Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Igazából PHP-t tanítottak a főiskolán 2 évig. Voltam kisebb-nagyobb projektekben ahol szintén ezt használtuk, és mai napig ezzel dolgozom. Az ASP és Java vonal azért érdekel, mert ha úgy adódik és ezzel kell dolgoznom, akkor tudjak valamit ne csak pislogjak ott. Meg alapból kíváncsi lettem..
Ezért kérdeztem rá miért vagytok ennyire a PHP ellen, mert igazából én még nem sok hátrányát tapasztaltam, bár lehet azért mert nem voltam még akkora volumenű projekten.A linkeket köszönöm, az elsőt ismerem, a másodikat nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ezért kérdeztem rá miért vagytok ennyire a PHP ellen, mert igazából én még nem sok hátrányát tapasztaltam, bár lehet azért mert nem voltam még akkora volumenű projekten.