Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.otorious
senior tag
Sziasztok
Vannak beltéri és kültéri csocsók. Szerintetek egy beltéri mennyire bírja néha kint, vagy garázsban (ami nem fűtött)?
Garlandókat nézem, G500W és G500 evolution -
Jackal2
senior tag
Nyílt egy új csocsóklub Budapesten a belvárosban, MultiTable csocsóklub néven. Van lent jelenleg 5 asztal, 4 típusból, illetve az üzemeltetők azt mondták, lesz még több típus is, pl. Garlando(k). A klub automata, nincs személyzete, távolról egy mágneszárral nyitható (illetve egy appal, én azzal csináltam).
Beteszem a Google Maps POI-t, hátha valakit érint, illetve itt van egy leírás a klubról. -
Jackal2
senior tag
Eléggé halott ez a topic, pedig itthon több ezren játszanak. Vajon mi ennek az oka?
-
Kuruc2
senior tag
Szeretnék venni asztalt. Nem gyerekeknek. De nem is drágán. Szval vmi használt 5-ös méretű érdekelne. PM jöhet!
-
Spyller93
újonc
Sziasztok. Esetleg nem erdekel valakit egy elado asztal? Regi tipusu. Ledes kijelzessel. Zenel is. Akar alkatresznek. Spyller@icloud.com ezen az e-mail cimen elertek.
-
Zekinata
újonc
Sziasztok! Kezdő játékosként beruháztam egy Fas club smile prostar asztalra , véleményeteket szeretném kérni róla illetve amit adtak mellé labdát iszonyatosan csúszik rajta nem lehet lefogni rendesen , rendeltem itsf versenylabdát remélem változni fog vele .
köszi.
ÜDv : T. -
speed471
aktív tag
válasz
Wolf111126 #285 üzenetére
Szia!
Ég és föld! Viszont olyan 160-200 000ft ért már nagyon jókat lehet kapni, ki kell fogni a akciót.
-
Wolf111126
csendes tag
Üdvözlet! Nagy segírség lenne ha valaki hozzáértő véleményt mondana, illetve tanácsot adna. Ezt az asztal venném itthoni használatra haverokkal. https://calasport.hu/Kick-csocsoasztal-nagymeretu
Eddig kocsmai asztallal játszottunk. Ez mennyiben külömbözne? -
speed471
aktív tag
válasz
Menyu_S6 #280 üzenetére
Akkor erre én vagyok a ellenpélda.
30 000ft-os asztalunk volt 2 évig. 2 profit vertem meg a úgynevezett gyerekasztalon xd. Én a 4 lábát megemeltem falábakal, melyek állíthatók. (185cm magas vagyok)
A profi asztalok sokkal jobbak nagyobb a játékélmény még is több élményt szereztem a sima asztalon és megtanultam játszani is. Ez olyan mint bármely más sport amit ha ember tud kicsibe az megy nagyba is.
Szörnyen drága árak vannak a piacon és még a 50-60k asztalok sem jobbak a 30k nál.
Annyi különbség hogy a olcsóbbnak 13mm a rúd ott meg 14-16mm rudak vannak.
Még a bábu ill a labda is ugyan az.Aki ésszel játszik és nem csak ide oda tekergeti a rudakat az meg tud tanúlni játszani.
Ha valaki tud jobbat írja meg.Szivesen vennék egyett, mert most jelenleg nincs asztal és már hiányzik.
-
mausse
újonc
válasz
freestailo #282 üzenetére
helo.van egy elado Garlando Marcana csocso asztalom ha érdekel irj emailt szabcsina04@freemail.hu
-
freestailo
őstag
Sziasztok! Egy alapítvány megbízásából keresek csocsóasztalt 40 ezer forintig. Tudom hogy ennyiért felejtsem el a márkás asztalokat, de mégis mi lenne az ami belefér ebbe a keretbe és elfogadható minőségű? Használt is érdekel. Köszi
-
Menyu_S6
tag
válasz
trialboj #279 üzenetére
Nezd ha mar ennyit szansz ra akkor erdemes lenne megfontolni amit mondtam ertem en hogy csak a haverokkal meg buli meg stb.. de akkor is erdemes egy szabvany asztalt venni amin ha megtanulsz potyogni akkor esetleg egy kocsmai merkozesen sem josz zavarba magyarorszagon legelterjetebb a GARLANDO marka abbol a legolcsobb hasznalhato asztal a maracana ami meg 10 ev mulva is asztal lesz szoval ha 70k t szansz ra akkor inkabb ezt keress de ne vegyel szart mert kesobb ugy is azt erzed hogy kidopott penz.
Ui jok a fotoid
-
trialboj
őstag
Nem járnak ide olyanok akik értenek is hozzá?
Erről kellene egy vélemény.
-
Integra
titán
-
Grass
aktív tag
Van egy eladó csocsó asztalom, de nem tudom reálisan mennyiért lehetne eladni.
Mit gondoltok?
80cm magas 65cm széles és 1 méter hosszú.
kép -
Menyu_S6
tag
Emberek porgessuk fel ezt a topicot van valaki fehervarrol?
-
Integra
titán
-
Integra
titán
végre kipróbáltam a parafa golyós, fém bábus, teleszkóp rudas hajlított sarkú asztalt.
POCSÉK. -
Integra
titán
ma 2 sima szettben 10:7-re és 10:8-ra elvertem a részlegünk legjobb csocsósát..
pedig közöm nincsen a profikhoz, nem ismerek semmi taktikát, fogásokat, cseleket, csak 10 hónap játék, le is van törve rendesen most szegény.. -
Integra
titán
válasz
runner 125 #263 üzenetére
sajnos én is görnyedek keményen az asztal felé, pedig csak 180 cm magas vagyok, sok a kisnövésű kolléga
de sebaj, edzem újra sokat, erősítem a derekam is, úgyhogy alakulok -
Integra
titán
válasz
runner 125 #261 üzenetére
jaja, nagy különbségek vannak
a magassággal nem nagyon kell foglalkozni, mert minden asztal magassága állítható. értelem szerűen ezért ez nem tényező, hogy mit szeretnék venni.
a pálya méretek:
a régebbi: 119x68 - ez a nemzetközi bajnoksági méret
itt jól látszik, hogy a kapus mögött becsoroghat a labda. ilyenen játszom jelenleg. látszik a betét is a sarokban, ami egyébként végig megy a pálya közepéig a vastag csíkban, az is döntött.
kapu mérete 20.5 cmaz újabb DTFB (és ITSF) szabályok szerinti: 111,3x68
amúgy meg itt kavar van, mert eltérnek a méretek ennek ellenére, láttam 111,5x68 cm, 111,2x68.
a lényeg, hogy a kapus a gólvonalon van, így jóval kisebb az esélye a mögötte becsorgó labdának.
itt látszik, hogy a pálya rövidebb, a kapu be van hozva a kapusra.a labdák között is nagy a különbség, lehet válogatni kinek mi a jó.
ahogy a bábuknál is ez van. vannak ugyanis kicker bábuk és soccer bábuk, utóbbival sokkal jobban tudod a labdát megfogni, mint előbbivel. -
runner 125
nagyúr
Tyű, hát ennyire azért én nem járok utána a dolgoknak - erről nem is hallottam.
Nem tudom milyen lehet a rövidebb pálya, belegondolva abba, h néha így is alig férünk el egymás mellett...Tegnap ZP-ben volt szerencsém próbálni ilyen "hajlított sarkos" asztalt, hát őszintén szólva valami hulla fos volt. ..ezt csak tetőzte, h a golyót megfogni nem lehetett, olyan volt mint a jég. Mellesleg bazi alacsony volt a 185cm-hez.
Szóval én még most is a betétes sarokra szavazok. Az Olympic pl. olyan....éjfél fele megnéztem az íjászt, az asztalok királyak, legalábbis a két hátsó.
Nyomtunk pár meccset, de ellenfél nem nagyon volt. -
Integra
titán
válasz
#53172992 #259 üzenetére
természetesen nem akarok pénzest
egyébként a pénzes gépeket is árulják fizetős modul nélkül. legalábbis a legtöbben.
az ullrichnál sokat számít, hogy leonhart alkatrészes (ami azért komoly minőség) és nagyon kultúrált kinézetre is, ami még emészthető lakásban. ebből a szempontból a libero a csúcs, de azt majd ha lottón nyertem..
löwe-nek utána nézek, köszi a tippet
szóval nekem az is sokat számít hogy ne kocsma feelinges asztal legyen, lakásba az elfogadhatatlan.most azzal játszom, tömör 16mm-es rúd van az asztalban.
jó görbék már.
és az oldalperem is magas, elég nagy. -
törölt tag
Ne vegyél olympiát, otthonra fölösleges.Az érmevizsgálót fizeted meg + az üveget.
A garlando maracana kb ugyanaz, csak 160 újonnan , 80 használtan.
Az ullrich jó cucc, de ha meg tudod oldani akkor egy régi löwen jobb ( ebay ).
Amúgy nézzétek meg a tornado csocsó klubbot.Oda járnak a legjobbak
[link]
Ha meg akarsz tanulni jól játszani nehézrudast vegyél -
Integra
titán
válasz
runner 125 #257 üzenetére
jaja, most már megérdemlünk egy frankó darabot, jó alkatrészekből.
amit nem tudok pl eldönteni, hogy az újabb, rövidebb pályásat vegyem e, ahol a kapus a gólvonalon van. ugyanis az új szabályok szerint már ez megy, kb 8 cm-rel rövidebb a pálya.
aztán vannak olyanok ahol betétes a sarok és az oldalperem, és vannak teljesen hajlított pályák is, sőt s-ben hajlított a sarkoknál.
az, hogy 16mm-es 3 v 4 mm vastagságú rúddal kell és nem tömör vasruddal, ez még okés, de pl a csapágyazásnál is gondban vagyok. van amit gondozás mentesnek mondanak, ott még szilikonsprézni sem kell.. van ahol meg kifejezetten írják.
az biztos, hogy a leonhart alkatrészeket sok más gyártó használja, mint pálya, bábuk, csapágyak, vascsövek. az ullrich is ilyen, ami egész tetszik. talán az arany középút ár és minőség, illetve design között. a leonhart már húzósabb.. irodában meg egy ilyenen nyomjuk ebéd után. ennek is szép az ára, de azt már látom, hogy ez nem nagyon bírja ennyiért a strapát..
a libero meg.. pfffff, hát az már villába illik, gyönyörű, láttam egy darabot élőben. az ára is olyan -
-
Integra
titán
válasz
runner 125 #255 üzenetére
igen, ezt ismerem, íjászban ezt szoktuk püfolni.
otthonra keresek valamit, üveglap nélkülit természetesen.
pár oldalt már találtam:
hoffmann
ullrich
leonhart, szintén leonhart
és a személyes kedvencem: libero (megfizethetetlen) -
Integra
titán
mely gyártók asztalaival érdemes foglalkozni?
nem a széthullós teszkó cucc érdekel, hanem a masszív, tartós, minőségi
de nem nagyon ismerem magam ki ezen a téren. -
PPSH
őstag
válasz
runner 125 #251 üzenetére
hy.
en tudok eggyet oda szoktam jarni haverokkal.
Nyugatinal leszallsz metrorol es egybol ott van.Íjász a neve.
van mindig kihivas.Eleg brutal emberek szoktak oda jarni arrol hires. -
runner 125
nagyúr
Szeva all!
Jajj de le van ülve a téma, noh mind1, több mint 1 év utána megtöröm a csendet.
Eddig Szhelyen és Sopronban szoktam játszani, de most, h részben bp.-i lettem, fel kellene fedeznem valami új helyet/ket. Tudtok segíteni? XI. ker, XIII. ker , M3 vonalán esetleg...
Köszi.
ui. pörgös hely, sok ellenféllel.
-
v.tom
őstag
Látom, hogy nem igazán van élet ebben a topicban, és az utólsó hír is egy szomorú esemény, ami már majdnem két éve született. Már nincsen több csocsós a ph berkein belül
Jó lenne, ha ebben a fórumban lérte tudnánk hozni egy olyan kezdeményezést, miszerint mindenki, aki gondolja, beírhatná ez esetlegesen megrendezésre kerülő versenyek, bajnokságok, stb helyét, idejét. Emellet persze szívesen vennének (remélem) sokan infókat az helyezettekről, érdekesebb eseményekről is természetesen.
-
Solad
addikt
Sajnálattal közlöm minden csocsókedvelő sporttárssal, hogy szilveszteri balesetéből kifolyólag január hatadikén, huszonnegyedik születésnapján életét vesztette Kis-Antal István, a Pécsi Csocsoegyeseulet tagja es a Pécsi Csocsóliga Örökös Bajnoka
Nyugodjon Békében! -
pamacska
tag
2006/2007-es Fejér Megyei Csocsóbajnokság.
Szeretném, ha néhány aprósággal tisztában lennél.
-tradícionálisan idén is lesz A- és B-liga
-mindkét liga pénzdíjas (a nevezések 60%-át osztjuk vissza 50-30-20
arányban), pontért megy, a végén kupákat osztunk ki
-8 fordulós lesz, ezennel az elsőre invitállak
Az A-liga sajátosságai:
-nevezési díj 1200ft/fő
-nyílt verseny, bárki nevezhet
-DKO rendszerben kerül megrendezésre
-első forduló október 28-án lesz az Székesfehérváron, az Atlantis Coctail Bárban 12órás
kezdéssel
-WM asztalon zajlik
A B-liga sajátosságai:
-nevezési díj 500ft/fő
-rookie besorolású játékosok indulhatnak
-csoportkörök lesznek, majd egyeneskiesés
- első forduló október 28-án lesz az Atlantis Coctail Barban 10órás
kezdéssel
-Maracana asztalon zajlik
(A- és B-liga 1500ft)
Mindenkit szívesen látunk, további kérdések, előzetes nevezés névvel: fmcsocso@freemail.hu
[Szerkesztve] -
Solad
addikt
[link]
szurkoljatok a valogatottnak! -
KMan
őstag
Alfa pince
VIII.ker. Korányi Sándor u. 4.
Baráti árakkal,egyedülálló zenei kínálattal,egy vm és egy tornádo asztallal vár mindenkit szeretettel. A Klinikáktól(M3) 500 méterre a Fűvészkertnél. Nyitvatartás:H-SZ,13:00-23:00( formális)
Utolsó információ: 2006. március 7., Gerike
ez az? itt meg nem voltam, de jonak tunik. Eloljaroban annyit, hogy a maj22.(h) kezdodo hettol lenne nekem jo, estefele. mondjuk nemtom ez baratsagos kornyek estefele? -
KMan
őstag
Nem akarok osszeveszni veled, igy legyen szent a beke
En is pesti vagyok. Tamadot jatszol vagy vedot? En most rendesen be vagyok tablazva ugyhogy lassan mar annyi idom sincs hogy egy szal rohadt cigit elszivjak, de ugy 2-3 het mulva osszefuthatunk egyik este. Reszemrol az is ok, hogy lenezunk valahova ketten kicsit potyizunk aztan jatszunk egyutt mint csapat. Ha benne vagy. Eldumalhatunk a csocso-rol es mutathatunk egymasnak trukkoket. A lenyeg hogy Garlando asztal legyen es svajci labdak. Te hova szoktal jarni?
-
Solad
addikt
ezt akartam elkerulni.. felreertettel. nem kioktatas volt. amugy pesten barmikor szivesen, vagy borsodban szoktam meg megfordulni gyakrabban, de tobbnyire jarom az orszagot.
amugy amit te angyalnak hivsz azt szoktak helikopternek emlegetni parande ezen sem veszunk ossze
#238:nezzel sok csocsos videot es probald kitalalni hogy mi alapjan vedenek az emberek -
KMan
őstag
Figyi, en nem vagyok nagy jatekos. Nem versenyzek es nem vagyok nagykepu, nem erdemlem meg hogy kioktass. Mi azert jatszunk hogy trukkozgessunk just for fun ha erted. Nem indultunk el pl. meg egy versenyen sem. Csak egymaskozt jatszunk. Azota bovultunk egy par uj figuraval is, amiket most nem sorolok fel. Gondolom azert nem erted a nagyreszet (bar ismered oket), de a te korodben ezt mashogy hivjak.
Ha gondolod osszefuthatunk jatszani egyet, szolok a tarsamnak. Ti hol szoktatok jatszani? Pesti vagy?
Mar nem ritka amugy a 13 angyal-helicopter a loves elott.
szerk:
angyal: befogott labda folott vizszintes korzes es visszatetel a befogasra. Lehet huzva vagy tolva korozni a labda folott.
helikopter: befogott labda elott vagy mogott fuggoleges korze attol fuggoen hogy tolod vagy huzod a rudat, a kor megtetele utan ismet befogod a labdat. Annak van jelentosege hogy honnan inditod a kezed a figura elott, mert a vegen ebbol jon a loves. Pin-bol snake-be nehezebb es nem is megy meg annyira.
[Szerkesztve] -
Solad
addikt
na azert van nemi kozom a csocsohoz, de hogy mi az az angel, solyom, meg mi az a pesti arrol lovesem sincs
amikot felsoroltal nem figurak, bar a solyom meg a depargyio szamomra homaly az optika es a bepassz az loves, a brush is lehet az vagy egy loves, passz resze.(bar ha te figuranak akarod hivni akkor nyugodtan)
es vannak benne olyan dolgok amik teljesen foloslegesek. mert ha versenyzel, vagyo komyolan veszed a jatekot akkor pl a backsnake, meg az altalad helikopternek nevezett dolog az csak folosleges hibaszazalek.
es nem eleg ha a snaket mondjuk tudod tolni, huzni. rengeteg lyuk van, es sokmindenre kell figyelni. es ami nagyon fontos, hogy egy lovest nem a hatvednek kell kivedeni, hanem a csatarnak berugni, de errol esetleg egy PHtalin szivesen beszelgetek veled. vagy ha olyan helyen laksz akar talalkozhatunk is jatszani 1-2 partit
es mielott felreertened: csak segitseg volt egy rutinos jatekozsol, nem pedig kioktatas
ui.: hiddel hogy igen konnyen vedheto
[Szerkesztve] -
KMan
őstag
Mi kb egy eve kezdtunk el csocsozni haveri tarsasaggal negyen. Anno csak sorozes/okorkodes/hulyules szinten ment a dolog, aztan nagyon rakattantunk a jatekra, sajnos ugyerzem eleg rossz vege kezd lenni. Nem jatszottunk sosem profikkal, viszont eloben egyutt sokat fociztunk, igy persze evidensnek tunt hogy nehany figurat megtanuljunk. Na a dolog kb odaig fajult, hogy most felsorolom, hogy mi milyen figurakat tudunk most:
-passzolgatas
-bepassz
-solyom
-depardiue
-optic
-kereszt
-brush
-front tolo pin
-front huzo pin
-back tolo pin
-back huzo pin
-front tolo snake
-front huzo snake
-back tolo snake
-back huzo snake
-front huzo pesti (pesti srac avagy trick shot)
-front tolo pesti
-back huzo pesti
-back tolo pesti
-front tolo angel
-front huzo angel
-back tolo angel
-back huzo angel
-front tolo helicopter (snake-bol pin-be)
-front huzo helikopter (snake-bol pin-be)
-front tolo helicopter (pin-bol snake-be)
-front huzo helicopter (pin-bol snake-be)
Megprobalunk a szabalyok szerint jatszani vagyis kezdunk, nem lovunk kozeprol, sata...
Na lenyeg a lenyeg kezd eleg jol menni a jatek, ha szimplan negyesben jatszunk egymast kozt az utobbi idoben azt vettem eszre hogy egy arva szot sem szolunk egymashoz, tulsagosan komolyan vesszuk az egeszet, mintha nem is szorakozas lenne, hanem elet-halal kerdes. nem tanulunk uj dolgokat es az egesz jatek a kozeppalyan dol el, mert a csatarok ugyis belovik.
Ha lemegyunk valami nagyobb szorakozohelyre, haverommal eleg kemenyen szoktuk tolni, lemegyunk egy 50-essel es jatszunk 2 orat folyamatosaeddigi legjobbbunk egy este alatt 11-1 szumma nyert ill vesztett meccsek szamat tekintve.
Amikor anno a loveseket megtanultuk ez tavaly marciusban volt, en a snake-et kezdtem probalgatni, mara eleg jol megy. Regen vedo voltam, ugy 2 honapja azonban csatar vagyok. A felsorolt listabol en lovom a sima ill. back huzo es tolo snake-eket, kb 80%-os pontossaggal, ha ez meg nem lenne eleg, akkor csinalok elotte felvaltva nehany helicoptert oda-vissza vagy angyalt szinten oda-vissza. (haverok mar tudjak hogy ugyis kifigurazom ezt a 20 masodperces tamadoidot, viszont ha ismeretlen az ellenfel mokas tud lenni, hogy mindig a lovesre szamit es ugral ide-oda.) Eddig a legjobbam zsinorban 8 helicopter es utana egy snake.
Sajnos a ''jatekstilus'' omat masok nem szeretik mar tobbszor volt ebbol osszetuzesem, mert ha valaki a snake-et pontosan, izombol tudja loni es raadasul mindket iranyban, akkor az valoban vedhetetlen. Gusztustalan loves, megoli a jatekot, es az ellenfel hamar felkapja a vizet. Verekedesig meg nem fajult a dolog, de voltam mar kozel hozza. Snaker vagyok. Nem vagyok buszke magamra, de ezt jatekot golra jatszak. Mint tudjuk egy sportot csak akkor elvez igazan az ember ha mar tudja valamilyen szinten jatszani, azonban ez csak akkor szorakozas, ha mind a negy jatekos elvezi. -
@Töki15
tag
Hali szeretném kérdezni a Kecskeméti Ph-sokat, hogy nincs e kedvük talizni egy baráti csocsózás erejig?Valamikor amikor ti is és mi is ráérünk?
-
pamacska
tag
Na beírom ide... Rendes csocsóasztalt vennék, 2 darab kellene, vagy Maracana, vagy Olimpia legyen. Csak ''V'' lábú kivitelben jöhet szóba. Ha valaki tud segíteni, emilen jelezzen.
-
Solad
addikt
Gyertek a www.pinshot.net oldalra!!!
-
pamacska
tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek, és csocsóban gazdag új évet!!!
-
pamacska
tag
Vajon miért nincs Forest kupa?
-
pamacska
tag
Voltam benn pár napja egy komolyabb másoló cégnél, és elég padlófogó árat mondtak a kulcs másolására... Alapból 2800 lett volna, és közölték, hogy az ilyen kialakítású kulcsokat nem lehet 100%osan másolni
Uh sztem nem ér keveset.
Mellesleg mi is ingyen játszunk vele már hónapok óta
Csak a sört kell fizetni - a vesztesnek -
Solad
addikt
tenyleg meg lehet oldani eszrevetlenul, csinaltam en is sokat de folosleges es eszreveszik hogy a zsmlalo nm ugy all ahogy kell nekié. emellett a moernova is ketfele zarral szereli asztalait, plusz aok tulajdonos aki kihelyezi a kocsmakba lecsereli.
es van eg yulyan gyanum hogy nevetseges arat szeretne erte kapni(ezer HUF folott vagy akar tobbszorosen is) -
pamacska
tag
Garlando kulcs eladó... Akit érdekel, jelentkezzen. (olimpia, maracana)
-
Solad
addikt
válasz
TheReMiXeR #207 üzenetére
egy profibb csocso ujonnan 350-500 korul lehet de ezen ne vesszunk ossze
-
szandisas
őstag
legjobb játék! kocsma, sör, csocsó.. minden ami kell!
Debrecenben, vagy Nyíregyházán szivesen játszanék vmi komoly ellenfél ellen -
Solad
addikt
válasz
TheReMiXeR #203 üzenetére
mennyi egy kozepes biliardasztal?
-
TheReMiXeR
senior tag
nagyon lapul ez a topik
-
TheReMiXeR
senior tag
hm, finom játék a csocsó...
...de vajon otthonra milyen asztalt érdemes venni? olyat amit még épp eszű ember ki is tud fizetni?
kukkolok néha, de egy durva asztal a közepes billiárd asztalok áraival vetekszik és akkor már megint gondolkodóba esnék (ha lenne annyi pénzem) mert azt jobban csípem...
szóval olcsót és jót is szeretnék
ötlet? -
bobace
addikt
én már unom hogy mindig második vagyok mindenhol, persze ezek nem olyan nagy bajnokságok csak háziak, meg haveriak, de akkor is, már vagy 5 üveg tekilárol maradtam le
ezeket a videokat én is sasolom,nem is gondoltam volna h ilyen van, de tanulok és ha egyszer belejövök, egyszer...
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció