Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliTHC
tag
Állítólag a nagy világversenyeken részt vevő csatárok 80%-ban gólt vágnak. Ez azt jelenti, hogy egy igazán jól meglőtt Snake ellen a legjobb kapus sem tud biztosan védeni. A kapus csak megfigyelni tud, és valószínüségek és ritmus alapján ugrál, és reménykedik. Ez az, ami igazán felb@szta az agyamat versenyeken - amikor bejöttek a Snakerek, akkor ''hagyományos'' csocsónak részben befellegzett. Persze hatásosabb, az eredményért cserébe érdemes megtanulni, de azon a szinten már nem olyan nagy öröm a csocsó...
A Pin egy fokkal elegánsabb a Snake-nél, és bár talán nehezebb megtanulni, de azt is megéri. -
baliii
senior tag
jaja, engem is idegesit a snake, (mondjuk en is tolom rendesem
) de mar megtanultam védeni... én amugy is szoszolosen jaccok, sokat allitgatom a labdat...hátul. elol viszont gyorsan probalom. de hatul sokkal jobb vagyok
-
sky77
aktív tag
Szép!
Vannak egyébként ilyen aránytalan meccsek. Egyszer én is játszottam tök kezdők ellen, gondoltam visszafogom magam, legyen valami örömük a játékban, de semmit nem fogtak meg. Taktika váltás: csak úgy elgurítom a golyót a fal (még csak nem is a kapu) felé... elkezdték rángatni a kart, mígnem csak megpattant az egyik bábun, és irány a kapu...
Van akin nem lehet segíteni... -
becso13
aktív tag
Osztálykiránduláson csocsóztak, két nem túl jól csocsózó gyereket beállítottak. Azon röhögtek, hogy a másik csapat már oda-vissza-oda számolta a pontokat. Beálltam 23-9-nél és 27-30-ra nyertünk.
-
sky77
aktív tag
Amúgy van egy jó kis sztorim:
Kapuból küldtem meg a golyót és elég erősre sikeredett a lövés, nem is nagyon láttuk hogy merre megy, csak valami fémes zörgést lehetett hallani, aztán csend. Nézem a hozzám közelebb eső fal mögé, már teljesen ráhajoltam a pályára, de nem láttam a labdát.
Mint kiderült (megszámoltuk a golyókat), visszaesett a bedobólyukon.
Másik játéknál én dobtam be a labdát. Koppant a szemközti falon, aztán ugyanazzal a lendülettel vissza is esett a többi közé.
Mindkettő eset ugyanannál az asztalnál történt, és nem olyan nagy az a lyuk. Éppen hogy egy picikét nagyobb a golyónál, szóval ritka nagy véletlenek voltak ezek. -
sky77
aktív tag
''egyrészt lutri, hogy bemegy-e''
Az attól függ, mennyire gyakorlott, aki lövi. De sajna az is lutri, hogy kifogod-e vagy sem. Ki kell találni előre, hogy merre fogja rántani/lőni, és egy hangyaf@sznyit gyorsabbnak kell lenned a támadónál.
Nah, de a csocsó nem szerencsejáték! Ha a játékosok ''profik'', akkor a gyakorlat számít sztem, de mondom, az nem játék.
Engem az sem zavar, ha nullra vernek, de azt szép és élvezetes játékkal, ne rutinból! Az ilyen ''fal mellett előreadom aztán bek*rom snake-el'' típusú játék valszeg akkor kell, ha mindenáron nyerni akarnak (bajnokságok meg ilyesmi). De én nem ezért szoktam játszani. -
BaliTHC
tag
Snake: A golyót a játékos lábával rászorítod az asztalra. A fogantyút a csukló-tenyér ízületedbe fogod be, és tetszés és üdyesség szerinti
jobbra-balra álíítgatás után (a golyó maradjon a játékos alatt!!) egy nagyon gyors mozdulattal végighúzod a tenyered a fogantyún, ezáltal mejdnem 360 fokban megpördül a játékosod, és jó esetben szemmel követhetetlen sebességgel berobban a labda a kapuba.
-
-
Gambit
őstag
Sziasztok! Csocsózásban én is vastagon benne lennék, nyugati jó is lenne. Kezdő vagyok a témában, elöl szoktam játszogatni.
-
baliii
senior tag
tenyleg? de ha jobban megkuldod es blokkoljak akkor szepen kipattan...
nekem sikerult mar par perc jatek utan visszalonom a labdat a lyukba
milyen cselek vannak? van valami oldal ahjol le van irva? en csak snake-t, bssnaket, meg a gagyi huzogatos trukkoket ismerem... pl kinai meg ilyeneket nem (legalabbis nem tudom hogy az a neve) -
MarKoo
addikt
Nekem nyaralás közben volt alakalmam egy haverral csocsózni és a legjobban a ''Malac góóól'' tetszett.
-
baliii
senior tag
hát mostanaban nagyon rákattantunk haverokkal, mondjuk komolyabban csak 1-2 honapja toljuk... te nagyon kiraly! egyik haveromnak van otthon egy saját csocsoasztala is... srác már kuldi a backsnake-et is
goldengate-rol le lehet szedni 2 videot... eleg durva, csak ezt egy normalis asztalon nem lehetne megcsinalni, mivel azokon ugye van uveg... pedig nagyon poen lenne -
Gh0sT
addikt
Oberwart-ba megy valaki játszani, esetleg nézőnek?
-
pintyesz
senior tag
Én is szegedi vagyok és néha csocsóversenyekre is eljártam versenyezni.
(persze csak ami nem volt olyan messze)
Egyszer nyertünk egy versenyt a Frenklubban,de a csatárom volt a nagy húzóerő.
Mostanság ő a Szegediek talán legjobbja!
ja Patrik aki a BB-ben volt,egy elég jó haverom. -
_az
senior tag
No 1 kis story... tudni kell, hogy nálunk ''bivalybasznádfalván'' 1 rendes csocsóasztal nincs. Pl hiányzik a teteje... Namost a gond ott kezdődik ha kirepül a labda. Pláne ha a részeg haverod kilövi és a golyó 1 alkesz söröspoharában landol... Vagy ha pl a golyó megáll és a részeg spanod megdönti az asztalt, miközben a tetején van 1 pohár boroskóla... kész a vizifocipálya... no comment
-
danzi
tag
Nyílt a rakparton egy hely a Petőfi híd lábánál a Zöld Pardon és az A38 hajónál... van vagy 15 csocsó asztal
-
danzi
tag
Volt egy avi v mpeg csocsó trükökkel... d enem találtam meg, mondjuk elég komolyak voltak benne a cuccok... engem egy közepes szintű kocsmábajárós is lazán elver
Tegnap mondjuk nem voltak túl sportszerűek az ellenfelek. Elvertek, sörbe játszottunk, azátn kaptak 1-1 sört. Utána mi nyertünk kétszer egymásután, és mikor rákérdeztem, hogy a mi sörünkkel mi lesz, rávágták, hogy ez nem sörben ment...elhiszem, hogy az egyetemistáknak nincs sok pénzük, de azért egy olyan helyen, ahol 290 a sör... kapjon má észhez...
-
danzi
tag
Jó, kell ez a topik!
Tegnap a Holdudvarban gémeltünk, vicces volt!
Mászás nem volt
Csocsó tricks? megvan? -
escie
őstag
egy nyíregyi csocsóban benne lennék én is.
(valakinek veszíteni is kell)
amúgy tényleg elég béna tudok lenni, de csak mert ritkán játszom(persze,persze
Matr_x! hol szoktatok játszani? -
Matr x
aktív tag
Csak visszataláltam ide.... megtaláltam azt a másik csocsós-videót.
Amíg szenvedtem, hogy el is tudjam érni...
Tehát: Bővebben: link
Használjátok egészséggel -
c*
aktív tag
/me felprofi
-
c*
aktív tag
A
legjobb game a fodon -
[amne]
senior tag
PH! Tali topicban jeleztem hogy gadget-tel tervezünk egy kis csocsózást szombat délkörnyékétől a tali kezdetéig a Nyugati téren, Forestben vagy Íjászban esetleg, 2-en vagyunk eddig úgyhogy aki akar jöhet, még egyikünk se profi, de nem is pörgetős keződk
.
-
sai
aktív tag
nem tom
kicsit UP oljuk fel! -
Panther
HÁZIGAZDA
Na most EZ miért döglött be?
-
Matr x
aktív tag
Volt még egy másik csocsósvideó is, csak nem találom
Csávó felveszi a kapus és a védő közé és onnan röplabdás mozdulattal beemeli... Aranyos, csak üveg alatt kivitelezhetetlen... -
Panther
HÁZIGAZDA
Ja, ha valakit érdekel egy ÁLLATI JÓ gól, akkor: Bővebben: link Duurva
-
Panther
HÁZIGAZDA
Csocsó állati jóóó
Nyugati mellet az Íjász, az kell...
Én is szoktam játszani, bár inkább hátul és olyan hűdenagyon jó én se vagyok, de azért elpötyögök. -
Matr x
aktív tag
A funolás és bénázás gyakran együtt szokott járni... hajj, de amikor egy nagyon béna lövés szépen - a ti elnevezésetekkel élve - besonkázik a kapuba... halunk el.
/off (lehet, hogy nem)
Legnagyobb felbontás, 1024bites színmélység, 5000hz-s hanghatások dolby mittudoménmilyen hanghatásokkal
/off off -
Matr x
aktív tag
Visszajönni is jött már vissza... de nem rögtön. Játszunk, már megy 10perce a kör, de csak nem akar bemenni sehova se.
Aztán egy szerencsétlen rátartás a középpályásokkal (én követtem el) és egy csavart lövés a másik oldalról a védőkkel - és máris kinn a bogyesz...
Más.
Két vékony 5-6mm átmérőjú drótféleség akadályozza meg, hogy a laszti ne jöjjön ki.
Ez olyan, hogy van benne egy hajlás, ott a leggyengébb.
És a haver fogja, kiveszi a bogyót, megpuszilja, visszanyomja, bedobni meg nem tudja, mert mindenki röhög.... -
sai
aktív tag
mi sonkának hivjuk
és rzt ugy kapta hogy 1ik haverunk lött ilyet elsönek akinek sonka a beceneve!
és így már csak sonka lövésnek hivjuk!
ja olyat már én is csináltam.. hogy bedobásból gól.. (mind a 2helyre sikerült már.. öngólt is dobtam + sima gólt is)
de eddig az vitte nálam a pálmát mikor bedobtam és a ugy pattant vissza hogy vissza jött a lyukon
azon kb 30percet röhögtünk de ugy hogy a szinte már a földön fetrengtünk!!
-
sai
aktív tag
-
Matr x
aktív tag
Ilyen és hasonló élmények velünk is megestek... billegő asztal? Volt már olyan? Kicsit jobban megnyomod, és rögtön bejjeb gurul a laszti.
Vagy más: a lejtés: de annyira lejtett, hogy körbegurulta a bogyó a csatársort (!)
Mi is szeretnénk, hogy valakihez lehessen menni csocsózni, de senkinek sincs - na meg a haveri kör egy komoly, 30 km-es körzetet ölel fel, szinte mindenki más helyen lakik... -
sai
aktív tag
régebben nem volt itt ilyen.. aztán bevezették mert hogy tényleg felmentünk haverokkal és 12kor még ilyen 11éves kis csávok bagoval a szájukba rohangáltak.. aztán jött ez a 18évees hülyeség.. mondjuk + dumáljuk mindig h felmehessünk
de azt jobban szeresük mikor haver szülei elhuznak és akkor oda megyünk csocsózni
mert mondjuk az a billiárd szalonban lévő asztal enyén szólva érdekes.. szóval ha jól tudom akkor az asztalnak befele kéne lejtenie középre.. (nagyon picit) ehez képest ez kurva az 1ik kapu felé lejt
+ némelyik golyó és elég érdekes alakot vett már fel!
szóval vannak ilyen huncutságok!
-
Matr x
aktív tag
Szegény!! Nekünk 7-3 megosztás jött össze, annak se nagyon örültünk... bár volt olyan is, hogy 10-ből 11 jött le
Lehet, hogy Nyh. el van dugva, de ide nem jutott el az a 18-évesekre vonatkozó szabály. Itt gyakorlatilag a 14 évesek részegen lehetnek bennNa jó, nem annyira, de csak a kiszolgálás az, amiben néha elkérik a személyit... 1hónap és 13 nap múlva én is ezen állapotban leszek: nem küldenek majd haza
-
sai
aktív tag
én elég sok helyen voltam már ahol 100asal ment a csocsó..
+ voltam már olyan helyen is ahol 50esért kiadott 9golyót aztán köv 50esre kiadta azt a mardék 1et!
szóval az volt az arnygólos futam
egyébként csatlakozom a részegen való csocsózáshoz.. mikor havernál voltunk és minden golnál ittunk sört a végén már állni alig birtunk de olyan golokat nyomtunk.. 1szer sem vertek el!!pultos csajal való össze haverkodás?! reménytelen.. örülök ha felengednek
(hülye szabály 18 éven aluliak 8 után nem lehetnek fönt) 1 billiárd szalonban???
na mind1 2hónap és már tojok rájuk!
-
Matr x
aktív tag
Büfé, ct: Tóth József. Pultoscsaj: Tóthjózsef. Ha az ő szívebe akarom magam belopni... nem is gondolok rá... jaj.....
1ébként a pultoscsaj se tudna semmit se csinálni. Ahol általában pultoscsaj van, ott felakad a lóvé, a csaj késsel piszkálja ki, a héten 3szor rossz, mert a kulcs nem a csajnál van..... jó. Kipanaszkodtam magam. -
Matr x
aktív tag
Hajjajj... félrészegen... vagy már teljesen??? Egy sráccal (akkor ismerkedtünk össze, hívott csocsózni) szinte mindenkit végigvertünk. Vagy kétszer veszítettünk, két órán keresztül hívták ki a győztest...
Hang után? Az egyik osztálytársat mindig azzal örjítjük, hogy nagy a füle... ő nem látja, csak hallja
Sai: 100Ft??? Nyh-n szinte mindenhol 50-essel megy... régebben sikerült még 20-assal is, de megjavították a gépeket... Vagy ugyanazzal az 50-essel többször kihúzni a kart... nagy kézügyesség kell...
Szatír: HAJRÁ!!! Hátha bannolják -
Tütüm
aktív tag
Egyébként bepiálva a legjobb,úgy reflexből nyomja az ember,általában jobban szokott úgy menni.Másik amit érdemes kipróbálni
lyan helyen ahol UV lámpa van,
azt felkapcsolni, és világít a golyó meg a pályán a vonalak.Ja,meg pluszban hang után is lehet tájékozódni.Haverom ekkor védte a legjobbakat! -
Tütüm
aktív tag
Kétszer sikerült már fejelnem is,az állat nagyon
Legjobb kocsmázás közben;sör a tartókban,zsíroskenyér a plexin,persze kapu felett nehogymár lássunk és részegen négyen emeljük egyszerre az asztalt ha leakad a golyó
-
Joey_the_man
tag
Én egyszer a balatonon találkoztam egy csocsós sráccal, aki vér profi volt megyei bajnok minden ( Nyíregyháza rulez!!
) Oda valósi a srác... és summa summárum úgy elevert kettőnket egyedül, mint tajt részeg a feleségét!! Azóta keresek egy videót, amin állítólag valami olasz csávókák ''szivárvány'' rúgást hajtanak végre, ami annyit tesz hogy a kapussal ívesen megküldi valahogy a lasztit, és ha olyan szögbe esik le védhetetlen!! Nagyon kíváncsi lennék rá..
-
Bazsesz
őstag
Uhh, mennyit játszottam a nyáron. Mikor meguntuk a multit, elmentünk, és vagy csocsóztunk, vagy biliárdoztunk.
Szegény nőt kiakasztottuk, mert mindig játékoscserét követeltem, a haver meg mindig piroslapot akart osztani. Aztán hazamentünk, és nyomtuk tovább a lant. Régi szép idők...
Üdv: Balu -
_Volkovy_
nagyúr
csocsó rlz
a következő talin lesz?mert akkor megyek -
Agyasima
őstag
A szegedieket képviselhetném én.... AG Neovos polót én is nyertem...
1x haver olyan jól eltalálta hátulról a labdát, hogy hogy kijött az ellenfél kapujából... néztünk nagy szemekkel... Mostanában már nem játszok annyit mint amennyit szeretnék.
A PH!-s csocsóbajnokság helyszíne pedig legyen Szeged, és akkor be tudlak titeket mutatni a magyar bajnoknak, aki annak idején bent volt a BB házban, és elverte Renátót. (igen élőben láttam)
-
sai
aktív tag
én + Bpi vagyok..
-
sai
aktív tag
ja nekem is volt már párszor h kapuból vissza jött.tölünk nem messze van 1 hely nagyon rühellem + ratyi hely de 50ft vel müxik a csocso és csak azért járunk oda!
eddig mindenhol máshol 100asal ment..
(de az a legjobb ha havernál nincsnenek otthon szülök akkor oda megyünk) és ott azt csináljuk ha lövünk 1 gólt akkor iszunk 1 ''korty'' sört
és ált ilyen körmérközéseket játszunk.. multkor haverl olyan részegek lettünk annyi golt löttünk..
lehet az volt a taktikájuk a többieknek h hagyák magukat és igy lerészegedünk és nyerhetnek
de részegen is löttük a golokat!
ami utána jött az már nem publikus
-
Matr x
aktív tag
Olyan, hogy a lyukon, ahol bedobtuk, olyan már volt.... meg olyan is, hogy a kapuból visszajött, akkorát csattant a végén....
Kapus: jó, erőből el kell lőni, de vigyázni, nehogy a blokkról bemenjen!!! -
bcs
aktív tag
csocsó az nagyon jó, csak ezért járok kocsmába, de az nem jó ha ''üveg alatt van'', mert az nagyon zavaró tud lenni. (tükröződik)
-
nofene
aktív tag
Juhiijjj a legjobb kocsmasport! PH!-s csocsóbajnokságot mikor rendezünk az Íjászban?
-
sai
aktív tag
jaja jókat lehet röhögni!!
kapusal lehet a legnagyobb golokat löni!!!mi is olyanokat szoktunk löni hogy nem is lehet látni a lasztit..
csak azt hogy csattan a kapuban vagy mellette..
havernál nincs üveg az asztalon és ott mind a 2oldalt van lyuk ahol be lehet dobni ott meg sikerült azt +csinálni hogy az 1ik lyukon bedobtuk és a másik oldalt kijöt és tökön löttük az ellent
-
anulu
félisten
Haverokkal múltkor kedvenc késdobálónkban nekiálltunk játszani, 2vs2. Kaptunk egy bődületes nagy gólt. Csapattársam megkérdezi:
- Láttad?
- Igen...
- Az jó, mer' én nem.
Tudni kell, hogy ő volt a kapus a ''csapatban''Egy kissé borultunk le a székek mellé a röhögéstől. Nemcsak a szövegen, hanem ahogy mondta (fapofával...).
-
sai
aktív tag
hi all
mi haverokkal rendszeresen eljárunk csocsozni!! söt 1ik haveromnak otthon van 1 elég komoly asztala.. szóval ott is szoktuk nyomnieddig az volt nagyon komoly mikor ilyen kocsmában bedobtam a lasztit a kis lyukon és vissza patant és vissza jöt
hát azon nagyon szakadtunk a röhögéstől..
de vannak elég komoly golok is
valamilyen cselt ismertek? (pl:kinai?)
-
Ez a legzsíírabb game! Snake-t már nagyjából nyomom...
-
Drizzt
nagyúr
Hehe, én eléggé balf*sz vagyok, de ismerek pár igen kemény játékost...
Na, ők általában olyan keményen elvernek, ahogy akarnak. Ezért nem is szeretek velük játszani. Így nem jó ez a játék, hogy csak fanok ellen lehet nyomni. Sokkal jobb az, ha két-két balfék játszik, amiben az egyik én vagyok... -
Matr x
aktív tag
Hajjajj.... eddig a legjobb a Karex általi duplafalas-kapufás gól.... nem tudni, hogy, de bejött neki...
Csatársorban a bogyót ki oldalra, és ott bevarrni - ez az átlagos.
De az, hogy ki a falra, és onnan bevágni - na ez vagyok én, de véletlenül szokik bemenni.
Vagy bogyesz megállít, és onnan behúzni...
Bénázások.... az is sok van... A ''lassú halál'' a kedvenc: végigcsorog a laszti, a kapus megfogná, de pont időben a srác kirántja, nehogymár kivédje
Majd képet meg teszek fel, ha lesz rá időm
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
Bővebben: link
Ez a kedvenc helyem, ahol persze csocsó is van!
[Szerkesztve] -
Matr x
aktív tag
Lehet... bár elég nagy szórásnak kell lenni, mert a 14000 regisztrált tagból úgy 200 aktív... kellene lenni vagy 3 embernek, aki még ismeri....
Vagy más: a Lan-tapasztalatok topic is nemrég indult. Ne mondd, hogy senki se lanozott...
De már te itt vagy, így már ''sikeres'' a téma
Mászás? Nincs. Nálunk. Nem emléxek olyanra, hogy mi másztunk volna.... de nullra csak 1szer vertek minket... -
nilrem
aktív tag
Ez tetszett legjobban Tekeros foci
-
Matr x
aktív tag
Szétnéztem, és úgy láttam, hogy a legtöbb téma, amivel foglalkozok, abból van téma. De egy valamit nem találtam.
Csocsó... nem volt a keresőben, de gondoltam, hogy a PH!-nak szüksége van erre, így várok ide mindenkit, aki egy kicsit is közelebbi kapcsolatba került ezen műanyag focistákkal.
Sztorik, nagy meccsek, beszólások jöhetnek. Ha valami más is van, akkor az is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest