Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Magánszemélyeknek ingóságok eladásából származó bevétel 600.000Ft-ig adómentes. Most lehet azt mondani, hogy valaki Doge Coin-nal fizetett a rossz fűnyíróm alkatrészeiért, amit a Kraken-es tárcámba utalt, majd onnan SEPA-val hazahoztam és az látszik a bankszámlámom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vizimento
senior tag
Crypto20-ról mi a véleményetek?
-
Danex
addikt
Az igaz, hogy 600.000Ft-ig nyugodtan kiutalhatom magamnak a zsetont Sepa utalással Coinbase-ről, mert addig adómentes?
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Patry0t
üzenetére
Te tudod.
De ami tény, hogy technológiailag nulla, eddig egyedül a nyári pumpába beragadt szerencsétlenek miatt volt értéke. Nézz rá a githubjukra, semmi fejlesztés nem történik. A probléma, amit meg akarnak oldani, nem létezik, ennek ellenére már így is van rá ezer kész megoldás. Egy tipping botot pár óra megírni reddithez, messengerhez, ennek ellenére ez 4 év alatt nem sikerült a fejlesztőknek. Nyilván a facebook velük fog leszerződni.
Kevesebb a létjogosultsága, mint a viccből kitalált Dogecoinnak, ami legalább megcsinálta a tipping platformját évekkel ezelőtt. Vagy ott van a - véleményem szerint szintén scam - TRX, amiknek legalább már vannak partnerei. Vagy a Steem, aminek már van működő platformja. Ott az LTC, amiből forkolták (kicserélték a PoW-t egy PoSV-re, aminek hatására nincs felső határa a mintelhető reddcoinoknak, ergo folyamatosan inflálódik), azt is tökéletesen lehetne arra használni, amire a felpumpált hirtelen feléledt community managerek (fejlesztőnek nehéz lenne hívni őket) akarják a reddcoint.
De a lényeg, hogy 140 karakterben osztják az észt naponta többször és fizettek valakinek 100 dollárt, hogy dobjon össze egy videót.
Nekem mindegy, de nehéz lesz majd nem kárörömmel figyelni, amikor a facebook csoportokat elárasztja a sok "Miért esik a reddcoin??? Mi történt??" poszt.
Én csak azért utálom ezeket, mert ez a viselkedés fogja bedönteni az egész kriptopiacot. Olyan szabályozások lesznek, amikor a "bitcoin károsultak" tömege elér egy kritikus méretet, amik teljesen visszavetik majd a jó megoldások elterjedését is. Persze most minden szép és jó, mert bull marketen nehéz veszteni, ezért most mindenki azt gondolja, hogy befektetési zseni.
-
Zenger
tag
Üdv,
Valaki próbálta már a BarterDEX-et, számomra elég ígéretesnek tűnik, a megvalósítás igényes, csak még kevés a felhasználó kezdeti fázis lévén.
Ti mit gondoltok róla? -
da.
tag
Én benne vagyok egy bazinagy csoportban sztem korrekt vezetéssel. Lásd feljebb, vagy írj privátot.
Ma este 7-kor lesz pump.Üdv
-
Patry0t
tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
van hivatalos twitterjük is, valamint redditre kitettek egy videót a promójukról január elsején. Abból kiderül, hogy azért van terv a jövőre nézve. Én bízok benne, hogy nem csak pump&dump, hamarosan eléri az 1 milliárdot a kapitalizáció, aztán már a befektetők is felfigyelhetnek rá.
A középső kettő még nem valósult meg, de közel vannak. Ez hajthatja fel az árat, abba meg bele se mernék gondolni ha egy nagyobb platformmal leszerződnének a tipping-service-ra akkor durva ugrás lesz.
-
htc07
addikt
-
da.
tag
Sziasztok, a NEBLIO -valami mi történt? Brutál ugrás volt tegnap.
Volt valamennyi nebliom még decemberből, teljesen véletlenül láttam meg abban a percben, mikor épp tolták felfelé, gyorsan ki is menekültem. Persze visszább is esett. De most is jóval magasabban van mint a pumpa előtt.
Jó lenne újra nebliot birtokolni
, szimpatikus, de nem értem ezt az ugrást.Üdv
-
Laci244
csendes tag
válasz
FanTomasz21
üzenetére
Hali
Most olvasom vissza a topikot.
Coinbase-ről úgy tudsz bitcoint vagy ethereumot küldeni, hogy az account menüpontban a BTC vagy az ETH résznél a sendre kattintasz. Megadod a kívánt összeget meg azt a címet amit amit a binance deposit és withdrals menüpontjának az adott coin sorában lévő deposit gombra kattintva előjön.
ETH-t olcsóbb küldeni, meg gondolom gyorsabb is. Én ethereumot szoktam küldözgetni binance-re. -
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Patry0t
üzenetére
Az RDD egy LTC fork, annyival több, hogy inflálódik a PoSV miatt. 100% pump&dump. Persze azt nehéz megmondani meddig pumpálják. Az utolsó bejegyzés a hivatalos blogon 2014 szeptemberi, a github jóformán halott...
Elég ránézni a chartra, értéke kezdetektől fogva fixen nulla, egészen tavaly nyárig (amikor rengeteg új beszálló volt), akkor megpumpálták, zuhanás, majd folyamatos apró pumpák december közepéig.
Ez is McAffee coin vagy egyáltalán mitől indult meg ennyire most?Azért ez nem rocket surgery

-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Highend55
üzenetére
Ma már olvastam eleget...
A szintén kínai Walton kb. ugyanezen dolgozik régebb óta. Mindkettő "nagyon kínai" (bár pl. az ANT esetén lehetett rendesen keresni ezen), a termékkövetés blockchain-en nem hülyeség, kérdés mi szükség van egy volatilis valutára ehhez? Ha csak azért, hogy ICO-n begyűjtsenek pármillió dollárt a fejlesztők, az meg is ölheti az elterjedést, gyártó cégek nem fognak pénzt kockáztatni az előreláthatatlan árfolyam miatt. Nekem a Vechain kicsit MLM-esnek tűnik a masternode-okkal és a különböző reward szintekkel. A Walton meg saját hardware-t is fejleszt, nem tudom hogy állnak vele, de a hardverfejlesztés nem egyszerű. A Vechain-en lesz valami rebranding (bár ha a medium.com-os slideok már az alapján készülték, eszméletlen gagyi marad), és át lesz váltva minden egy új tokenbe a dec. 21-i állás alapján. Ennek érdemes jobban utánanézni, mert simán lehet nullázódni is akár. Majd lehet, h jobban utánanézek ezeknek, a Walton már felkeltette a figyelmem korábban is, aztán elfelejtődött.
-
Patry0t
tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
ReddCoin-ra adsz egy hasonló kimerítő elemzést? Ha komoly a dolog akkor HODL, ha meg nem túl komoly, akkor dump amíg meleg..
-
Highend55
tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Köszönöm a korrekt vàlaszod nagyon képben vagy !
Vechain ? Szerintem az se rossz. -
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Highend55
üzenetére
Icon (ICX) - Eddig nem néztem utána különösebben, most kicsit utánaolvastam.
Pozitívumok:
Koreaiak (annak ellenére, hogy a weboldalon valamilyen megfontolásból igyekeznek elrejteni majdnem minden ferdeszeműt...), ami az egyik legnyitottabb ország a kriptovalutákra és a mögötte álló cég évek óta üzleti alapon foglalkozik blockchain alapú megoldásokkal. A céges háttér miatt vannak létező üzleti partnereik. Konkrét terveik vannak: Elvileg most indult egy pilot program 3 koreai egyetemen (UCoin) és 2018 Q1-ben indul még egy biztosítókkal (arról, hogy hogy haladnak nem nagyon találtam infót, csak tweeteket). Átgondoltnak tűnik a tervük, a kérdés, nem akarnak-e túl sokat és sikerül-e mindent gond nélkül megvalósítaniuk.Negatívumok:
Kb. mindent akar (sidechains, decentralized governance, smart contracts, decentralized exchange, bankok közti elszámolás egyszerűsítése, minden tokenizációja), ezek mind léteznek külön-külön, szóval elég komoly már létező konkurenciával kell számolni.
A whitepaper terjengős, meg kicsit inkább manifesztó jellegű, kevesebb szó van arról, konkrétan hogy lesz mindez megvalósítva (érdemes összehasonlítani pl. az IOTA whitepaperjével.)
Még nem jelent meg a koreai tőzsdéken (és egyelőre nincs semmi konkrét eredmény), ennek ellenére már most 22. legnagyobb kapitalizációjú coin. Kérdés mennyi van még benne?Úgy tűnik komolyabb cég áll mögötte, jó helyen indulnak, kérdés, milyen lesz a megvalósítás. Kb. a koreai NEO+. Azért elég komoly konkurenciával kell megküzdeniük: Ethereum, NEO (a kínai ETH, ami most kezd magához térni a kínai ICO ban után), DIstrict0x, XRP. Nincs széthype-olva redditen és youtube-on (bár ki tudja koreában mi a helyzet), szóval talán nem a pumpa hajtja az árfolyamot. Ha beindul a KRW/ICX kereskedés, az valószínűleg dob az árfolyamon. Ha elindul a biztosítós tesztprojekt, az is tovább hajtja. El tudom képzelni, hogy megtízszereződik az értéke, ha rátalálnak a hype huszárok. Viszont ugye sokkal többet nem tud nőni középtávon, mert már most is elég durva a kapitalizációja. Összességében nem rossz. Sok most hype-olt shitcoinnál sokkal logikusabb befektetés.
-
Danex
addikt
Ki mit ajánl ,hol lenne érdemes tartani a BTC / ETH-t, hogy BTC ATM-nél fel tudjam azokat használni?
Jelenleg Coinbase-t használok, de ott pl most 3 napos átfutási idő van BTC-nél ami nem éppen előnyös mikor csak hetente egyszer tudok az automatánál lenni.
-
Möhe
addikt
Binance saját BNB-je hogy hogy így megy fel?
-
Because
őstag
Ripple XRP: [link]
nekem csak annyi maradt meg "we will use the XRP"

-
Cheesy
őstag
Azért is érdekes a kérdés, mert 2018 arról fog szólni szerintem, hogy hogyan akarják a cryptopénzekből származó bevételt megfogni, kiszűrni. Tény, hogy a bankok is ismerik a külföldi váltókat. Tény, hogy a banki rendszer hosszú évekre visszamenőleg minden tranzakciódat logolja. Tény, hogy az adott ország adóhatósága ehhez az adatbázishoz különösebb erőfeszítés nélkül hozzáférést kap és elég hatékonyan lehet szűrni. Márpedig az évet itthon a külföldről származó jövedelem megadóztatásának hírével kezdték.
-
nyogo83
senior tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Indulhat is a beszallo a TRX-be
10 perc alatt 0,24-rol 0,16-ra zakozott. -
Highend55
tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Van benne sok igazság amit mondasz viszont,nézem a híreket énis napiszinten ès XVG,XRP -ből is kellő haszonnal tudtam kiszállni még időben.
Icon - ról mi a véleményed ? -
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Highend55
üzenetére
A fejlesztőcsapat semmi extra, random programozók 3-10 év tapasztalattal.
A programjuk alatt mit értesz?
"TRON protocol is the blockchain’s entertainment system of free content, in which TRX,TRON’s coin, is circulated. Its native economic system enables an unprecedented one-on-one interaction between providers of digital entertainment content and ordinary users. Therefore, content providers will no longer need to pay high channel fees to centralized platforms like Google Play and Apple’s AppA Store. Also, providers of content such as texts, pictures, videos, and broadcasts, will break the curse that popularity and hits cannot create cash."
Ezt a jelenleg 10 milliárd dollárra tartott coin mögötti hivatalos whitepaperből másoltam be. Már önmagában is röhej, hogy ezt így fel merték rakni.
Ha a helyesírási hibás chinglish bullshitből megpróbálom kihámozni az értelmet, ez kb. annyi, ami bármelyik már régóta kriptovalutáról elmondható, ehhez nem kell saját token. Ha meg ragaszkodunk a saját tokenhez, a Steem ugyanezt már megcsinálta, csak nekik van működő platformjuk is. Az is szénné volt hype-olva egy időben, lehet látni most mennyire sikeres, milyen tartalmak születnek rajta és mennyit bukott rajta az, aki bedőlt a hype-nak és az ICO után vagy tavaly nyáron vett STEEM-et BTC-ért.Azt nem is említem, hogy a kínai Snapchat-ként előadott Peiwo (Justin Sun előző projektje) gyakorlatilag teljesen ismeretlen kínában. (Még az általa mondott 10 millió felhasználó - ami erős fenntartásokkal kezelendő - is röhej kínában).
Nem akarlak lebeszélni róla, te tudod. De ezek a "hú a TRON/XRP/XVG most jól lement (ja, végülis csak 388%-ot százalékot emelkedett a héten), venni kell belőle" bármiféle indoklás nélkül sima "shilling", és szerintem egy csomó új belépőt meg lehet vele vezetni.
Emlékezz csak a Verge-re, amit a sok idióta Monero-killerként hypeolt, mert az egyébként gyilkossággal vádolt drogtermesztő McAffee tweet-elt róla. Pedig, ha mondjuk a népszerűsítésre fordított energia 5%-át arra fordítják a befektetők, hogy utánanézzenek, minek a forkja az XVG, illetve valójában mi a Wratih protokoll, nyilvánvalóvá vált volna mindenki számára, hogy mekkora lufi az egész.
-
m4rc!
őstag
Szeretnék Ripple-t venni dollárért. Van olyan oldal ahol ezt megtehetem közvetlenül? És működik a regisztráció?
360xbox360: én 4 napig próbálkoztam mire sikerülz a verifikáció
-
Gh0sT
addikt
Aki ETN-t venne, kalkuláljon azzal, hogy Cryptopian nem megy a váltás sem LTC-ből, sem DOGE-ból. BTC, USDT, NZDT párokkal lehet csak kereskedni jelenleg vele.
-
Danex
addikt
Igen, 0.000010 -nál is volt, ahogy azon átléptek 1 órán belül felment 30%-ot.
Itt írtak elemzést róla csak ez szimplán a vásárlásra gondolva, de ugye most ez a bejelentés miatt robbant ki.
-
-
Highend55
tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Fejlesztőcsapat ami mögötte van,és a programjuk.Én nem félek, olcsón szálltam be megsokszoroztam igyis a befektetett tőkét,és még sok potenciál van van benne hosszútávon.
-
-
Gh0sT
addikt
800 milliárd dollár felett a piaci kapitalizáció
-
Danex
addikt
Amilyen tempóban emelkedik az ETN mire átmegy az ETH-m vagy 20%-ról elesem

-
charg
tag
válasz
360xbox360
üzenetére
Igen, a Cryptopia is egy exchange oldal. Elég egy sima regisztráció. Érdemes ETH-t vagy LTC-t küldeni az alacsonyabb tranzakciós költségek miatt. Hasonlítsd össze a HitBTC vételi és kiutalási költségeivel! A Cryptopia ilyen szempontból drágább lehet, de az újabb coin-okat általában itt lehet megvenni először.
-
Because
őstag
számomra a paccoin hihetetlen, az a hype ami 1 hónap alatt megkétszázszorozta egy semmitmondó dolog árát

-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Highend55
üzenetére
A Tron-ban mi fogott meg a hype-on kívül?
Lesz itt sírás középtávon. Érdemes beleolvasni a whitepaper-be, utánaolvasni kicsit a fejlesztőnek, illetve korábbi vállalkozásának. Azt is érdemes megnézni mi pumpálta eddig az árakat: McAffee, cyptokitties klón, Binance promóció...
Én nem tanácsolnám senkinek, főleg ilyen növekedés után.
-
csaba951
veterán
válasz
360xbox360
üzenetére
Bytecoin - HitBTC
Electroneum - Cryptopia ez meg csak eleve itt van, máshol nincs isUi: eth/btc/usdt <-> bármi más altcoin
HitBTC-n elég a regisztráció, ami pikk-pakk megvan. Utána máris tudsz be/kiutalni, váltani másra. Fiat nincs, ha USD-t vagy EUR-t akarsz betenni/kivenni akkor ez nem a te exchange-ed.#2441 meili
1) Ez nem érdekli vagy még nem esett le neki. Neki csak az a fontos, hogy minél kisebb legyen az utalási költség.
2) Tedd a szívedre a kezed! Melyik coint tudnád jó szívvel ajánlni a mostani helyzetben, ami 3 hónap múlva is legalább a mostani árán áll. Ugye, hogy nem is olyan könnyű?
-
Highend55
tag
Iota-m nekem is volt de eladtam,nagyon lassan növekszik.Xrp-be meg nembízok hosszútávon ezért kiszálltam belőle (haszonnal).Eléggé bezuhant a Tron ára szerintem az egyik legjobb altcoin ebben az évben..
Most érdemes venni ! -
charg
tag
válasz
360xbox360
üzenetére
Cryptopia? Ott van minden.
-
360xbox360
tag
Sziasztok! Melyik oldalra érdemes regisztrálni hogy a legegyszerűbben lehessen kereskedni kisebb coinokkal? Binancera szüneteltetve van a regisztráció :/ Electroneum, bytecoinnal szemezgetek.
-
Dexar007
veterán
Aki kimarad lemarad: [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Patry0t
tag
toljátok RDD-be ha jót akartok!

-
Krix
őstag
válasz
Highend55
üzenetére
Nálam ADA, XEM és IOTA van az XRP mellett és még pár apróság csak olyan 'meglátjuk' alapon. Én is gondolkozok már, hogy mi legyen az XRP helyett, de még nem találtam ki. A TRX nálam teljesen kimaradt valahogy. Még talán nem késő egy picivel beszállni.
Most az ELF-el szemezek: [link] Jónak tűnik a csapat mögötte. Persze tudjuk, hogy nem mindig a jobb győz, de ha megcsinálják, akkor jó platform lehet.
-
paler
aktív tag
válasz
csaba951
üzenetére
Berántottam egy excel táblázatba a fee-et. Kicsit meglepődtem mikor a legalacsonyabb fee-s coinokra rászűrtem.
COIN CODE Fee
Bitcoin Cash BCC 0,0005
Hshare HSR 0,0001
Bitcoin Diamond BCD 0,0005A BCC ennyire alacsony lenne?
Illetve a 4.helyen a BTC van a táblázatuk szerint:
COIN CODE Fee
Bitcoin BTC 0,001Hm? Ezeknél az altcoinoknál miért ilyen magas a fee?
COIN CODE Fee
Ethereum ETH 0,01
Ethereum Classic ETC 0,01
Ripple XRP 0,25 -
paler
aktív tag
válasz
tom120514
üzenetére
Melyik altcoinoknak a legalacsonyabb a tranzakciós díja, ha kiszeretném utalni a tőkémet hw walletba?
Ezeket az altcoinokat kezeli jelenleg a walletom:
Bitcoin Cash, Dash, Dogecoin, Etherium + Classic, Fido, Komodo, Litecoin, Stratis, Zcash, Hello, Ripple, PoSW, Ark, Ubiq, Expanse, PIVX, Stealthcoin, Vertcoin, Viacoin, Neo, Bitcoin Gold, Stellar, Digibyte, HCash, Qtum -
gyuszi78
tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
arra lennék kíváncsi hogy a bankszámládat ki fogja figyelni?Nem értem ezt az adózás dolgot,mostantól mindenki számláját figyelni fogja aNAV,vagy mi?!
-
BTC automatából vett már fel valaki pénzt?
Mennyire időigényes ez a művelet? Olvasom, hogy 1 confirm mindenképp kell kifizetés előtt...És ez mennyire anonim?
Gondolom van kamera, meg kell adni telefonszámot, ebből kifolyólag adózás szempontjából mennyivel leszek előrébb, mint ha egyből bankszámlára utalom? -
tom120514
őstag
-
tom120514
őstag
Attól hogy a Youtube-on látni olyat hogy fejest ugrik az okos az üres medencébe, attól az még hülyeség marad

BTC-n kívül olyan elenyésző tranzakciós költségek vannak, hogy nem éri meg a kockázat, hetek alatt sok minden történhet.
A melyik jó helyett inkább az a kérdés mostanában, melyikre sikerül regisztrálni, ha még nem vagy sehol regisztrálva, ahová tudsz utalni. Ha már van ilyened akkor egyszerű, ahol váltják a coinodat, oda kell eljuttatni a tőkédet, ezt altban olcsón meg tudod tenni.
-
travix
aktív tag
Váltó oldalon tartani a coin-t mennyire butaság? Youtubon láttam valaki azért nem teszi walletra, mert úgyis eltradeli pár hét múlva. Én most vennék 1000 euroért stellart krakenen.
Melyik a legjobb váltó oldal egyébként szerintetek? -
Highend55
tag
Én kb két és fél hónapja kezdtem el Bitcoinnal foglalkozni ,sikerült 2000fontot elbuknom Hexabottal,ezek után Youtube-os videókat nézegetve beregisztráltam a Binance-ra és Cryptokat adok veszek,1200fontal kezdtem az első két hétben majd próbáltam növelni a tőkém,kb 5x haszont realizáltam 30 nap alatt,(sokszor buktam a váltásokon ) én ezekre teszem a voksom : [kép]
-
SpRiiinG
csendes tag
nem tudom hogy vagytok vele, de én még hiszek a Ripple-ben, vettem 0,2-ért is amit eladtam 1,1-en aztán vettem ma is jó drágán aztán bezuhant, de lesz ez még duplája is. Ugyhogy mostantol hodl, és hanyagolom a napi tradelést.
-
BandiT85
aktív tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Várni a supportra, és imádkozni, gondolom.
Support ticketen kívül az ég-világon kívül semmit nem tudunk csinálni. Volt-nincs, mint a South Parkban... 
-
BandiT85
aktív tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Nekem már lassan két hete van 50 vivo-m ott 19/20 confirmeddel, azóta megduplázódott az ára, de nem tudom átváltani ugye, mert nem 20/20 confirmed. 3 nap után csináltam support ticketet, azóta semmi...Vivo-val foglalkozó tőzsdét másikat nem találtam, bányászni sem merem, ezzel így buktam eddig vagy 500 dollárt...
-
"Lets wrap it up and come up with a conclusion:
XRP is 100% premined, Ripple holds 60% of the supply, controls which nodes are selected as “trustworthy” to confirm transactions, while they have paid nothing to create those tokens that people are so willingly buying at $4+ per piece and thereby make the creators insanely rich. Let us call it what it really is, digital fiat, the renewed version of the debt-based traditional fiat system, leveraged by latest technology – which eventually has nothing to do with cryptocurrency whatsoever."
A teljes cikk
Twitter: @CryptoYoda1338De mindegy, csak keresni lehessen rajta..
-
Láttátok mi történik?

-
Avicularia
veterán
Tegnap este óta várok rá, hogy a cryptopia-n jóváírják a beérkezett GBX-et. Írtam a supportnak, 12 napos válaszidőt írtak. Hogy szakadna rájuk egy zsák sz@r

-
Gh0sT
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, szimpatikus, de nem értem ezt az ugrást.

és persze leesett hogy olyan főbb coinba holdolttatnám a tőkémet, ami azért valamennyire stabilnak nevezhető. Bár ez most elég nehéz téma.