Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
Kunsztler #25 üzenetére
dealextreme, megbízható, jó boltnak ismertem meg őket az elmúlt 3 évben. pandawillnél próbálkoztam először, de amit rendeltem az nem volt, de ezt véletlen elfelejtették közölni, aztán hetekig csak annyit mondtak, hogy nyugi, nem kell idegeskedni, majd lesz valahogy. Nem is idegeskedtem, refundot kértem, bár azt nagyon korrekt mód, fél nap alatt visszautalták.
Kaptam rendes 220as töltőt külön dobozban ahogy szokták, usb és usb otg kábelt, valamint egy rettentő igénytelen fóliát gyárilag felfóliázva. A fóliázás egész korrekt volt, egy szösz volt csak a sarkán, de a fólia maga kritikán aluli, muszáj volt felszedni.
Amúgy észrevettem egy halál idegesítő bugot 1.03ban, hiába telepítek saját billentyűzetet és engedélyezem, reboot után mintha nem is lenne, visszaáll alapra és letiltja az újat...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest