- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Hát már én se tolom úgy, mint eleinte.
Mindennap felveszem napi login, felhalmozódik bounty, aztán azokat mikor szabadnapos vagyok megcsinálom.
De pl patriot kulcsom mindig 300 felett van, nincs időm elhasználni , régen mindig 0 voltMeg igyekszem dauntless trial megcsinálni legalább 200-ért, illetve mostanába kezdtem el heroic esca is.
Phallanx-os küldi nemtudom mikor lesz kész, eddig 1 armourt craftoltam le a 4ből.
Bár azt csak úgy csinálom, hogy 18-20ig időzök azon a mapon, nem szeretek úgy szörnyet ölni ha nem kapok érte exp. (elég a heroic esca 20ason, hisz az még úgyse olyan egyszerű....) -
Busterftw
nagyúr
En most csinalom a huntpasst, de pl ez az egesz mult/jovo slayer path mar tul sok, tul komplikalt.
Aktivaljam aztan farmoljak amjd aktivaljak masikat aztan farmoljak, de ha kell a normal akkor valtsak vissza.Az uj boss azt sem tudom hol aktivaljam
Ilyen szarsagokkal huzzak az emberek idejet.
Csinaltak volna egy kulon Escat aztan mehet oda a boss. -
Busterftw
nagyúr
Igazabol mar az is eleg lenne, ha az "ajanlott" szintet kotelezove tennek.
Esca lvl 18 ugye ki van irva, de lvl 10 felett barki csatlakozhat.HG-nal ugy van limit, ha tul gyenge akkor be sem enged arra a szintre.
Nem ertem miert nem oldjak meg, privat Esca-n mehetsz barmilyen szinten, de lfg-ben meg 18 szint minimum.A nerf sirast en sem ertem, fullos gearben 30 masodperccel tovabb tart a behemoth meg 3x tobbet kell dodge-olni? Na bumm, rip chainblades.
-
kory24
őstag
Véleményem szerint az a baj, hogy azért akar mindenki egymaga lesolozni mindent mert sajnos a csapatjáték nem nagyon működik ebben a játékban
Általában több vele a szívás, bosszankodás, mint élvezet.
Amit már többször írtam nagyon gyakran van olyan csapat amibe több is a nagyon kezdő/gyenge játékos, aki csak megnehezíti vagy akár ellehetetleníti a többiek játékát akár HG-n akár Escán.....
Nemigazán élvezetes pl Chrono-nál is letenni a pylonokat, meg nyomni be piákat és azért küzködni, hogy sikerüljön leölni mielött lelép... Holott soloba/haverral meg simán lemegy csak arra kell figyelni szárnyát üssük, adjon temporal fin-t..Persze ha jó csapattársakkal tesz össze a gép az nagyon jó pörgős, élvezetes, nem is szívesen hagyja abba az ember. Néha előfordul ilyen is HG-n is és escán is, ilyenkor nagyon jó, de sajna ez a ritkább. Rengeteg idő elmegy azzal mire valamire való csapatot talál az ember, ezért inkább soloznak, pl én is 14-16ig csak privát mapokon megyek, utána próbálkozok csapattal vagy esca vagy az új mapon, ahol chrono is van...
Nagyon jó lenne, ha lenne ún "Skill Based Batch Making", mint pl COD-ban vagy más játékokban és akkor a rendszer csak hasonló "képességűekkel" tenne össze.
-
kory24
őstag
Pike-nál azt javítják.
Lehet irreális, de az az egy skillje volt. Anélkül nemsokat ér, felesleges volt akkor a nagy reworkje, újra feledésbe merül.
De majd meglátjuk, hátha nem gyengítik annyira, hogy abba hagyjam :)Szerintem akkor ez a cb nerf engem viszont nem is érint, én nem vettem észre ilyen sebezhetetlenséget eddig.
Azt igen, hogy a special használatakor amikor felugrok azt dodge-nak veszi és pl perfect strike is számolja stackekhez. Remélem ez megmarad.(Kardot meg már rég nem használom)
-
kory24
őstag
Azt én se nagyon vágom cb-nél milyen sebezhetetlenség szűnik meg pontosan, valami olyanról beszélnek fb és redditen. (reaper dance+momentum blades használok)
De pike-nál ha a sorozásnál kevesebb lesz találat, az mindenképpen nehezítés...
Nagyobb szinteken eddigis nehezebben vérződtek a behemotok, sokszor össze se jött 10 vérzés, vagy nem sikerül hosszabbítani. -
kory24
őstag
Oda dodge 3szor könnyű ütés majd nagy ütés és ez folyamatosan ismételve, azzal a moddal, hogy nem feleződik szagger sebzés.
Csakhát unalmas, monoton de nagyot üt :)
Na de az interrupt-olás vele nem könnyű, meg az ugrálás.
Meg tetszik, hogy tud letenni olyan sárgát ami damage ad aki át megy rajta.
-
kory24
őstag
Ja értem.
De attól, hogy megvan a max szintje fegyonak, az még nincs kimaxolva :)
Ha rá mész pl axe akkor ki adja milyen sebzeseket kell teljesíteni ha maxolni akarod.A mastery 50 már nekem is meglett ezek nélkül is.
Amúgy sztem kalapács nemolyan rossz.
Számomra a striker és repeater játszhatatlan :D
-
-
kory24
őstag
Kiváncsi lennék a masreyt hányan maxolják ki
Az a része, hogy leölni a behemótot a saját cuccaiból felöltözve 10x eléggé fárasztó/unalmas/értelmetlen....
1-2-nél megcsináltam, de abba is hagytamMás:
Meg lett a Chrono jelmezem
Nekem tetszik
CB-ből megcsináltam a radian legendaryt, folyamatba még a pike.
Legendary képesség előnye, hogy halálból is visszahoz
-
kory24
őstag
Én mindenhova sok hp build használok :)
Inkább tartson picit tovább le ölni, de ne haljak. (az nagyon idegesít).Az a küldi fura...
Láttam előtte fb fotó.
Mondom ez engem nem érdekel, az életbe nem lesz meg. Wound strikerrel... 50.000 shrowd..Felvettem voktam egy mapon keveset majd ramsgate jelezte kész küldi.
-
kory24
őstag
Na végre kipróbáltam.
Nemannyira nehéz, bár néha leviszi jócskán hp-t.
Szárnyát elég nehéz becélozni, nem is annyira erőltettem, de még így is 6 körből 3 lett
Jobb arány, mint az Urska farkaTetszik, főleg hogy 20+ ő is meg az előtte levő mob is, így szintezni is jól lehet vele .
18ason mentem oda 3 vagy 4 kör alatt meg is lett a lvl20.Viszont a páncéljai nemigazán jönnek be, bár még nem próbáltam mennyire jó ez a Pulse cella.
Fegyvere nem tűnik rossznak, hisz umbralos mobok elég erősek, radiános meg nemsok van mapokon.
De a ebbe az idő visszautazós legendary képességbe nemsok előnyt látok, de majd kiderül.
1 próbát kap majd -
kory24
őstag
Az jó.
Látom könnyebb lesz elkolteni.
Limitedbe igyanazt meg lehet venni még egyszer dupla áron :)Meg ha jól láttam került be érkezési animáció is.
Játszani még nem volt időm, meló ma is.... :(
De aztán 3 nap pihi :)
Ha jól olvastam most van vmi évfordulós küldi is csak rövid ideig 4 nap talán (?)
-
kory24
őstag
Egész pontosan így állok:
Legjobban a pike és chainblade tetszik mostanában, főleg a könnyű interrupt miatt
De szeretem még a fejszét is a jó nagy sebzés miatt, csakhát ott meg idegesítő, hogy folyamat ölni kell, hogy fennt tartsam a damage levelt...
Hammer is tetszik szép sebzés, de az meg unalmas csak azt az 1 skill sort tolni újra és újra, valamint számomra macerás vele interruptolni meg "repülgetni".Ami fura, hogy eleinte csak karddal játszottam, már meg egyáltalán nem, így a többi után olyan uncsinak tűnik, nincs benne semmi extra. Jó max a forgás ami viszont szinte halhatatlan
A lvl 50 master slayer nekem is meglett.
A héten könnyebb volt trial, sikerült a dauntless szinten is 200sm, jó lenne majd még legalább 300 és egy koronát venni
-
kory24
őstag
Én játszok, elég sokat
Ahogy végeztem a perfect strike-al bejött ez a friend forever (drónos). Ami feleslegessé tette elözőt (4ből 1 oszlop lett...)
Épp ma lett kész ez a drónos path.
Slayer path is majdnem kész, csak pár pylon meg ital ninsc kimaxolva (meg a gránátok de azok sztem nem is lesznek
)
Pike-al ma lett meg a 20. reforge, de még mindig van hogy felmérgel néha. (pl mikor wound piával se tudom sebezni behemothot és lejár a 10wound....)
Kivi leszek radian bossra, de új legendary képesség meg az ús cella nem tűnik túl jónak....
Egyébként néha én is belegondolok ennek már vége, nincs cél...
Elkezdtem mastery, pl boreus leöltem full boresu szett és így csillagos lett, de kizárt full karabak szettet csináljak meg mindből..... Tehát azt is hagyom
-
Busterftw
nagyúr
Deep Rock-ot eloszor haverokkal kezdtuk jatszani, de aztan kikoptak es most masokhoz csatlakozom be, a community a legjobb amit jatekban lattam, teljesen idegenekkel is fun jatszani.
A kovetkezo nagyobb patchben jonnek uj fegyverek is, bar meg az odebb van.
Jott modding support is, bar nem teljes, vannak brutal hostok -
Busterftw
nagyúr
Mar jo ideje nem, patch-eket elolvasom, de ennyi.
Az a baj, hogy hiaba jon "uj" content, minden ugyanaz.
A jatek bejon, de nincs ami ott tartana. Amint osszejon egy jo vagy "meta" gear, igazabol ennyi volt az ujdonsag.Deep Rock Galactic-et 1 ev utan is elvezem, most jott ki a Rome TW Remastered, orok kedvenc, szoval elvagyok
-
kory24
őstag
Ez a privát map is jó is meg nem is...
Ha rutinos, erős játékosokkal kerülök egy hunting mapra úgy lehet jól haladni és élvezetes is a közös játék, de ha nagyon gyenge/kezdő játékosokkal kerülök, akkor az nagyon bosszantó tud lenni, szenvedés az egész olykor...
Mehetek persze én is privát map, megy is a max szintű amit enged, jön is jól ezért exp.
Csakhát nekem egyedül menni mapon unalmas... :sEsca is hiába megy egyedül jobb szeretem közösbe, ott még az se baj ha többiek gyengébbek, ott nem annyira zavaró mint mapokon.
Másik a halmozódó értékek.
Lassan van 3000 combar meritsem, de nem tudom mire költeni már.
Pénzem is lassan fél millió.Jó lenne lehetne konvertálni valamilyen arányban a meritsek között, vagy valamire beváltani vagy hasonló
-
kory24
őstag
Csak azért vettem meg, mert kb "ingyen" van :D
1150 plat 3500ft (1 plat = 3,04ft)
Azzal a skinnel meg adnak még 1650 platot 5200ft-ért (1 plat = 3,15ft)
Én szeretem pike, eddig is egyik kedvenc volt, csak nagyon nehezen találtam meg hozzá a számomra megfelelő buildet.
Remélem nem kell újra kísérleteznem...Este nemsok időm volt még játszani, ma is meló :(
-
Busterftw
nagyúr
En is talan ha hetente belogolok, lenyomok egy Escat aztan ennyi.
Ide kell egy teljes rework ugy erzem, foleg a HG es Esca, hogy egy jobb online/coop elmeny legyen, mint ez a "megyek es olok mert kell x cucc".Ha van kivel jatszani, Valheimet tudom ajanlani. Early Access de brutal mennyi content van benne.
-
kory24
őstag
Az már most is érték.
Sok combat merits kell még :)Nekem még nem adott, de egyik társamnak igen
Egyébként most, hogy kész vannak insták, mi lesz majd cél?
Egyelőre farmolok, hogy kinyissam slayer path minél jobban de ugye előbb utóbb az is meglesz, minden héten begyűjtöm trial 300sm, de ugye előbb utóbb ott is megveszem ami kell.
Aztán vajon jönnek új tartalmak, kihívások?
Új esca vagy hasonló?Vagy előbb utóbb ha kb mindent elértem, akkor vége? :O
-
kory24
őstag
Ja értem.
Sok újítás össze zavar már....Valami olyat is olvastam, hogy trialba nem fog számítani /előnyt jelenteni a reforgok adtak plusszok???
Ez valóban így van?
Mert az kibacas aki direkt azért vitt ki több fegyvert is 10x....Bár tőlem trial még távol, de én is 4 fegyvert viszek :D
-
Busterftw
nagyúr
En is igy latom.
Igy is vannak "nehezitesek" csak inkabb az idohuzo kategoria
Mar az is segitene ha lenne tobb fele behemoth, amiknel mashogy kell mindig harcolni.Kb mint a WoW bossok. Eltartott egy ideig, amig megtanultad a tamadasokat stb es ugy ment le. Legutobb kaptunk egy Urskat, meg egy ujabb Embermane/Skarn/Gnasher valtozatot.
Tobb, valtozatos es igy nehezebb behemoth/content kene, nem pedig egy heroic esca, ami ugyanaz, csak a damage szorzot feltoltak 2x-re. Mert kb ennyibol fog allni a heroic esca.
-
.LnB
titán
March 25 - April 7 között lesz egy nagy Vault sale. Majdnem 100 itemmel, aztán el is köszönünk tőle. Átveszi a helyét a Reward Cache rendszer.
Ez jónak ígérkezik.
Lesznek napi, havi challange-ek a Reward Cache szerzésére. Sőt, igazából ezeken a challangeken fog alapulni az egész.
Április 8-án kezdődik a Radiant SeasonPont most gondolkodtam, hogy pihentetem a Dauntless-t (Genshin Impact-et akarom elkezdeni), de így nem fogom tudni letenni.
-
.LnB
titán
Egyébként ez amit írsz, hogy solo-ba kell tolni. Ez nálam érdekes. Lenyomom őket solo-ba, hogy kvázi bizonyítsak magamnak. De valahogy a hülyék ellenére is inkább matchmaking-gel tolom. Malkarion-t például azért, ami a Trial-nál is előjött, hogy túl nagy a terület, túl mobilis, és szaladgálni kell utána. Ez a része uncsi.
Umbral az egyetlen, amit talán jobb lenne egyedül. Mert ha a négy játékosból 3 hülye, akkor a 4-es nehezítés miatt, az az egy játékos, nagyot szív. Viszont az egyedül se egy leány álom. (Viszont ha négy jó játékos jön össze, akkor azért történnek csodák, másodpercek alatt haló behemótok, folyamatos szakítás. Csak hát ez ritkább, sokkal.) Oda solo-ba talán egy jó Cascade build elkél. Ahhoz viszont minimum egy Urska armor kell, ami ad +3-at. Így más cellától nem veszi el a helyet. Szóval akkor meg csak a Frost-tot kellene csinálni az Umbral előtt. Na majd meglátom.Mondtad, hogy nem szereted Shrowd-ot. Hallod, nekem Shock esca-ba kb mindig volt. Sőt! Volt olyan, hogy harmadik körben az volt egyedül, a negyedikben megint az + valami más.
Már csak röhögtem. Egyébként nem nehéz behemót egyáltalán. Csak szerintem sok a HP-ja, adott szinttől függetlenül is.
-
.LnB
titán
Én 10-50-ben 3x toltam csak le eddig. Azt hagyom a végére. Nem érdekel annyira. Bár az armor amit ad, nem rossz. De majd szép sorba...
Kaptam egy dye rumor-t. Bár nagyon nem néztem meg, hogy mi a feladat, de van sok tétel már az első körben is, amit teljesíteni kell...
Még mindig nem indítottam el. Elvan a winyón, nem romlik meg.
-
.LnB
titán
Köszi. Bár ebbe semmi gratulálni való nincs, ha láttad volna, csak szaladgáltam utána mint valami nyugdíjas.
Ez nem volt jó fight.
Ellenben, már csak kettő van hátra:
Umbral szerintem a legnehezebb esca. Ott nagyon kellenek az értelmes társak. És hát Shock-ba is most az utolsó run, amivel meglett az lvl25... Kettő lvl1-es játékos, meg velem együtt, kettő lvl20-as. Az a két surmó csak feküdt. Kértem, hogy lépjenek ki, de nem, írta is, hogy nem fog.
Azonnal vegyék ki ezt, hogy látni, hogy a lobby-ban ki, hányas szintű... Csak felcsesz.
Ez a Malkarion armor nem is olyan ronda. Másokon nem tetszett eddig. De azért nem ez lesz a main inventory-mban.
-
Busterftw
nagyúr
Engem pont ugyanezert idegesitenek.
Zavar, hogy ott az "ikon" es nincs megcsinalva.Aztan foleg azert idegesit, mert a kardon kivul kb semmi nem jon be, tehat kard mainkent akkor miert eroltetik rad a tobbi questet?
Latod, hogy 3 honapja hozza sem nyultam a strikerhez, lvl 0, de uss vele 5k-t meg overall 10k empowered damaget. -
kory24
őstag
-
.LnB
titán
De pont azt írtam, hogy egész hétvége alatt, alig volt olyan, hogy ne ment volna le a boss behemót is. Ha gond volt, bár nem sokszor, akkor volt az, hogy olyan jött be 10-50-re, aki nem oda való.
Én nem érzem úgy, hogy rám lenne erőltetve a rumor. Felvettem őket, néha be is ad egyet-egyet, de specifikusan csak a valentin napira mente rá. Nem muszáj csinálni aztokat.
Strikers-t még csak csak, de Hammer-t tuti nem fogok. Axe és Hammer nekem off. Max szintezek velük a reforge miatt. Nekem nem tetszik ez a lassú játékmenet.
Oké, hogy az Axe, Hammer elméletileg a legerősebb build. De minek? Solo-ba boldogulok, team-ben boldogulok. Annyira nem vagyok ráutalva arra a két fegyverre, hogy semennyire. Magamtól meg nem fogom erőltetni.
-
Busterftw
nagyúr
Tegnap azzal a questel szarakodtam 1 orat, hogy 2 percen belul kell Sporestruck Charoggot leolni.
Kiderult onnan indul a timer, mikor a szigetre erkezel, nem amikor "combat on"-ba vagy.Ugye van a Mission, eleve 20 masodperc eltelik mire odafutsz hozza, vagy Terra Esca 1 behemoth szokott lenni, ha nem akkor ujrakezded altF4 de ugyanugy 10-15 masodperc eltelik.
HG ugyanez, semmi garancia, hogy a legkozelebbi behemoth SP Charogg lesz.2 percen belul siman le lehet utni, de miert ilyen idegesito idohuzasokkal kell neheziteni?
Valamilyen csodanak koszonhetoen meglett Mission alatt, de na. -
Busterftw
nagyúr
Kozben megujult a roadmap.
Ahogy irtad ott a backlogban a petek.
Concept alatt vannak erdekes dolgok, guild meg Radiant cuccok (ami nem escalation), portalok HG, ilyen-olyan atdolgozasok, de megmondom oszinten a fele valtozasnak eleg simlis szaga van.
Modularisabba akarjak tenni a jatekot, hetente akarnak contentet csepegtetni, mert most tenyleg az van, hogy jon content az emberek 2 nap alatt kiporgetik aztan varunk 3-4 honapig.De szerintem lesz itt egy csomo felesleges nehezites meg paywall moge dugdosas.
-
.LnB
titán
Áhh ezen kiakadni?! Múltkor én is írtam nektek ide a Shock esca-ról.. Hétvége, én ezzel summáztam. Hétköznap már nem volt semmi gond az emberekkel.
Egyébként én tökéletesre fejlesztettem kb a gyengébb játékosok elviselését. Tudom ignorálni, feltéve ha valaki nem direkt bunkó. Én évekig játszottam csapat alapú játékokkal, WoW, CS, Dota2 és miegymás... Folyamatos voice chat, jó társaságok stb stb.
Aztán 8 éve megszületett a fiam, és nem tudok már beszélni, mert áthallatszana. Így viszont, a csapat alapú játékokat is el kellett engednem nagyrészt. Amit meg ezek után is játszottam, azt egyedül. Ez nehéz, mert látjátok, hogy elég szociális egyén vagyok, itt is sokat irkálok. De eljutottam arra a pontra, hogy csinálom amit tudok, egyedül. Általában chat, voice chat off, minden játékban, kizárok mindent. Randomokkal játszok. És ehhez kell egy szintű nyugalom.
R6:Siege-et is így játszottam, mert magát a játékot szeretem nagyon, team-re nincs lehetőségem, szóval megszoksz, vagy megszöksz elv. Dota 2 volt az utolsó, ahol játszottam ismerősökkel (5-en együtt), de már nem beszéltem. Igazából kibaszásnak éreztem a társaimmal szemben, hogy nem tudok infózni. Rossz volt.
Itt Dauntless-ben meg nem vagy ráutalva erre. Lehet egyedül is érvényesülni. Nekem való. Cserébe nem látom, hogy egy év múlva is ezt a játékot nyomnám, ilyen intenzitással. Mert content az véges, elfogadtam. -
.LnB
titán
Nekem a Hunt Pass-on felül is van még mit csinálni. Célokat tűzök ki. Mint például a 10-50 Esca solo. Azt nem is gondoltam, hogy ilyen hamar menni fog. Nekem mindig meg van fejben, hogy mit fogok csinálni. Most még.
Ez a játék tényleg azokat foghatja meg, akik játszottak komolyabban más competitív játékot, csapatban mondjuk. És eljött az idő, amikor már az nem fér bele.
Az a helyzet, hogy ha többre vágysz, akkor van alternatíva. Ez a játék meg ennyi. -
.LnB
titán
Vélhetően azért nem haladnak olyan ütemben, mert a játék nem akkora siker. És a stúdió sem akkora, hogy ilyen újításokat, gyorsan bevezessenek.
Azért nem hallani a gamer sajtóból a Dauntless óriási sikerét. Eléggé fű alatt létezik a játék. Ezt tök jól tükrözi ez a topik is, hogy 3-4 ember beszélget itt. Egy sikeresebb játéknál sokkal nagyobb a nyüzsgés.
Stíluson belül is ott a Monster Hunter World. Komplexebb, szebb játék.Busterftw
Képtelenség ezt a jelenlegi mechanikát, class alapúra átalakítani. Az kvázi egy új játék lenne. És tudtommal a Refoge-kor is nagy változások voltak, még se a class-ok irányába változtattak. Szóval ezt el is felejthetitek.
Gondolom az íjjak se véletlenül nem kerültek még bele. Ha valóban range fegyver lenne, akkor vagy nevetségesen kis sebzésük lesz, vagy olyan mechanika lesz mint a repeaters. Mert a behemótok viszonylag kis területre sebeznek. Egy ranged, nagy dmg-s íj, annyira op lenne, hogy más fegyvernek nem lenne értelme. Vagy közel viszik a behemótokhoz az íjászokat is.. -
Busterftw
nagyúr
Ez mar a cellekbol is latszik, van kb 10 cell ami niche buildekben elfer szorakozni, de semmi ertelmuk nincs a tobbi ertelmeshez kepest.
Van kb 6-8 ami must have, a tobbivel szimplan nem eri meg foglalkozni.En is tamogatnam az ilyen class tipusu raideket, de nem hiszem hogy ez a cel.
HG es Escalation megmaradna casualkodni, minden mas csapatmunka.
A trial az kb ez lenne most, csak ott inkabb az a gond felesleges nehezitesek vannak. -
.LnB
titán
Ez egy casual game. Ez szerintem a fő szempont. Nekem például ezért jön be. Évekig WoW-oztam az elég HC game. És nekem a MHW is elég méllynek tűnt, amikor próbáltam. Ez könnyű kis játék, nekem bejön. Mondjuk sajna látom a végét, szóval látom, hogy nem olyan nagy cucc maxolni. Igazából csak idő kérdése. Talán a Dauntless Trial brutál lehet, azt nem tudom még.
-
Busterftw
nagyúr
Persze, erre hamar rajottem, csak az elejen tunt nobrainernek, mint "ranged" DPS.
Nagyon sokan keptelen normalisan dodgeolni es szimplan elriasztja oket az a tudat, hogy a behemoth arcaba kell maszni.Talan ha jon az ij mint uj fegyver, akkor at lesz az egesz ez gondolva.
En is hosszutavon inkabb kulonboz classokban latom a megoldast, tank/dps/healer/support stb nem lenne rossz..LnB
A szemelyes dogunalom faktor nincs a listaban
A Hammer marha sokat sebez (one hit es kb top over time) es mivel blunt damage ezert hamar ki lehet a behemotokat staggerelni, meg ahogy irod interruptolni.
Plusz csapatban a Mighty Landbraker, ami max +35% damaget ad a csapattarsaknak.Igazabol mar az interrupt miatt is op, mert utana a blunt damage miatt ott bobiskol a behemoth hosszu ideig es lehet adni neki.
-
.LnB
titán
Köszi. Nem kérdezted, de elmesélem.
Nyomtam ma egy sráccal ezt a 10-50-est. És az volt, hogy odaértünk Agarus-hoz. Odaszaladtunk a "tövébe" a lábához. És írd - mond 5 másodperc alatt megöltük!
Csak pislogtam, hogy itt meg mi történt? A srác valami iszonyat Hammer dmg-t tolt, hogy az kész. És akkor gondolkodtam el, hogy basszus, ez lehet menne nekem is egyedül. Megpróbáltam, és ment.
Amint a képen látható, Agarus egyedül is 10%-ig ment csak fel, szóval egyedül sem tartott sokáig. -
.LnB
titán
War Pike. Felhúzom 20%-ra és ütöm a bosst, az meg ugyan úgy ott ugrál 20% körül. De ha valamit nyomni kell nekem, hogy eltároljam, akkor az lesz a baj, mert nem nyomtam. Azt tudom, hogy be kell tárazni, és utána külön ellőni. Kettőt lőttem már vele. Csak 0-ról lvl12-re húztam tegnap, és ez idő alatt lőttem kettőt. Szóval érted..
Figyuka. A Vault-ba kerülő Armor-okról, lehet esetleg tudni, hogy mikor mi lesz? Mert most láttam ezt a Zephyr Strikes armor-t, és nagyon megkívántam.
Ami most van benne punk-os, az se rossz. De ez a Zephyr...fúúúú nagyon japán scifi animés.
De most nézem, hogy a Riftstalker set se rossz. Batman-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest