Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• z0l1ka

aktív tag

Na tegnap összefutottam valakivel az egyik városba :) nála volt fegyó, nálam is csak éppen lőszerem nem volt :D Na lényeg,elkezdett beszélni ,hogy ő barát stb..na gondoltam itt már nekem annyi lesz :D de nem, kifogtam egy rendes emberkét :R adott kaját plusz lőszert a fegyverembe,aztán meg megkért,hogy adjak vagy vegyek le tőle vért 2 tasakkal :D Persze nem volt könnyű megérteni,mivel nem vagyok olyan jó angolból..de azért csak sikerült :D aztán felmentünk a házba ott adtam neki vért és közbe épp menni készültük,majd lent egy zombi bejött az épületbe ,gondoltam leütöm baltával csak kicsit belaggoltam , szegény gyerek meg úgy megijedt hogy őt akarom leütni :D hogy egyből fegyvert fogott rám :) de nem lőtt így jobbnak láttam inkább elosonni :D szóval tovább álltam :) Másik meg repteren volt , hangárba épp keresgéltem amikor már egy fullosan felfegyverkezett embereke szépen rám nézett és tovább ment a másik hangárhoz :) pedig volt nálam fegyó ,szerintem én jobban megijedtem mint ő hogy most mi is lesz :D de rám se fogta a fegyót :) haverommal is hasonló dolog történt ,ő is összefutott egy ilyen emberkével és csak intettek egymásnak és tovább mentek keresgélni a repteren :) na szóval ezzel csak azt akartam mondani,hogy azért még vannak rendes emberek a játékban :) :R nem csak "beteg" emberekkel van tele :)
    Persze lehet nyilván majd más lesz a véleményem ha egy ugyan ilyen ember majd hátba lő ,ahogyan itt is olvastam a fórumon hogy volt aki így járt.!

Új hozzászólás Aktív témák