Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Az event az hunt menüből indítható. Egy inkább vicces, mint komoly event.
Esca szint kritérium. Bár még nem néztem, de azt jelenti, hogy 10-50-be most már nem csatlakozhat be hülye lvl1-es fegyveres társ. Vagy csak nem nyomhat Ready-t míg nem a kellő szintű fegyver van nála.
-
.LnB
titán
Vault-ba kukkantsatok be.
-
-
.LnB
titán
Na, a Dauntless nehézségű trail nem lesz szólózva részemről. Az atom nehéz. Nem elég, hogy instant one hit bármilyen érintés a behemót részéről, de még van 4-5 nehezítő körülmény. Mint amikor Skraev leteszi a hógömböt, és nem látni semmit. Random jégcsapok csapnak fel a földből. Ráadásul deep freeze is van, amivel a stamina sokkal jobban fogy. Ergo, szerintem lehetetlen kimozogni ezt a sok mindet.
Embert meg nem találni rá teambe, mert gondolom mindenki 4es stack-ben megy oda, nem randomokkal.
Brutál nehéz na.A sima triált viszont leszólóztan 3 csillagra. [kép]
Ha ilyen lesz ez a nehéz Escalation is, akkor azt csak kész csapat fogja tudni megcsinálni. -
.LnB
titán
Normal Escalation
Required: 5
Recommended: 10
Hard Escalation
Required: 14
Recommended: 18
Heroic Escalation
Required: 18
Recommended: 20Ennek ellenére, én tegnap úgy letoltam a normal esca-t lvl1-en, mint a huzat.
(Patch után, mert már előtte kipróbáltam a Privát HG-t is. Kíváncsi vagyok ma be fog e engedni kisebb szinten.
-
.LnB
titán
-
-
.LnB
titán
Holnap jön a Privát Hunting Ground. Meg némi javítgatás. Eltűnik a tél Ramsgate-ból most már végleg.
-
.LnB
titán
March 25 - April 7 között lesz egy nagy Vault sale. Majdnem 100 itemmel, aztán el is köszönünk tőle. Átveszi a helyét a Reward Cache rendszer.
Ez jónak ígérkezik.
Lesznek napi, havi challange-ek a Reward Cache szerzésére. Sőt, igazából ezeken a challangeken fog alapulni az egész.
Április 8-án kezdődik a Radiant SeasonPont most gondolkodtam, hogy pihentetem a Dauntless-t (Genshin Impact-et akarom elkezdeni), de így nem fogom tudni letenni.
-
.LnB
titán
Fú, király lesz az új patch:
-Jönnek a Heroic Escalation-ök.
-Lesznek spéci portálok néhány HG-n. Amik kinyitásához Escalation "boss" behemótokat kell ölni, ha megvan, akkor meg valami spéci HG-re visznek.
-Jön a gear level követelmény.
-És az egyszerre kinyitható Core-ok.
-War Pike kicsit átalakul. Új dodge animáció, új weapon meter. -
.LnB
titán
Na srácok, a hétvége margója:
Egy Thrax solo kill:
És végül, minden Escalation lvl25:
Kész. "Kipörgettem" a játékot!
Még egyetlen egy dolog maradt, a Dauntless nehézségú Trial solo.
Még nem oldottam fel, 300 Steel Mark's a Slayers Path-on. Majd következő Trial után lesz annyim. Nem tudom, hogy rá megyek e arra, majd megnézem milyen nehéz.Szóval az Escalation-ök.
Ez a Frost csak nyűűg...
Baromi könnyű az egész, mármint a behemótok. De ez a fagyás felesleges tényező. Plusz marha sokat kell sétálni benne. És szivatós is mert le is lehet esni. A többihez képest macera. Szerintem időben többet sétálsz benne mint harcolsz. Mert valahogy a behemótokon, pik-pakk túl lehet lenni.
Umbral fasza. Szerintem a legnehezebb talán, de igazából ez se azt jelenti, hogy nehéz. Thrax legalább egy érdekes, összetett boss.
Értem én, hogy ez nem egy hardcore game. De én kivenném az összes escalation-ből a Lifesteal talent-et, és Lifesteal AMP-ot. Ott az Iceborne Cell, az elég. Egyszerűen annyira könnyűvé teszi az egészet, hogy arra se emlékszem, mikor haltam meg utoljára escalation-ben. Simán beleállhatnék minden ütésbe, mert pár ütés és újra visszanyerem a HP-mat. Ráadásul Cascade + Iceborne toltam.
Egyébként az emberekkel nem volt gond. Néha betévedt pár kis szintű, de én azokat nem vagyok hajlandó újraéleszteni, mert felesleges. Aztán általában meg is unják és maguktól kilépnek. Volt viszont egy srác. LVL8-as, írta a lobby-ba, hogy nyugi, fullos gear-je van, csak valamit meg akar nézni. És nem is volt sokszor reforge-olva a fegyvere, de igazat mondott, alig halt meg végig. Szóval vannak kivételek is.
Hát ennyi. Most nem tudom, hogy mihez kezdek. De legalább nem idegesít, hogy "ezt még meg kellene csinálni solo-ba", meg "az az escalation még nem lvl25-ös"...
-
.LnB
titán
Ez az Urska tail kicsit túl lett buffolva.
-
.LnB
titán
Ott a Zephyr armor Vault-ba! Jeeee!
-
.LnB
titán
Nem, egyszer voltunk Jocc-cal egy party-ba, de nem dumáltunk. Én nem is tudok esténként. Ezért se szoktam erőltetni a dolgot, mert úgy lenne jó, hogy beszélünk is közben.
Más:
Jöhetne ma a Vault-ba olyan cucc ami tetszik, mert már 1000 fölötti token(?)-em van.
A héten alig játszottam még. Hétvégén meg kellene csinálni Shrowd dye rumor-t. Már csak az van hátra, az Eclipse, de az jót is mutat. -
.LnB
titán
Tudtok valami infót, táblázatot vagy valamit, hogy melyik nextgen konzolon, milyen felbontással fut a game? Mert meglett a PS5-öm is. Gondoltam átállok Series X-ről oda Dauntless-ben. Le is töltöttem oda is, aztán már az első indításnál feltűnő volt, hogy mennyivel kisebb felbontáson fut, mint SX-en. Elég gáz.
-
.LnB
titán
Hétvégén nagyon rákaptam a Cascade buildekre. Nagyon noob friendly.
Úgy, hogy el is dőlt, hogy Urska-t fogom farmolni legközelebb a Cascade armor-okért. Előbb felhúzom a War Pike-ot 20-ra (15-ről), ami már nem vészes, aztán nekilátok.
Egy tanács, észrevétel: (bár cáfoljatok meg, ha ti nem így látjátok, de 90%-ra tutira írom ezt a hétvége fényében) Szóval, a dye rumor-okhoz kellett farmolni adott behemótokat. És ott volt pl Rezakiri. 10 kill kell. Ő egy HG-n található csak meg. Bementem, ott volt. Levertem/vertük 6x. Meghalt, spawnolt, meghalt, spawnolt... Volt, hogy konkrétan mögénk. Aztán ki kellett lépnem. Majd amikor folytatni próbáltam, az istenért se találkoztam vele másfél órát b*szakodtam, de egy-két HG-n, de nem spawnolt. Akkor berágtam, és addig léptem ki-be az adott HG-ra, amíg nem volt egy ott, már amikor beléptem akkor. Találtam egyet, és meg is lett a 4 maradék kill. Érdekes, de úgy néz ki, annyira azért nem radnom a behemótok spawnolása, mint gondolnánk. És ha belegondolok, akkor a Ragetail Gnasher-rel is ez volt tegnap, csak az gyorsabban ment.
Busterftw
Majd megnézem élesbe. De ma már nem. Traning Ground-on simán ment, szünet nélkül is. -
.LnB
titán
Kész a Grievance, Plume, Supernova dye rumor. Vagyis a Supernova-hoz kell 400 Hunt Pass XP, de az már semmi.
Közben felszinteztem a kardot 20-ra. Jó volt vele játszani. Elég jó kis Cascade build-et csináltam. De azért lehetne persze jobb is.
War Pike-kal, hogy lehet csinálni ezt az egyhelyben állva szurkálós mozdulatot? Mod kell hozzá vagy mi? Mert nekem az istenért se sikerül.És a move list-be se találom.
-
.LnB
titán
Mi a fene az a Prismatic Resonator? Kellene egy belőle a Dye Rumor-hoz.
-
-
.LnB
titán
Nem kellett volna ez az újítás, hogy kiírja a szinteket.
Csak felidegesíti az embert. Viszont azt se felejtsétek el, hogy ha valaki 3-4x reforge-olta az adott fegyót, és úgy lvl8 vele. Ott azért skill van, csak ha hibázik, hamarabb hal. Velem volt tegnap egy lvl4-es srác. Aki a harmadik körben halt először. És utána se sokat. Jó játékos volt, látszott rajta. Csak hát így nem sebzett olyan sokat.
Plusz hétvége van. Én el se kezdem csinálni most már egyik esca-t se. Ilyenkor előbújnak a full casual playerek. Umbral és a jeges, elég esélytelennek tűnik hétvégén. -
.LnB
titán
válasz
Busterftw #498 üzenetére
Áhhh... Terra, az borzasztó könnyű volt nekem. Végig. Azt nagyon sokszor solo-ztam is direkt.
Skraev-et én nem érzem nehéznek. Mögé kell állni, szerintem az a trükkje. Dask se nehéz. Na de nála sokat számít, hogy CB-zek. Mozdul, én már ugrok is fel, késleltetem az ütést, ő befejezi a mozdulatot és ennyi.
De akkor legyen ez a témánk. Kinek melyik Behemót a legnehezebb? Az én válaszom baromi könnyű. Messze-messze a legnehezebb szerintem Stormclaw. Ő egy igazi rohadék, a játékossal egy szinten. Alatta nem annyira. Baromi sok mozdulatból áll a moveset-je. És vannak benne igazi rohadék megmozdulások, mint amikor leteszi a "drótkerítést". Vagy a személyre szabott kis personal storm. Amikor a fejed felett durran három villámcsapás ha nem szaladsz ki belőle. Gyors. Nagyon gyorsan változtat helyzetet. És igazából ha jól emlékszem, két szakítása van csak. Amikor a shock golyókat rádlövi, azokat muszáj visszaütni rá, és még így sem igazi szakítás. A másik pedig amikor eltűnik, és a villám helyén visszateleportál. De annak kicsi a range-e, nehéz eltalálni. Magasan őt utálom a legjobban.
Aztán második nálam talán Riftstalker. De nagyon nagy itt a kettő között a szakadék. Riftstalker inkább csak szokatlan, de sokszor szakítható, nincs olyan sok hp-ja. És amikor a pörgését szakítod, az a legkirályabb skillmove szerintem.
Szokott sikerülni, de nem mindig. És másoktól is nagyon-nagyon ritkán látom.
Harmadik talán Rezakiri. De inkább a hp-ja miatt, és mert hülye hitbox-sza van. Leginkább csak a farkát lehet ütni. CB-vel könnyű dodge-olni. Aztán mindig mögötte kell lenni, és várni míg "lepuffan" a földre (mert elfárad?), és lehet ütni.
Legkönyebb Embermane. Messze. Úgy kezdjük a fight-ot, hogy "gyere papához". Ő meg jön mindig mint egy hülye. Szakítod. Felkel, elszalad, megint jön, megint szakítod... Very Easy.
Utána Valomyr, Skarn. Ők nem szeretnek mozogni.
-
.LnB
titán
Egyébként ez amit írsz, hogy solo-ba kell tolni. Ez nálam érdekes. Lenyomom őket solo-ba, hogy kvázi bizonyítsak magamnak. De valahogy a hülyék ellenére is inkább matchmaking-gel tolom. Malkarion-t például azért, ami a Trial-nál is előjött, hogy túl nagy a terület, túl mobilis, és szaladgálni kell utána. Ez a része uncsi.
Umbral az egyetlen, amit talán jobb lenne egyedül. Mert ha a négy játékosból 3 hülye, akkor a 4-es nehezítés miatt, az az egy játékos, nagyot szív. Viszont az egyedül se egy leány álom. (Viszont ha négy jó játékos jön össze, akkor azért történnek csodák, másodpercek alatt haló behemótok, folyamatos szakítás. Csak hát ez ritkább, sokkal.) Oda solo-ba talán egy jó Cascade build elkél. Ahhoz viszont minimum egy Urska armor kell, ami ad +3-at. Így más cellától nem veszi el a helyet. Szóval akkor meg csak a Frost-tot kellene csinálni az Umbral előtt. Na majd meglátom.Mondtad, hogy nem szereted Shrowd-ot. Hallod, nekem Shock esca-ba kb mindig volt. Sőt! Volt olyan, hogy harmadik körben az volt egyedül, a negyedikben megint az + valami más.
Már csak röhögtem. Egyébként nem nehéz behemót egyáltalán. Csak szerintem sok a HP-ja, adott szinttől függetlenül is.
-
.LnB
titán
Én 10-50-ben 3x toltam csak le eddig. Azt hagyom a végére. Nem érdekel annyira. Bár az armor amit ad, nem rossz. De majd szép sorba...
Kaptam egy dye rumor-t. Bár nagyon nem néztem meg, hogy mi a feladat, de van sok tétel már az első körben is, amit teljesíteni kell...
Még mindig nem indítottam el. Elvan a winyón, nem romlik meg.
-
.LnB
titán
Köszi. Bár ebbe semmi gratulálni való nincs, ha láttad volna, csak szaladgáltam utána mint valami nyugdíjas.
Ez nem volt jó fight.
Ellenben, már csak kettő van hátra:
Umbral szerintem a legnehezebb esca. Ott nagyon kellenek az értelmes társak. És hát Shock-ba is most az utolsó run, amivel meglett az lvl25... Kettő lvl1-es játékos, meg velem együtt, kettő lvl20-as. Az a két surmó csak feküdt. Kértem, hogy lépjenek ki, de nem, írta is, hogy nem fog.
Azonnal vegyék ki ezt, hogy látni, hogy a lobby-ban ki, hányas szintű... Csak felcsesz.
Ez a Malkarion armor nem is olyan ronda. Másokon nem tetszett eddig. De azért nem ez lesz a main inventory-mban.
-
.LnB
titán
Áhh.. Megvan a Malkarion Trial solo. De csak 6:40 alatt. Röpköd, ugra bugrál ez a hülye gyík..
A szakítandó támadásat meg nekem háttal tolja el, bele a falba.
Nem volt túl együttműködő..
-
.LnB
titán
Tegnap a patch után már nem nagyon játszottam, csak beléptem egy kicsit a játékba. Ezeket a Dye rumor-okat megtaláltátok?
Tegnap meg mint ha azt olvastam volna a Postaládás levélbe, hogy a behemótok dobják a dye-okat. Félreolvastam volna valamit? -
.LnB
titán
Jön ma egy nagyob patch.
-Új rumor-ok. Festékeket lehet majd szerezni.
-Kijavítják a Paladin armor hátán lévő fityegő "szárnyakat". Értelmesebben fog kinézni.
-HG-n a Patrol Chest-ek most már csilingelni fognak, vagyis hangot adnak majd ki, hogy a játékos észrevegye őket.
-Urska élete +10%-os buffot kap, de a farka hamarabb leüthető lesz.
-Normál Trial-on, már nem csak egyszer elehet újraéledni, hanem háromszor.
-Skarn lámpa tap ability-je buffot kap. Most már 12mp-ig ad majd dmg buffot.
-Strikers menü elvileg javítva lesz (amivel nekem volt gondom.)
-Akik megfeküdtek játékosok, és messze vannak tőlünk, végre nem fogja mutatni az Ui azt a felszedős jelet (“hold to revive” icon). Csak ha közel vagyunk hozzájuk.
És sok más. Itt a teljes patch notes: [link]A legtöbb megint könnyítés. Én leginkább a Trial-os változást kritizálnám.
Volt egy megmérettetés, ahol tényleg volt kihívás. Ahol tényleg meg lehetett mutatni, hogy kinek milyen gear-je, skill-je van. Nem értem miért kellett ezt könnyíteni (nerfelni). -
.LnB
titán
Írogatok, hogy így könnyű, úgy könnyű, erre ma három try-ból, egy Umbral esca se ment le.
"Szupi" játékosokat ismerhettem így meg, remélem soha többet nem hoz össze velük a sors.
-
.LnB
titán
válasz
Busterftw #468 üzenetére
Szerintem már az is megoldás lenne, ha kéthetente lenne egy HuntPass. Akkor össze lehetne kötni a kellemest, a hasznossal (szintezést). És lenne jutalom. Nekik meg esetleg nagyobb bevétel. De valószínűleg olyan kevesen fejlesztik a játékot, hogy még erre se tudnak elkülöníteni egy csapatot.
-
.LnB
titán
válasz
Busterftw #465 üzenetére
Így van, megvan a meta build. Most vagy találok más célt, vagy ennyi volt.
De azért még kipróbálok ezt-azt. Összes Esca lvl25-re az cél. Bár nem egy nagy cucc az sem.
Minden fegyó felszintezése legalább egyszer, ez is cél.Én se mondom, hogy ez a világ legtartalmasabb játéka. Sőt. Sőt! Kicsit magára hagy a game egy idő után, és rád hagyja a döntést, hogy mit csinálsz. Szerintem nem rossz ez se. Csak ehhez az kell, hogy saját magadnak kell célokat kitűzni. Aztán egy idő után el fog az is fogyni.
De akkor meg visszagondolsz, hogy ingyen beletettél x órát, megérte e? Nekem szerintem már most megérte. Egyszer vettem Platinát a GamePass miatt, most megint megvan a Plat a következőre (bakke ~40 nap múlva lesz a kövi? Az durva).
Más:
Hétvégén kaptam egy achit (Xbox-on), hogy elértem a Mastery level 40-et. 50 a max nem? Nem igazán nézegettem még ezt. -
.LnB
titán
És hát: [kép]
-
.LnB
titán
válasz
Busterftw #458 üzenetére
Ja az más. Az már úgy kihívás. De én nem értem. Múlthéten az volt a bajotok, hogy nincs mit csinálni. Amikor meg van, akkor az a baj.
Erre én se mennék rá az fix.
Nekem egyébként is 9800 volt eddig a legnagyobb singlehit-em amit láttam. De 3000 és felette már nagyon ritka.
Nem tudom, de vélhetően az Axe dobás lehet a legkézenfekvőbb erre. Az elég nagy dmg mindig. Utána meg eltelik fél óra mire végigmegy a következő ütésanimáció.Olyan lassú az az Axe. Basszus, egész hétvégén azzal szívtam, hogy Embermane-t szakítsam Axe-szal. Mármint mindig elfelejtettem, hogy Axe-szal milyen rossz. 5000km-ről kell futnia rám, hogy az animáció jókor találjon be.
Baromira frusztrált.
-
.LnB
titán
válasz
Busterftw #455 üzenetére
Miért, egyszerre kell beleverni azt a 5k-s hit-et? Nem overall kell 5k-t összesen.
Én még ilyen onehit feladattal nem találkoztam. Lehet, hogy van, nem azt mondom, csak nekem ez új.
Hát a játék lényege pont az, hogy minden fegyvert próbáld ki. Jól van ez így. Még ha nem is tetszik mindegyik nekünk. Mondjuk 20-ra felhúzni nem nagy cucc egyik se. Ezen felül meg mindenkinek van egy main buildje úgy is. -
.LnB
titán
Nincs jelentősége. És tudod miért? Mert a játékmechanika alapja olyan, hogy nem tudnál értelmes build-et összetenni ha a def-et néznél. Felvehetsz te Torgorado-ra full blaze def-es armor szettet, a statjaid meg úgy fognak kinézni, mint karácsonyfán a díszek. Össze vissza.
dmg legyen, meg +6-os cell statok. Kb ennyi. -
.LnB
titán
De pont azt írtam, hogy egész hétvége alatt, alig volt olyan, hogy ne ment volna le a boss behemót is. Ha gond volt, bár nem sokszor, akkor volt az, hogy olyan jött be 10-50-re, aki nem oda való.
Én nem érzem úgy, hogy rám lenne erőltetve a rumor. Felvettem őket, néha be is ad egyet-egyet, de specifikusan csak a valentin napira mente rá. Nem muszáj csinálni aztokat.
Strikers-t még csak csak, de Hammer-t tuti nem fogok. Axe és Hammer nekem off. Max szintezek velük a reforge miatt. Nekem nem tetszik ez a lassú játékmenet.
Oké, hogy az Axe, Hammer elméletileg a legerősebb build. De minek? Solo-ba boldogulok, team-ben boldogulok. Annyira nem vagyok ráutalva arra a két fegyverre, hogy semennyire. Magamtól meg nem fogom erőltetni.
-
.LnB
titán
Na hétvégén most kicsit megcsappant a lendületem.
Bár baromi sokat játszottam, valahogy most kezd leülni a dolog. Ez a Chain Blade build, annyira "kényelmes", hogy uncsi lett most kicsit a játék. Felszinteztem 20-ra az Axe-ot, azt meg még mindig nem szeretem. Érdekes módon, lvl17-nél a HG-k ugrás szerűen nehezednek. És azt vettem észre, hogy az utolsóra nem is érdemes menni szintezni. Túl sok ügyetlen játékos próbálkozik ott, és sokszor időkereten belül se megy le a behemót.Össze-Vissza csináltam a Shock-Frost (és néha Umbral) 10-50 esca-kat. Pénteken még Terra is ment, de ott hamar meglett a lvl25. Szóval, a három nap alatt, nem is emlékszem nagyon olyanra, hogy ne ment volna le a fő behemót. Ha viszont nem ment le az egy dolog miatt volt. Mert az emberek bejönnek bőven 20-as szint alatti fegyverrel, ráadásul ügyetlenek. Tegnap a legutolsó Umbral próbálkozás pont ilyen volt. Estek-keltek végig. Nem is ment le végül az esca.
Hétvégén ment le nekem elsőnek Urska. Az se egy nagy eresztés. Bár boxon néha furi amikor felugrik, volt, hogy nem találtam, hogy hol van(fent).
De ez a fagyás, ez tényleg egy teljesen felesleges tényező. Már annyira nem számít nekem a passzív talent-ek miatt.
Az a baj, hogy a cél, hogy legyen egy fasza CB build-em, azt túl hamar elértem. Most kellene találnom mást. Jelenleg annyi, hogy minden esca lvl25 legyen, és minden fegyvert minimum egyszer kiszintezzek 20-ra.
Most azt nem tudom eldönteni, hogy mi legyen a következő fegyver, amire csinálok egy igazán jó buildet. War Pike felé húzok.
És gondolkodok, hogy nézek egy Agarus Legendary Healer buildet, hogy az milyen.
-
.LnB
titán
Igen, szoktam randomokkal is és egyedül is, kedv kérdése. Igazából ez a Terra escalation annyira könnyű, hogy kicsit uncsi is. Ezért szoktam olyat is csinálni, hogy megyek 2-3 terra-t, aztán egy valami mást. Shock-ot mostanában.
Tegnap előtt volt olyan, ketten mentünk Terra escalation-t egy random sráccal. Én már ilyen robot módba csak csinálom amit kell. Levertem Agarus-t, majd a srác írja, hogy bazdki (káromkodott eléggé), olyan gyorsan levertem, hogy ő nem tudta annyit ütni a behemót egy bizonyos részét, hogy lootot kapott volna belőle.
Fel akartam egyébként venni neked a Terra escalation solo-t. De annyira felcseszett az Xbox....
-
.LnB
titán
Az interrupt nagyon fontos. Annál is inkább, mert én úgy veszem észre, hogy a játékosok csak nagyon kis része foglalkozik vele.
Most a héten megtört egy kicsit a lendületem. Nem játszottam olyan sokat. De azért ma meglesz az lvl25 Terra Escalation.
Aztán jöhet a Shock, vagy Umbrall. Az a baj, hogy shock-ba általánosan bénább játékosok jönnek. Azt lehet , hogy nem hétvégén kellene erőltetnem.Tegnap megint nem olyan transmog szett jött vault-ba amit megvennék.
Pedig bíztam benne azért.
-
.LnB
titán
Én, CB-del attack speed-re, és crit-re esküszök.
De az más mint a sword. Szinteztem most a Sword-öt is hétvégén, és valami oylasmi build-del nyomtam, amit neked is csináltam. Csak nekem Legendary sword-be volt szerintem +6 Berserker. Az viszont SteelMarks-os cella, azért se írtam neked.
szerk.: Ja meg Cascade build volt, azzal próbáltam ki a Cascade-et. -
.LnB
titán
Na én most összetettem neked egy buildet, hogy én a te helyedben milyet csinálnék. Ilyet: [link]
És, hogy miért? Én a helyedben ezzel, elkezdeném a Blaze escalation-t. És a Torgorado kardot, a The Cauterzier-t elkezdeném farmolni.
Ezzel a buildel + a Blaze lifesteal talent-tel nem lehet gond a Blaze escalation-ben. És ha a Discipline nem jön be, akkor beteszel helyette egy Ragehunter-t, és visszanyered a fél HP-t vele.
Aztán majd ha hülyeséget ajánlottam, akkor a többiek szólnak. -
.LnB
titán
-
.LnB
titán
A "meta" az minden ilyen típusú játékban használt kifejezés, szóval nem csak Dauntless szakzsargon.
Azt jelenti, hogy a legelterjedtebb, legjobban bevált build. Sokan ezt használják, mert kézenfekvő. A Blaze lengendary fegyverek sok helyre jók. Leszámítva a Blaze esca-t.
Nem az összes escat kell megcsinalni, hogy meglegyen minden utolsó cucc?
Hát ez egyéni preferencia kérdése. Attól függ, hogy kinek, mi a fontos. Én meg fogom csinálni mindet 25-re, de nem a Legendary-k miatt. Csak úgy.
-
.LnB
titán
Tanács:
Ha megnézed a meta buildeket. Akkor az alap, a Torgorado (Blaze Legendary) fegyverek. És néhol Thrax (Umbral) fegyverek. De inkább előbbi.
Torgorado farmoláshoz meg egy Jeges Boreal fegyver kell. Ha jól emlékszem te kardozol, szóval az. Nekem is "szerencsém" volt, hogy azt kezdtem el farmolni. De utólag jó ötletnek bizonyult. -
.LnB
titán
És mit Power Surge-öltél belőlük?
Mert lassan ideje lenne egy Legendary kard-nak. Aztán azt ha Power Surge-ölöd, akkor ott már lesz dmg dögivel.Terra esca szerintem nagyon könnyű. Ott a végső behemót, Agarus nem mobilis. De az alapján válassz, hogy melyik Legendary fegyvert akarod megszerezni.
-
.LnB
titán
De jutalmaz a fegyver szint sebzéssel, és ellenállással.
Ami a lényeg. A legfontosabb! Minél magasabb a fegyvered szintje, annál nagyobb a sebzésed, és a védekező-ellenálló képességed. Az a legfontosabb. Itt a példa kép: alul a képernyő közepén. Az a fegyver szint.
A Mastery level az semmit nem ad, az csak "rajoskodás".
Igen, az Escalation level mindkettő nehézségű escalation-ban fejleszthető. És 10-50-ben sokkal több XP-t kapsz. Ezt úgy fogd fel, hogy van mondjuk a Terra escalation. Teljesen mindegy, hogy milyen nehézségen nyomod le. A tapasztalati pont az adott típusú escalation-ra jár. És igen, az fejlődik így, amiért cserébe talent pontokat kapsz.
Kis túlzással minden escalation-ban lehet, minden behemót. Ez nem teljesen igaz, de egy bizonyos kereten belül véletlenszerűen kapod a behemótokat. Pl Terra escalation-ban "szinte" fix a Helion és a Shrowd . És nem, egyáltalán nem nehezek egyedül. Ez csak tapasztalat kérdése. Én nem játszom olyan rég, de 10-50 solo-ban Shrowd lement "S"-re: [link]
Nem kell tőle félni, gyakorlás kérdése csak. Helion se nehéz, csak méretéhez képest kicsit ugri-bugri.Splayer's Path-ba én szoktam nyitni a plusz XP-t. Már három megvan. Evidens szerintem, mert gyorsabban fejlődsz az által.
-
.LnB
titán
10-50-es esca-ba akkor érdemes menni, ha a fegyvered szintje level20-as vagy ahhoz közeli!
Az escalation szintje, a 25-ös, az egy kalap alatt van. Nincs külön 1-13-as és 10-50-es. Szóval arra ne várj, hogy 1-13-mal 25-re szintezed."Lassan meg lesz minden cuccom amit HG-ben össze lehet szedni."
Ezzel az a baj, hogy escalation-ban is össze tudod azokat szedni.Trial fontos. Steel Marks-ot ad. Abból lehet spéci cell-eket, és modokat venni. A Steel Marks-ot ne pazarold el! Ott már legyen egy koncepciód, hogy milyen buildet szeretnél, és mit lehet hozzá venni Lady Luck-nál Steel Marks-ból.
A Trial nehéz. Ott vagy jól játszol, vagy szerencsés vagy, és nagyon jó csapatot fogsz ki. -
.LnB
titán
válasz
Busterftw #392 üzenetére
Skraev, Embermane, Sporestruck Charoggot (Skarn nagyon ritkán).
És annyira nem is vészesen sok idő, mert kinyomod a matchmaking-et, és már bent is vagy.
Hétvégén marha sokat voltak 1-13 Terra-ba, mert a 60kill-t minden fegyvernél úgy csináltam meg, hogy az első harminc kill HG-n, a maradék 30 kill, 1-13 Terra escalation. -
.LnB
titán
válasz
Busterftw #385 üzenetére
Ne haragudj, de aki képes egy rumor teljesítése helyett plat-tal fizetni, az nem megérdemli?!
Eszem ágába se lenne. Ha a fejlesztők találnak ilyen játékosokat, akkor nincs rájuk egy rossz szavam se. Mert én nem érzem úgy, hogy rám erőltetnek.
Én eddig egyszer vettem Plat-ot, a HP miatt. Azóta mindig visszatermelte a következő árát. Egy ilyen 2000Platos Valentinnapi HP, meg egy mosolynál többet nekem nem ér.
Én is leírtam többször, hogy látom a content végét. Bármikor eljuthatok oda, hogy na ennyi nekem elég volt. De nem fogok meglepődni. Van más játék..
-
.LnB
titán
Elfelejtettem hétvégén leírni a véleményem. Próbáltam a Cascade build-eket. Hát... nem rossz, de nekem azért furi. Igazi megmérettetés közben még nem próbáltam. 1-13-as escalation-ben, HG-n igen. Ez inkább egyébként def build. Nagyobb eséllyel segít túlélni, mint amikor több sebzést ad. Élhető egy build, nem azt mondom, viszont azt furcsállom, hogy ennyire meta lett. Bár! Az nem elhanyagolható, hogy ha nem solo-ba vizsgáljuk, akkor a csapatnak is nagy segítség lehet.
-
.LnB
titán
Áhh ezen kiakadni?! Múltkor én is írtam nektek ide a Shock esca-ról.. Hétvége, én ezzel summáztam. Hétköznap már nem volt semmi gond az emberekkel.
Egyébként én tökéletesre fejlesztettem kb a gyengébb játékosok elviselését. Tudom ignorálni, feltéve ha valaki nem direkt bunkó. Én évekig játszottam csapat alapú játékokkal, WoW, CS, Dota2 és miegymás... Folyamatos voice chat, jó társaságok stb stb.
Aztán 8 éve megszületett a fiam, és nem tudok már beszélni, mert áthallatszana. Így viszont, a csapat alapú játékokat is el kellett engednem nagyrészt. Amit meg ezek után is játszottam, azt egyedül. Ez nehéz, mert látjátok, hogy elég szociális egyén vagyok, itt is sokat irkálok. De eljutottam arra a pontra, hogy csinálom amit tudok, egyedül. Általában chat, voice chat off, minden játékban, kizárok mindent. Randomokkal játszok. És ehhez kell egy szintű nyugalom.
R6:Siege-et is így játszottam, mert magát a játékot szeretem nagyon, team-re nincs lehetőségem, szóval megszoksz, vagy megszöksz elv. Dota 2 volt az utolsó, ahol játszottam ismerősökkel (5-en együtt), de már nem beszéltem. Igazából kibaszásnak éreztem a társaimmal szemben, hogy nem tudok infózni. Rossz volt.
Itt Dauntless-ben meg nem vagy ráutalva erre. Lehet egyedül is érvényesülni. Nekem való. Cserébe nem látom, hogy egy év múlva is ezt a játékot nyomnám, ilyen intenzitással. Mert content az véges, elfogadtam. -
.LnB
titán
Nekem a Hunt Pass-on felül is van még mit csinálni. Célokat tűzök ki. Mint például a 10-50 Esca solo. Azt nem is gondoltam, hogy ilyen hamar menni fog. Nekem mindig meg van fejben, hogy mit fogok csinálni. Most még.
Ez a játék tényleg azokat foghatja meg, akik játszottak komolyabban más competitív játékot, csapatban mondjuk. És eljött az idő, amikor már az nem fér bele.
Az a helyzet, hogy ha többre vágysz, akkor van alternatíva. Ez a játék meg ennyi. -
.LnB
titán
Vélhetően azért nem haladnak olyan ütemben, mert a játék nem akkora siker. És a stúdió sem akkora, hogy ilyen újításokat, gyorsan bevezessenek.
Azért nem hallani a gamer sajtóból a Dauntless óriási sikerét. Eléggé fű alatt létezik a játék. Ezt tök jól tükrözi ez a topik is, hogy 3-4 ember beszélget itt. Egy sikeresebb játéknál sokkal nagyobb a nyüzsgés.
Stíluson belül is ott a Monster Hunter World. Komplexebb, szebb játék.Busterftw
Képtelenség ezt a jelenlegi mechanikát, class alapúra átalakítani. Az kvázi egy új játék lenne. És tudtommal a Refoge-kor is nagy változások voltak, még se a class-ok irányába változtattak. Szóval ezt el is felejthetitek.
Gondolom az íjjak se véletlenül nem kerültek még bele. Ha valóban range fegyver lenne, akkor vagy nevetségesen kis sebzésük lesz, vagy olyan mechanika lesz mint a repeaters. Mert a behemótok viszonylag kis területre sebeznek. Egy ranged, nagy dmg-s íj, annyira op lenne, hogy más fegyvernek nem lenne értelme. Vagy közel viszik a behemótokhoz az íjászokat is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen program, ami...?
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Óra topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest