- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez gyors volt! Máris van működő VGA ARM-os Windows 11-hez
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
Blaze71
üzenetére
Nem hülyéztelek le, csak azt mondtam nem kéne hülyeséget beszélni. A kettő szerintem nem ugyanaz. Ha az 1. asus lapom lenne ami jól műxik nem járatnám a számat, de nagyon nem az első, és nagy részük az olcsó kategóriábol való volt (p5k). Egyikkel sem volt semmi parám, kivétel a p5kc, de alapon amire gyártották az is tette a dolgát... Arról hogy ki és miért gyerekes nem nyitnék vitát. Am ez a kinek műxik kinek nem, fordítva is dukál. Volt egy rossz asus lapod és akkor mind szar? MSI nálam nem gyerebe kategória, nincs tapasztalatom, de gigáék pár lapja megfordult már a kezeim között, mint ahogy abitok is, és ezekről se tudok sok rosszat elmondani. Am lehet én vagyok a máker mert nem ment tönkre egy lapom se, sőt a környezetemben 1 asus se adta be a kulcsot az elmúlt 1,5 évben (giga se, és abit se halt le senkinél). Nah részemről téma lezárva, ha van még valami nyűgöd dobjál privit vagy mailt, ne ide szemeteljünk. Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest