- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
Kunsztler #25 üzenetére
dealextreme, megbízható, jó boltnak ismertem meg őket az elmúlt 3 évben. pandawillnél próbálkoztam először, de amit rendeltem az nem volt, de ezt véletlen elfelejtették közölni, aztán hetekig csak annyit mondtak, hogy nyugi, nem kell idegeskedni, majd lesz valahogy. Nem is idegeskedtem, refundot kértem, bár azt nagyon korrekt mód, fél nap alatt visszautalták.
Kaptam rendes 220as töltőt külön dobozban ahogy szokták, usb és usb otg kábelt, valamint egy rettentő igénytelen fóliát gyárilag felfóliázva. A fóliázás egész korrekt volt, egy szösz volt csak a sarkán, de a fólia maga kritikán aluli, muszáj volt felszedni.
Amúgy észrevettem egy halál idegesítő bugot 1.03ban, hiába telepítek saját billentyűzetet és engedélyezem, reboot után mintha nem is lenne, visszaáll alapra és letiltja az újat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest