőt, de 4modulnál van rá sansz, kérd meg a boltban h ha nme megy együtt a 4 akor had vidd vissza, bár elviekben 3napig bármiért visszaviheted, még indok sem kell. ami a típust illeti az természetesen egyforma, és még a serial számokat is érdemes összenézni.
-
Pero
senior tag
a 4x1GB memóval kb ugyan ott vagy mint a 2x2 vel már ami a tuningot illeti, necces az összepárosítás illetve többet fogyasztanak majd mint 2x2GB esetén, ott meg ahogy az elöttem szolók is írták a 2x2GB-os kitek ritkán tuningosak. akad köztük de annak elkérik az árát.
sztem amúgy a kingston nem tud többet mint a kingmax. -
Zé_Mester
őstag
a 2x2GBos kit csak méretileg hangzik jól, tuningban sokkal nehezebb őket sebességre bírni.
amúgy hogy most Kingston vagy Kingmax, sztem ebben a kategóriában annyira nem számít (ne értsd félre, nem akarom lenézni vagy hasonló) de sztem mindkét 800as ram képes adott esetben a 900MHz-re is (akár) mondjuk ez is szerencse kérdése.mivel nekem is Kingmaxom van (és ráadásul nem is rossz darab, ezt láthatod az adataimnál mire képes) ezért én Kingmax-ra szavazok.
volt régen kingstonom is, nem a legpompásabb tapasztalatokkal, úgyhogy valszeg ez is benne van a Kingmax szavazatomban.sztem vegyél 2x1GB-ot, tuningál sikeresebb lehet mint a 2x2GB.
de ha a méret a lényeg, akkor egyértelmú a 2x2GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest