Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli9000
csendes tag
Hali!
Nekem is hasonló konfigom van, de az istenért nem akar 3500 felett stabil maradni,
mondjuk nekem gigabyte alaplapom van,írd már meg léci, hogy milyen ram időzítéseket használsz.
Nekem úgy marad stabil 3500-n hogy ram 2,2V, proc meg 1,43 /bioszba/
7x500, 8x438 tök mind1, ugyan úgy megy, ramot auto-n használom, hogy nehogy időzítések miatt ne menjen..
3600 proci 1,5V /bioszba; cpuz, everest 1,43-1,47-et ír ki/, ram 2,2, próbáltam northbridge-nek adni plusz feszt is, de orthos kb 1 perc alatt elhasal... látom hogy te 1,53V-ot adtál procinak, kipróbálom úgy mit bír.
//tudom nem ide tartozik, de F2-es biosom van, F5-sel van valami nagyobb esély, hogy többet ki tudok hozni a gépből?//
ByZ
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest