- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
-
TheProb
veterán
Az lehetség, hogy a GEIL ram-om annyira ne bírja a tuningot, hogy 860-nál meghal? Vagy azt honnan tudom, hogy a cpu vagy a ram-ok nem bírják? Én prime-ot használok tesztre-és mindig a középső tesztet futtatom. Vki ha tud segítene vagy adna tippeket ötleteket hogy hogyan próbáljam kihozni a maxot? Mert 10-ből 6-7 emberke sikerrel felhúzza az ilyen cpu-ját és ramját 3600-ra és ezáltal a ram-ot is 900-ra vagy tovább. Időzítés emeléssel nem lehetne többet kihozni, csak mikor manuálisan emeltem c5-re akkor el se indult a gép. Vki plz. help.
-
TheProb
veterán
-
TheProb
veterán
Helló!
Miért nem lehet 5-5-5-5-15-re állítani az időzítését a ramnak ha 1x most megy 4-4-4-4-12-n? 840-en megy amit nagyon kevésnek tartok, mi miatt nem tudom tovább húzni? Arra gondoltam hogy felnyomom c5-re de mint írtam nem indul el vele a gép. Vki help. -
TheProb
veterán
Helló!
Miért nem lehet 5-5-5-5-15-re állítani az időzítését a ramnak ha 1x most megy 4-4-4-4-12-n? 840-en megy amit nagyon kevésnek tartok, mi miatt nem tudom tovább húzni? Arra gondoltam hogy felnyomom c5-re de mint írtam nem indul el vele a gép. Vki help. -
TheProb
veterán
Ha nem akarsz tuningolni és a 2 közül akarsz választani, akkor a csx olcsóbb mint a sárkányok. Viszont én a sima GEIL Ultra-t ajánlanám alapjáraton való használatra (9-10k). Ha új deszkát is veszel akkor sztem vagy olyan deszkát vegyél ami támogatja a ddr2-t és 3-at is (pl. intel P45) vagy ha több a pénzed akkor rendes ddr3-ba fektess be. Amúgy 4gb csak akkor tanácsos ha előre gondolkozol, mert a 32bit-es rendszerek (pl. sima xp) csak 3gb-ig tudnak címezni, tehát vagy 64bit-es vista vagy 64bit-es xp ami angol.
Ui.: Vki majd nekem is válaszoljon plz.
-
TheProb
veterán
Helló!
Mennyire igaz az hogy jobban járok ha 1 1066-os ramot veszek a 800-as deszkámba, mert akkor jobban bírja a tuningot? -
TheProb
veterán
válasz
Beowulf_78 #4129 üzenetére
Kösz az infókat, volt ilyen ramja a corsairnek is anno...
-
TheProb
veterán
Helló!
Szted melyik ram-okat lehet jobban tuningolni a 2közül?
CSX 2048MB DDR2 800Mhz CEC FAN KIT vagy OCZ 2048Mb DDR2 800Mhz Reaper KIT.
Sztem az ocz, de kíváncsi vagyok ti mit mondotok. Előre is kösz a helpet. -
TheProb
veterán
-
TheProb
veterán
-
TheProb
veterán
Milyen aránynak kell lenni az fsp és dram között? 1:1? vagy lehet más is vagy vmi ötletet tudtok adni?
-
TheProb
veterán
Helló all!
Segítséget szeretnék kérni, hogy van nekem 2x1gigás 800-as GEIL kit-em 4-4-4-12. Szeretném 1 "kicsit" húzni (1100Mhz) és ebben kérném a segítségeteket, hogy mit hogyan, mennyire állítsak, hogy ezt a sebességet el érhessem. Mivel még teljesen kezdő vagyok ezért légyszíves írjatok le mindent, hogy bios-ban mit mire állítsak. Vagy ha nem bios-ból akkor azt. Azért szeretném ezt a sebességet, mert tudom hogy ezt elérték 1 tesztben, de ha nem lehet akkor persze elég a kevesebb is. a konfigom:
Abit AB9, Intel Core 2 Duo E6750, Gainward 8800GT 512MB 650Mhz, GEIL 2x1GB 800Mhz, Seagate 250GB SATA II, Logitech G9, FSP BlueStorm II 500W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- DDR4 RAM modulok
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest