Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
-
mr_ricsi
veterán
Nálam KV7, TB1700+, FalconII, zárt ház, hátul +2db 8cm-es venti, és 43-44°C-os a proci. (5-6°C-kal mutat többet, mint a CPU foglalatban mérő Epoxnál ugyanez a konfig.)
Igazából még nem hajkurászom, mert ideiglenesen egy Vargánya táp van most benne, és jobb nem kísérteni a sorsot... -
kundalin
csendes tag
Milyen hőtartományba mozog az alaplapod és a procid??Milyen ventid van?
Nekem az a meglátásom, hogy a cpu dióda,ami a prociban helyezkedik el és a szimplán cpu pedig az alaplapi termisztor.
Asus A7N8X alaplapomnál is furcsán jelentkezik a hőmérséklet Everest ver.1.10.106.A cpu dióda hőmérséklete pár másodpercig előbukkan,azután ujra eltünik.
Nálam a különbség a két szenzor között kb15 fok.Érdekelne ,hogy kinek mennyi szokott lenni ez a különbség??
Üdv
[Szerkesztve] -
mr_ricsi
veterán
Szeretném kihangsúlyozni, hogy amit leírtam, az működik, valóban úgy van, és pl. az Abit KT133a-n gyárilag így van megoldva a hőmérő! Nem károsítja az alaplapot, stb.
Én csak értelmét nem látom, hogy Kundalin kolléga ezt megcsinálja, amikor van egy belső szondás hőmérséklet-adata (CPUdiode).
Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi