Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
geloczigeri
tag
Szia!
Pont tegnap tettem fel én is ezt a darthjabba féle verziót, a legutolsót. Amúgy nagyon jó ez a CWM-es verzió, egyszerűbb volt felrakni, mint gondoltam, és még az appok is megmaradtak!

Már 22 és fél órája megy a tablet. Tegnap délután próbáltam lemeríteni, de aztán más dolgom akadt, szóval azóta csak úgy van, készenlétben.
A "Mobile network signal" ahol sárgába váltott, ott töröltem ki a telefonos appokat, előtte meg a GTA Vice City-vel próbáltam meríteni a gépet. Na de este viszont hozzá se nyúltam a géphez. Ez a grafikon jobb fele, a kisebb rücsök után. Az elmúlt 10 órában mégis merül nekem is.A processzor "elméletileg" nem kéne, hogy zabálja az áramot, mivel offline van ilyenkor, és ezt bizonyítja az alábbi grafikon is a System Tuner-ből. Szóval itt szerintem tisztán hardveres dologról van szó, például a memóriáról.
A memóriának a készenléti állapottól függetlenül nem szabad kikapcsolnia, frissítenie kell magát ugyanúgy, mint ha be lenne kapcsolva a gép. Igaz, ilyenkor alacsonyabb frekvenciára kéne, hogy váltsanak, ami alacsonyabb feszültséggel, alacsonyabb fogyasztással tartható. Na hogy ez itt így van-e, sehogy sem tudom leellenőrizni.
Azért tippelek a RAM-ra, mert annak mindenképp pörögnie kell készenléti állapotban is. A másik dolog, hogy nekem a WiFi annak ellenére bekapcsolva marad, hogy elvileg kikapcsolja. Tisztán látszik, hogy mikor felébresztem a tabot, akkor csatlakozik újra. De akkor a Battery grafikonon miért jelzi úgy, hogy be van kapcsolva?
Szóval vagy a WiFI áramkörei maradnak úgy, vagy a memória zabál ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest