- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
DjRoly
csendes tag
Hali!
Gyanítottam, hogy a BIOS lesz a jó! Azért köszi az infokat.. A 60 al megnyugtattál kicsit. Ha minden igaz és a bios az igazi, akkor kb 17 fokos maximum melegedéssel is csak 67 fok a cucc , az meg még mindíg kissebb mint 85! Valaki írta hogy az ASUS 10 fokkal alámér, az meg pont annyi amit a proggy mutat.
Kicsit átrendeztem a házat meg a levegőáramlást, és így sikerült 2-3 fokot nyernem a dolgon! A masik dologban igazad van, nem gondoltam bele igazán. Sok a tényező ami nem ismert :O)
Üdv! -
Flashy
veterán
aha, KT400A. nem használom, örülök hogy full sebességen nem sült meg a proci pár hete :) FalconrockII, nyitott ház (rossz a szellőzése és nincsenek ventihelyek)
normál időjárásnál nem megy fel 60 fokig terhelve, idlében cpuidlével együtt akár 45 alá is lemehet. pár hete a 70-et rezegtette játék közben.
tapogatás alapján a hőmérő jól mérhet. mint írtam, nekem minden program csak 1 CPU hőt ír, 45 fok alatt fogható, 60 körül már éget a borda. -
kundalin
csendes tag
Nem ugrottam neki végül.
Más megoldásra jutottam.
:)):DD
A CPU dióda jelzi a magasabb hőfokot,ami ha jól tudom a processzor belsejében található.Ezt a hőfokot jelzi a BIOS is,ha nem tévedek.
A a probléma magját a bios kijelzése képezte.
Sajnos ezen nem lehet segíteni csak jobb hűtéssel,amit megoldottam.
A procin azért már nem szeretnék experimentálni:)
Minden oke ,,
THX
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest