- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrusherW
tag
Ezekkel az argumentumokkal kell felkapcsolózni az alkalmazás belépési pontját, vagyis az exe-jé, teheted ezt pl az asztalon, ha csináltál ikont a játékhoz, de akár közvetlen az exe-re is kötheted, vagy indíthatod is így a játékot parancssorból.
szerk.: ja igen ,ez steam játék, szóval steam-ben DayZ context menüjében Tulajdonságok és indítási opciók beállítása.
@Gordon32: a karakterreset néha megtörténik, bár én eddig csak olyan resetet tapasztaltam, aminek volt látványos oka. Például annyira laggolt a server, hogy látszólag épéségben léptem ki, de a karakterem már meghalt, esetleg a kilépés utánin 20 másodpercben még valaki megölt. De többen találkoztak már spontán resettel is. Azért győződj meg róla, hogy nem véletlenül egy HC serverre léptél-e be, néha én is megijedek, de kiderül, hogy csak eltévesztettem a hostot.
Új hozzászólás Aktív témák

- EAFC 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest