- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilu
tag
Abból nagyon nehéz okosnak lenni. Ha emelkedik az árfolyam, természetes hogy kevés az árfolyam állati új vevő és "felemésztődik" a könyvben rögzített eladók listája. De ez csak egy pillanatnyi állapot, ennél többet ér, ha nagyobb időtávon nézed meg, milyen árfolyamon, milyen menyiségben cseréltek gazdát a múltban, abból ici picit jobban sejthető, mennyien akarnak tartani, vagy esésnél kiugrani az adott áron. (Az általad mutatott képből, nem tudni, hogy az eladásra beállított mennyiség egy jelentős gát, vagy egy percnyi állapot. Ráadásul nagyon gyorsan tud változni, nem ritka, hogy nagy mennyiségeket törölnek, és váltanak velük stratégiát.)
-
-
gbela
senior tag
Lemaradtam ma :S Telegramon szoktam én nézni.
Illetve Binance desktop app is segít. De még sosem sikerült igazán az alján vennem nekem sem.
Van valami módszered hogy nálad gyorsabban senki nem vehet, vagy csak a kezed nagyon gyors?
Én telegramon megjelenés után mintegy 4-5 mp-el "szoktam" a buy gombra nyomni. Ha valamiért elbénázom és ennél több akkor inkább nem veszek. Így eddig 3szor vettem csak. -
Szilu
tag
visszaszámolósdi
Szerintem ezt a játékot nem lehet eljátszani kéthetente, remélem ma már nem lesz szabadesés. -
butch3r
senior tag
sosem volt full anonim a bitcoin. mindig is pszeudo-anonim volt.
http://www.bitcoinbazis.hu/dan-rendorseg-blokklanc-elemzes/ -
KilgoreTrout
senior tag
Itt elég jól le van írva, hogy mik a tervek:
https://medium.freecodecamp.org/future-of-bitcoin-cc6936ba0b99Pontos dátumokat nem lehet tudni, az Lighting Network elvileg kész van, már tesztelik egy ideje és már meg is történt az első LN-es tranzakció a mainneten is.
Persze minden attól függ, milyen ütemben terjed majd. A SegWit-es tranzakciók aránya is kicsi (mondjuk ebben nagy szerepe van a BsCore vs BCH belviszálynak is), pedig azzal azért eléggé lehetne üríteni a mempool-t. De a LN nagyon hasznos fejlesztés, lehetővé teszi az instant és kvázi ingyenes fizetést, megint megéri majd elfogadni egy csomó cégnek, akik ki akarják használni a megnövekedett felhasználószámot. A variance.hu-t érdemes olvasgatni, ő eléggé benne van ebben.
Miért nem ment össze? Mert alapvetően mindenki spekulál vele, elenyésző azoknak az "elvetemülteknek" a száma, akik ebből fedeznék a napi költésüket, tehát annyira nem fontos az olcsó és gyors tranzakció. Ehhez lehet a legegyszerűbben hozzájutni, ez a legelterjedtebb, sokak számára a bitcoin=cryptocurrency. Megbízhatónak tűnik, mivel túlélt már jópár válságot, ennek ellenére szinte töretlenül növekedett az értéke. Egyszerűen túl nagy a lendülete. Ezek persze mind abból következnek, hogy ez volt az első.
-
htc07
addikt
-
KilgoreTrout
senior tag
A technikai elemzéshez nem tudok hozzászólni, sokak szerint annyira hektikus a árfolyamok mozgása, hogy nem is használható kriptóra. Bár, ahogy egyre többen kezdenek ez alapján kereskedni, önbeteljesítő jóslatként egyre hasznosabb lesz valószínűleg.
A p&d csoportokat szerintem a legtöbben kipróbálják az elején, de hosszabb távon szinte mindenki bukik rajta. Azt tudni kell, hogy ezek az ingyenes csoportok már nagyrészt csak a dump részben vesznek részt. A "belső kör" már jóval előtte bevásárol és mire eljut ezekbe a csoportokba az info, már ők vannak az eladói oldalon. Persze utólag marha jól néz ki, hogy egy meghirdetett coin mekkorát ugrott - persze, ha bottal kereskedsz vagy fél másodperc alatt beütöd az ordert és nem hal le a tőzsde, akkor van esélyed neked is nyerni rajta esetleg, de könnyű beragadni rossz pozícióba, főleg kezdőknek. McAffee ugyanezt csinálja, a nap coinja már rég a saját/megbízói zsebében van mire kitweeteli. Nyilván - mivel van tőzsdei múltad - te kis összeggel csinálod, de sok új belépőnek felcsillan a szeme a múltbéli esetleges hozamok miatt és kapásból elbukják pénzük nagy részét, szóval szerintem nem tanácsos nagyon hirdetni ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged