Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
-
bandikaa
csendes tag
Van :). A 2 hét múlva felteszem a képeket is. (Csak akkor megyek haza, és otthon vannak)
A hűtő pedig ugye nem fekszik teljes felületével a tokozáson, van köztük hely, még távtartó is.
Amúgy a házhűtést én úgy oldottam meg, hogy egyszerűen levettem a vinyók elől a takaró műa. lapokat. Igaz, hogy nem valami szép, és sok por is besétál, de a vinyók szobahőmérsékletűek. Elől lent is van egy venti, ami befelé szív, a meleg pedig a tápon keresztül távozik. Bevált.
[Szerkesztve] -
bandikaa
csendes tag
Persze, hogy csal :) Honnan tudom? Megmértem.
Fogtam egy speckó hőmérőt, az érzékelőjét betoltam a proci és a hűtő közé, és láss csodát: Indulás után, a windows által kiírt érték és a digitális hőmérő között mindig ugyanannyi volt a különbség. (ha jól emlékszem, 8 vagy 10 C) A mérődióda a proci aljához ért, AMD Athlon talán 1300+ proci volt, vmelyik Gigabyte lappal. Volt vagy két éve az akció, a fotók otthon vannak, majd vmikor elhozom USBn.
Kudalin: Nem akarok beléd rúgni, de egy picit figyelj oda a helyesírásra, és még valamire: A CSUPA NAGYBETŰ KIABÁLÁS!!!!!, azaz gáz.....
Aktív témák
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest