Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alapban nekem is 5-5-5-18 értékekkel ruházta fel a lap ezeket a memóriákat, de ezért is van ráírva a lapkákon található matricákra, hogy manuálisan kell belőni a 4-4-4-12 időzítést. elvileg ha csak a fenti négy értéket lövöd be, akkor is stabilnak kellene lenni a gépnek. 2.0 ~ 2.1 voltot javasol a gyártó, nekem 1.9 voltot ad nekik a lap, mégis tuti stabil a vas! futtas egy új cpu-z progit, az javasol még neked más értékeket is a négy alapon kívül... de szerintem ha minden más ok a gépen, elvileg nem hasalhatna el, ha csak a 4-4-4-12 értékeket állítod is be, és más értékhez nem nyúlsz, a többit annyira nem szúrhatná el a lap...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest