- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
Kunsztler #25 üzenetére
dealextreme, megbízható, jó boltnak ismertem meg őket az elmúlt 3 évben. pandawillnél próbálkoztam először, de amit rendeltem az nem volt, de ezt véletlen elfelejtették közölni, aztán hetekig csak annyit mondtak, hogy nyugi, nem kell idegeskedni, majd lesz valahogy. Nem is idegeskedtem, refundot kértem, bár azt nagyon korrekt mód, fél nap alatt visszautalták.
Kaptam rendes 220as töltőt külön dobozban ahogy szokták, usb és usb otg kábelt, valamint egy rettentő igénytelen fóliát gyárilag felfóliázva. A fóliázás egész korrekt volt, egy szösz volt csak a sarkán, de a fólia maga kritikán aluli, muszáj volt felszedni.
Amúgy észrevettem egy halál idegesítő bugot 1.03ban, hiába telepítek saját billentyűzetet és engedélyezem, reboot után mintha nem is lenne, visszaáll alapra és letiltja az újat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest