Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Amikor régen DC-ztem nekem is voltak hasonló gondjaim. Amúgy mért nem Strongot vagy Apexet használsz? Csak mert az többszálú.
Sztem azért nem teszi be mert bugos, vagy már elkezdted előbb leszedni és nem helyezi át... kb ezek ugranak most be.Egyébként a jobbegérgombos műveletek nem nagyon működtek nálam. (Se)
Aktív témák
Aktív témák
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest