Keresés

Aktív témák

• Šolaire

veterán

válasz LordAxwell #2776 üzenetére

Parryval semmi kihívás nincs benne. Én katanával gatyában vertem meg. Komolyabb páncél itt felesleges meg az egész játékban szerintem annyira felgyorsult a harc.Hátába nem igazán jó kerülni mert van egy rúgó támadása meg vállal is meglök olyankor. Én inkább folyamatosan hátráltam meg oldalra kitértem így mellém ütött. Legjobb bossharc kár parryzni szerintem. Pontiff sokkal rosszabb volt ilyen téren ott tényleg csak egyet tudtam beleütni mikor felugrott és a kardjával a földbe szúrt akkor dermedt le egy pillanatra egyébként szinte végtelen staminája volt majdnem mint mondjuk Gwynn-nek.

• weres78

senior tag

válasz LordAxwell #2776 üzenetére

Lassú fegyverrel, beöltözve az nem egy könnyű menet. Mondjuk nekem Pyron kívül semmivel sem volt az, azzal viszont nevetségesen egyszerű.
    Szerintem ott alacsony terheltséggel, gyors fegyverrel, stamina visszatöltéssel érdemes operálni. Utoljára még azt a gyűrűt is betettem, amivel messzebre gurulsz, lehet segített valamennyit, bár inkább placebo... :D

A parryt meg jó sokáig kell gyakorolni, rá lehet érezni, de én sem nagyon alkalmazom. Azért erősen bennevan a véletlenfaktor, amíg rengetegszer meg nem csinálod, utána viszont nagyon-nagyon leegyszerűsíti a játékot. Eleinte mikor kezdtem gyakorolni, tízből 2-3 alkalommal tudtam Parryzni, most 6-8. De a maradék az szopó, mégpedig elég kemény ha mondjuk egy Championtól kapsz be egy maflást. Van, akinek 100-ból két alkalommal nem jön össze a parry, na ott nagyon hasznos a dolog... :K

Aktív témák