Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• geloczigeri

tag

válasz vlevi #661 üzenetére

Szia!

Pont tegnap tettem fel én is ezt a darthjabba féle verziót, a legutolsót. Amúgy nagyon jó ez a CWM-es verzió, egyszerűbb volt felrakni, mint gondoltam, és még az appok is megmaradtak! :)

Már 22 és fél órája megy a tablet. Tegnap délután próbáltam lemeríteni, de aztán más dolgom akadt, szóval azóta csak úgy van, készenlétben.
    A "Mobile network signal" ahol sárgába váltott, ott töröltem ki a telefonos appokat, előtte meg a GTA Vice City-vel próbáltam meríteni a gépet. Na de este viszont hozzá se nyúltam a géphez. Ez a grafikon jobb fele, a kisebb rücsök után. Az elmúlt 10 órában mégis merül nekem is.

A processzor "elméletileg" nem kéne, hogy zabálja az áramot, mivel offline van ilyenkor, és ezt bizonyítja az alábbi grafikon is a System Tuner-ből. Szóval itt szerintem tisztán hardveres dologról van szó, például a memóriáról.

A memóriának a készenléti állapottól függetlenül nem szabad kikapcsolnia, frissítenie kell magát ugyanúgy, mint ha be lenne kapcsolva a gép. Igaz, ilyenkor alacsonyabb frekvenciára kéne, hogy váltsanak, ami alacsonyabb feszültséggel, alacsonyabb fogyasztással tartható. Na hogy ez itt így van-e, sehogy sem tudom leellenőrizni.
    Azért tippelek a RAM-ra, mert annak mindenképp pörögnie kell készenléti állapotban is. A másik dolog, hogy nekem a WiFi annak ellenére bekapcsolva marad, hogy elvileg kikapcsolja. Tisztán látszik, hogy mikor felébresztem a tabot, akkor csatlakozik újra. De akkor a Battery grafikonon miért jelzi úgy, hogy be van kapcsolva?
    Szóval vagy a WiFI áramkörei maradnak úgy, vagy a memória zabál ennyit. :)

Új hozzászólás Aktív témák