Új hozzászólás Aktív témák
-
gsx002
csendes tag
Egy hónapja van egy ilyen készülékem hétvégén rootoltam és rányomtam a 6.0-ás cwm-et nem ment egyszerüen be sem bootolt bootloppolt 3-4 órámba került mire találtam olyan romot amit cwm-ből kellet felrakni mert a cwm az megvolt viszont minden törlődött a gépről.Ezek a romok sem települtek de legalább kiírta a pc utánna,hogy 3066-os usb drive kell neki.Ezek után már feltoltam rá toolsszal a v4-glas nevezetü romot.Érdekődnék nem tudtok-e olyan lelőhelyet ahol cwm-ből felrakható romokat csinálnak 1 megszoktam már a galaxynál azzal romolok 2 biztonságosabb mert belső sd-én van a cuc nem kell semmi más pár perc és végez.Előre is köszönöm a segítséget most akadtam csak rátok végigolvastam a topikot ezek alapján sokkal egyszerübb és gyorsabb lett volna mint ugy ahogyan én összevadásztam nyelvtudás nélkül külföldi fórumokról az anyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Anime filmek és sorozatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest